EU

Een fantasie rapport waar George Orwell om zou kunnen lachen.

Wie voor dat rapport stemt is meer dan alleen schuldig aan geschiedvervalsing. Als ze nog even doorgaan dan heeft de nog relatief kleine massa vreedzamen straks erg veel moeite om de grote massa ('lynch mob') nog tegen te houden.

Zou dat de reden zijn dat alle bomen in Europa de biomassacentrales in gaan... geen boom meer over om een touw in op te hangen. :giggle: Nee nee dit is geen oproep om geweld te plegen. Mijn (klein)kinderen willen een schommel.
schommel.jpg
 
Volgens Tsipras (ex-premier Griekenland) pleegt de EU zellfmoord als men doorgaat met de sancties.
Overigens wel apart dat Tsipras denkt dat de VS geopolitiek niks verliest.
De SCO en BRICS groeien en de Pentagonbiolabs worden vernietigd. Dat is natuurlijk significant voor de geopolitiek.
 
De Europese Unie is een bijzonder doelwit: "Hoewel de Verenigde Staten het project van de Europese integratie steunen, moeten wij ervoor waken dat er geen zuiver Europees veiligheidssysteem ontstaat dat de NAVO, en met name haar geïntegreerde militaire commandostructuur, zou ondermijnen.” Zo zal de Europeanen worden gevraagd in het Verdrag van Maastricht een clausule op te nemen die hun defensiebeleid ondergeschikt maakt aan dat van de NAVO, terwijl in het Pentagon-rapport wordt gepleit voor de integratie van de nieuwe Midden- en Oosteuropese staten in de Europese Unie, terwijl hun tegelijkertijd het voordeel wordt geboden van een militaire overeenkomst met de Verenigde Staten die hen zou beschermen tegen een eventuele Russische aanval [8].

In 2000 was Paul Wolfowitz, samen met Zbignew Brzezinki, de hoofdspreker op een groot Oekraïens-Amerikaanse colloquium in Washington, georganiseerd door Oekraïense "integrale nationalisten" die hun toevlucht in de VS hadden gezocht. Daar betuigde hij voor steun aan een onafhankelijk Oekraïne, voor het uitlokken van een oorlog tegen Rusland en uiteindelijk voor het financieren van de vernietiging van de oplevende Amerikaanse rivaal [9].

Deze verbintenissen zijn ten uitvoer gelegd met de aanneming van de "Ukraine Democracy Defense Lend-Lease Act of 2022" op 28 april 2022 [10]. Oekraïne is nu vrijgesteld van alle wapenbeheersingsprocedures, met inbegrip van eindgebruikerscertificaten. Zeer dure wapens worden door de VS aan de EU geleasd om Oekraïne te verdedigen. Als de oorlog voorbij is, zullen de Europeanen moeten betalen voor wat ze hebben verbruikt. En de rekening zal bitter zijn.

Waar het om gaat is dit:
De Straussianen zijn een fanatieke sekte die tot alles in staat is om de overheersing van de Verenigde Staten over de wereld te handhaven. Zij bedachten de oorlogen die de wereld de afgelopen dertig jaar in rouw hebben gedompeld en de oorlog die vandaag in Oekraïne woedt.
Zij hebben de Europese Unie ervan overtuigd dat Moskou eerst Oekraïne en vervolgens geheel Midden-Europa wil annexeren. Daarmee overtuigden zij Brussel ervan alle handel met Rusland stop te zetten.
- De opkomende energiecrisis leidt de Europese Unie naar elektriciteits- en stroomonderbrekingen die een ravage zullen aanrichten in de manier van leven van haar burgers en haar economie.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.330
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan