Feminisme

Zo, nou durf ik deze dan ook te plaatsen. Een paar dagen geleden had ik hem graag geplaatst, maar ik deed het niet vanwege de inhoud.
http://frissekijk.info/feminisme-abortus/

Dorothé
 
Ja, en dat terwijl ik een soft ex-feministe was. Maar ik ben bereid te leren. Trouwens mijn ideeën over feminisme had ik al weergegeven, en je was het daar toch wel mee eens. Ik ben alleen maar voor gelijkheid en gerechtigheid, niet voor onnozele agressiviteit.

Dorothé
 
Gelijkheid is een illusie, het gaat om gelijkwaardigheid met inachtneming van biologische wetmatigheden. We zijn verenigd in onze verschillen, als we samenwerken voor hetzelfde doel!

Mike
 
Ik heb de filmpjes bekeken en realiseer me dat ik ooit opgebrand ben omdat de zorg als moeder in combi met een toen nog voornamelijk door mannen bezette functie voor mij niet op t brengen was.
Je zou me toen als soft-feminist kunnen hebben zien, en ik heb altijd gedacht wat een ongezonde situatie. Nu ik veel vanuit huis werk heb ik veel meer balans en geluk gevonden.
Overigens in Israël is nog steeds dienstplicht, en óók voor vrouwen.
 
Overigens in Israël is nog steeds dienstplicht, en óók voor vrouwen.

Ron Paul heeft hierover laatst nog een briljante uitspraak gedaan:Ron Paul: Drafting Women Means Equality In Slavery

http://www.zerohedge.com/news/2016-05-02/ron-paul-drafting-women-means-equality-slavery

Ik moet ook denken aan de volgende briljante uitspraak van Bill Hicks:Anyone DUMB ENOUGH to want to be in the military should be allowed in, end of fuckin' story.

Mike
 
Dorothe,

Nog even terugkomend op dat artikel dat je hebt geplaatst over feminisme:

Ik werd enthousiast en riep dat het een goed stuk was vanwege de 1e alinea:Het traditionele gezin -vader, moeder en kinderen- is het fundament van iedere gezonde maatschappij. Het is de natuurlijke orde, een van God gegeven, of door de evolutie ontstane orde. Een orde door onze voorouders voor honderden of duizenden generaties gevolgd. De vader en de moeder spelen in dit gezin verschillende rollen, rollen die elkaar aanvullen. De een is niet meer of minder dan de ander, nee, ze zijn anders en samen vormen ze een geheel. Het traditionele gezin is de plek waar kinderen veilig kunnen opgroeien tot volwassenen. Waar ze een stabiele omgeving hebben met liefde en zorg, waar ze spelen en leren en de ouders hen de morele sturing geven tot lichamelijk en geestelijk gezonde personen uit te groeien. Het gaat in het gezin vooral om de kinderen. Niet om de egoïstische verlangens van de ouders. Vader-zijn of moeder-zijn betekent dat het welzijn van de kinderen op de eerste plaats komt. Dit is van het uiterste belang niet alleen voor de kinderen en de ouders zelf, maar ook voor het volk en de natie. Lichamelijk en geestelijk gezonde kinderen zullen door hun inspanningen het volk en de natie op een hoger niveau brengen, terwijl luie, slappe, egoïstische kinderen die enkel denken aan het hier en nu en slechts plezier willen maken zonder zich in te hoeven spannen een land op een lager niveau brengen. Door de kinderen staat of valt de toekomst van een volk. Daarom is het traditionele gezin van levensbelang voor de gezondheid van het volk.

Nu ik het hele artikel echter heb doorgelezen zie ik het als mijn taak om de nodige kanttekeningen te plaatsen bij uitspraken die niet alleen in dit artikel worden gedaan, maar op de hele site. Uit het artikel:Meer werkende vrouwen leidt tot meer belastinginkomsten die worden gebruikt om rente te betalen aan Joodse banken, om Holocaust-herstelbetalingen te doen aan bejaarde Joden die 70 jaar geleden een paar maandjes hadden gevoetbald in Auschwitz, om de kinderbijslag voor bruine en zwarte kolonisten te financieren, om oorlogen tegen Israëls vijanden in het Midden-Oosten te voeren en om het volk op de scholen en via de media te indoctrineren met genocidale diversiteitspropaganda.

Het mag duidelijk zijn dat deze kampen allesbehalve vakantiekampen waren. Er zitten zeer zeker twee kanten aan het verhaal van WO2 (bekijk de docu Hellstorm maar eens over de Duitse genocide door de geallieerden!), maar we moeten niet gaan doen alsof de nazi's zulke lievertjes waren.En nu is het massa-abortus. De voornaamste reden waarom de Joden zich hier zo voor inzetten is ongetwijfeld hun plan voor de vernietiging van het blanke ras. Door het doden van kinderen en door de morele verderving van hun collaborerende ouders.

Ik ben hier in in de topic De relatie tussen mensen en varkens al eens uitgebreid op ingegaan, klik de link naar die bewuste post maar eens aan.

Op de Over-pagina van deze site lezen we:De apartheidsregering was niet politiek correct, maar wel beter voor iedereen.

Ja, want die 'zwartjes' moet de blanke man nu eenmaal onder de duim houden, nietwaar? Interessant dat apartheid in Israel veroordeeld wordt omdat het joods is, maar apartheid in Zuid-Afrika niet.

En dan deze:Over Griekenland horen we telkens dat de Gouden Dageraad een gevaar vormt, omdat ze nationaal-socialistisch zijn en wel eens een buitenlander een pak slaag hebben gegeven.

Kortom, nationaal-socialisme is goed en buitenlanders afrossen...tja, ze vragen er zelf om, toch?

Om over dit artikel maar te zwijgen:

http://frissekijk.info/hitler-127/

Ook ik stuit in mijn research regelmatig op dit soort artikelen. Ik waak er zorgvuldig voor om dit soort sites en artikelen aan te halen om mijn opvattingen te ondersteunen en ik moedig je aan om dit ook niet meer te doen, Dorothe.

Ik heb al eens eerder geschreven dat het lezen van het extreem-rechtse standpunt omtrent veel zaken zeker leerzaam is, omdat ze zich goed hebben verdiept in hun vijand en er lang niet altijd feitelijke onjuistheden worden verkondigd (zoals ook in het door jou geplaatse stuk het geval is), maar uiteindelijk vervallen deze lui in exact dezelfde denkfout als hun tegenstanders door anderen te verklaren tot 'ondermensen'.

Bovendien lopen ze voortdurend maar die onzin van David Duke te verkondigen dat deze BLANKEN uit zouden zijn op de ondergang van het 'blanke ras'. Ze zijn uit op de ondergang en onderwerping van alle 'goyim', blank of zwart. Ze hebben al heel lang iets tegen de blanke Slavische volken, maar ook zwarte Afrikanen zijn massaal door hen geslachtofferd. En nu is het de oorspronkelijke arabische bevolking in Palestina, alsmede christenen in het midden-oosten en centraal Azie.

Rechts-radicalen zijn geen haar beter, ook al vinden ze van wel en komen ze wel degelijk ook met goede en ook goed onderbouwde argumenten. Er zijn genoeg sites die minstens zo goede punten naar voren brengen, zonder dat ik hoef te lezen dat Hitler zo'n toffe peer was, concentreer je daar liever op!

Mike
 
Hoi Mike,

Natuurlijk was Hitler verschrikkelijk. Daar wil ik ook absoluut niet op wijzen. Ik vond alleen de link tussen Joods - en feminisme, en omdat je daar als eens iets over gezegd had, haalde ik het aan. Ik denk dat inderdaad de eerste alinea het beste was. Ik ben het hier helemaal met je eens.
Sorry, als dit artikel toch niet zo goed was.

Dorothé
 
Goh, ik vind die zaken niet in dat artikel. Heb ik er toch overheen gelezen.
Ik wil absoluut NIET Hitler goed neerzetten hoor. Het was een absolute gek en grote oorlogscrimineel.

Dorothé
 
Het gaat om de leerervaring. Het risico van je kritisch opstellen richting (crypto)joden is dat je op dit soort informatie stuit. Veel van wat in het artikel staat is waar en prima onderbouwd, maar desondanks plaats ik dat soort info niet om mijn standpunten te onderbouwen. Ik wil niet vereenzelvigd worden met nationaal-socialistische of fascistische ideologieen en waak hier zeer zorgvuldig voor. Wellicht kun je je nog de dialoog herinneren die ik met de rechts-radicaal Miggie heb gehad? IK kan er niet rechtstreeks naartoe linken maar bovenaan deze pagina en dan verder. Het is superbelangrijk dat we de nuances blijven opzoeken in deze gevoelige discussie!

Mike
 
Hier geef ik nog een voorbeeld van hoe je als je even niet uitkijkt zo'n site kunt aanhalen. Opletten dus!

Mike
 
Helemaal mee eens.
Ik zal daar dan meer op letten hoor.
Excuses.
Bedankt dat je hier even op gewezen hebt. Is inderdaad een goede leerervaring dat ik hier leer te onderscheiden. Mocht ik weer eens iets verkeerds in die richting plaatsen, mag je me er zeker op attenderen. Ik wil ook niets nationaal-socialistisch of fascistisch neerzetten. Hier sta ik absoluut NIET achter. (Ik hoop dat je mij ook zo ingeschat hebt en zag dat het een fout was).

Dorothé
 
Ik weet dat je dit niet bewust deed, daarom wijs ik je hier ook op. Ondertussen heb je door de mij geplaatste links wel weer wat leeswerk om te voorkomen dat je opnieuw de fout in gaat!

Mike
 
En bekijk ook die docu Hellstorm. Jij met je voorliefde voor Duitsland en Duitsers, als jij het droog houdt bij het bekijken van die film is het een groot wonder. De geallieerden hebben een veel grotere en wredere holocaust aangericht dan de Duitsers!

Mike
 
Goh, als je dit al zo aankondigt, dan weet ik het wel.....
Of dat vandaag nog gaat lukken, ik denk het niet.
Raar genoeg, ben ik vandaag in een niet zo geweldige stemming, dus ik denk dat het niet zo een goed idee is voor vandaag.

Maar wie weet. Ik laat het zeker nog horen, als ik gekeken heb.
Thanks,

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.757
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan