Essentiële olie

hey Loekie, zeker kan dat, leuk! Dan moet je me even een vriendschapsverzoek sturen voor FB, Mike kan jij even onze email adressen uitwisselen?
 
en voor wat betreft je vraag, ik weet dat in Copaiba dezelfde stoffen zitten als in cbd olie. Carryophylene. Zijn wel meerdere oliën die mogelijk helpen cellen weer te laten werken zoals het hoort.
 
hallo Marijan,

dank je wel voor je antwoord , heb het gevonden. Alleen als ik de op de site kijk van young living dan kost het 67 euro maar je hebt ook goedkopere, welke moet ik nu nemen?



gr Loeki
 
als je googled op young living copaiba, zie je 2 prijzen, groothandel en kleinhandel. Met een account krijg je 24% korting. Als je af en toe bestelt is dat via snelle bestelling. Kijk eens naar Frankincense en ook D-limoneen in de citrusoliën. Ik weet dat iemand bv "vetbulten" bij oudere hond weghaalde met frankincense, clove en grapefruit etherische olie, maar kan voor bepaalde vormen of personen ook heel anders zijn. Dus wat ik wil zeggen is dat niet 1 olie oplossing hoeft te zijn. Is kwestie van uitproberen. Heb je mijn email adres al via Mike?
 
Hé Marijan, vandaag bij iemand wat olie gesnoven. Niet alles kunnen ruiken wat ze had maar deze op de foto waren mijn favorieten. Uiteindelijk een keuze gemaakt voor de White Angelica en de citrus fresh. Daarna de collectie verder uitbreiden.

Tf0is0nf3os1k8oxnsv21bc5uoz6n9f7w.jpg
 
Marijan, ik heb een vraagje. Ik gebruik zelf dagelijks lavendelolie voor het slapen gaan, en ik heb ook meerdere flesjes olie die ik weleens gebruik zoals pepermunt, sinaasappel, citroen, wierook, rozemarijn en nog een aantal. Ze zijn allemaal van het merk Chi. Is Chi volgens jou ook een betrouwbaar merk of zit er een duidelijk verschil met bijv Young Living? Want ik zit er ook aan te denken om eventueel de olie te kopen van Young Living, maar ik zie dat ze wel een stukje duurder zijn.

Kevin
 
hallo Marijan,

dank je wel voor je antwoord , heb het gevonden. Alleen als ik de op de site kijk van young living dan kost het 67 euro maar je hebt ook goedkopere, welke moet ik nu nemen?



gr Loeki
met een account (of je kan met mij meebestellen) kan je voor de goedkopere kiezen.

Ik kan je precies uitleggen maar handig denk ik om dat even prive te doen. Vraag aan Mike even mijn emailadres
 
Marijan, ik heb een vraagje. Ik gebruik zelf dagelijks lavendelolie voor het slapen gaan, en ik heb ook meerdere flesjes olie die ik weleens gebruik zoals pepermunt, sinaasappel, citroen, wierook, rozemarijn en nog een aantal. Ze zijn allemaal van het merk Chi. Is Chi volgens jou ook een betrouwbaar merk of zit er een duidelijk verschil met bijv Young Living? Want ik zit er ook aan te denken om eventueel de olie te kopen van Young Living, maar ik zie dat ze wel een stukje duurder zijn.
@Kevin, hoi!

Ik denk niet dat Chi per definitie geen goede olie is of zo, schijnt echt wel puur en zuiver te zijn. Er is wel verschil met YL olie - they go far beyond all other essential oil companies - . Iemand hier is ook overgestapt van Chi of Chi-achtige kwaliteit en merkt een duidelijk verschil. De YL olie is inderdaad in algemeen iets duurder, niet altijd - heb weleens een vergelijking gemaakt met ander biologisch merk -, met name de veel gebruikte oliën zaten rond de zelfde prijs (was bij Farfalla). Van YL heb je heel weinig nodig om een juist effect te hebben. Maar ik zou zeggen Kevin, see for yourself, en probeer eens een flesje Lavendel. Zo te horen ben je er goed bekend mee 😄

Marijan

ps. je woont in de buurt van onze dochter, ik kom elke week ongeveer langs jouw huis, onderweg naar mijn dochter in Bosch en Duin. Misschien kunnen we wat afspreken.
 
@Loekie, nog excuus voor trage reactie, ik zag dat jouw berichtje van 1 juli was en heb het gewoon gemist.

groetjes Marijan
 
@Kevin, hoi!

Ik denk niet dat Chi per definitie geen goede olie is of zo, schijnt echt wel puur en zuiver te zijn. Er is wel verschil met YL olie – they go far beyond all other essential oil companies – . Iemand hier is ook overgestapt van Chi of Chi-achtige kwaliteit en merkt een duidelijk verschil. De YL olie is inderdaad in algemeen iets duurder, niet altijd – heb weleens een vergelijking gemaakt met ander biologisch merk -, met name de veel gebruikte oliën zaten rond de zelfde prijs (was bij Farfalla). Van YL heb je heel weinig nodig om een juist effect te hebben. Maar ik zou zeggen Kevin, see for yourself, en probeer eens een flesje Lavendel. Zo te horen ben je er goed bekend mee 😄

Marijan

ps. je woont in de buurt van onze dochter, ik kom elke week ongeveer langs jouw huis, onderweg naar mijn dochter in Bosch en Duin. Misschien kunnen we wat afspreken.

Hoi Marijan, Ja ik heb de prijzen een beetje vergeleken en berekend, want de flesjes van Chi zijn 10ml en van YL zijn 15ml. Ik heb gezien dat de Lemon het meest betaalbaar is, maar misschien dat ik ook de lavendel ga kopen, want als ik er minder van nodig heb compenseert dat weer😁

Lijkt me leuk om af te spreken Marijan. Ik vind essentiële olie ook erg interessant, ik weet er het een en ander van, maar ook niet superveel of zo, dus wellicht dat ik wat nieuws erover kan leren😉

Kevin
 
hoi Kevin, je kan bij Mike even mijn mail adres of telefoon vragen. Dan praten we gewoon even persoonlijk verder 😉
 
Is er een olie dat helpt ivm een myoma in de uterus ?
@JVG, dat is lastig om zo maar even te zeggen, ik denk dat er best mogelijkheden zijn, als ik google zie ik dit https://lisafarley.com/newsletters/uterine-fibroids/

en dit bv https://nl.pinterest.com/pin/54184001740163869/

maar je kan zelf ook zoeken, ik heb geen persoonlijke ervaring, dat is wat je zelf zal moeten uitproberen. Het lijkt hormoon gerelateerd (vandaar - in de link -  denk ik Clary Sage en Frankincense wil cellen laten werken zoals het hoort)

Dus ik heb geen pasklare oplossing, kan info aandragen hoe te zoeken. Het enige wat ik kan zeggen dat het bijzondere oliën zijn waar ik mee werk
 
JVG, lees deze post eens, dit is reden waarom ik met etherische oliën aan de slag ben gegaan,

DE BLOOD-BRAIN BARRIER - http://www.oilhealer.com/bloodbrain.cfm

Door David Stewart, Ph.D., R.A.

Er werd jarenlang gedacht dat de interstitiële weefsels van de hersenen dienden als een barrière om te voorkomen dat schadelijke stoffen de neuronen van de hersenen en het hersenvocht bereiken. In plaats van een barrière zou het nauwkeuriger zijn om het te beschouwen als een zeef of filter waardoor alleen moleculen van een bepaalde grootte of kleiner kunnen passeren.

De meeste van de moleculen van de stoffen die worden gebruikt in chemotherapie zijn te groot om door het bloed-hersenfilter te passeren. Daarom zeggen artsen dat chemotherapie niet werkt tegen hersenkanker. Sommige van de kleinere moleculen komen erdoorheen, maar niet de hele reeks medicijnen die bedoeld is.

Artsen weten het niet zeker, maar het lijkt erop dat om de bloed-hersenbarrière te doorkruisen, alleen moleculen van minder dan 800-1000 atomaire massaeenheden (amu) in molecuulgewicht kunnen doordringen. Lipide-oplosbaarheid lijkt een andere factor te zijn die het doorlaten van de bloed-hersenbarrière vergemakkelijkt. Wateroplosbare moleculen dringen meestal niet door in hersenweefsel, zelfs niet wanneer ze erg klein zijn. De moleculen van essentiële oliën zijn niet alleen klein, maar ook lipide-oplosbaar.

In feite, als het gaat om essentiële oliën, zijn kleine moleculen (minder dan 500 amu) waar ze van gemaakt zijn. Dat is waarom ze aromatisch zijn. De enige manier om iets aromatisch te maken, is dat de moleculen zo klein zijn dat ze gemakkelijk in de lucht springen, zodat ze onze neuzen kunnen binnendringen en als geur en geur kunnen worden gedetecteerd.

Dat is de reden waarom oliën voor koken of massage, zoals maïs, pinda, sesamzaad, saffloer, walnoot, amandel, canola, olijfolie en andere oliën geperst uit zaden niet aromatisch zijn. Natuurlijk, ze ruiken, maar je kunt ze niet binnen een paar minuten in de kamer ruiken, zoals je kunt wanneer je een fles pepermunt, hysop of kaneelolie opent. Essentiële oliën van elke soort doorkruisen de bloed-hersenbarrière.

Dit maakt ze uniek in staat om ziekten aan te pakken, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op een meer fundamenteel en fundamenteel niveau - dat van de emoties die vaak

EEN SNELLE CURSUS IN CHEMIE

Vanwege de minuscule moleculaire structuur van de componenten van een essentiële olie zijn ze extreem geconcentreerd. Eén druppel bevat ongeveer 40 miljoen triljoen moleculen. Numeriek is dat een 4 met 19 nullen erna: 40.000.000.000.000.000.000. We hebben 100 biljoen cellen in ons lichaam, en dat is veel. Maar één druppel essentiële olie bevat voldoende moleculen om elke cel in ons lichaam te bedekken met 40.000 moleculen. Gezien het feit dat er maar één molecuul van de juiste soort nodig is om een ​​receptorsite te openen en met het DNA te communiceren om de cellulaire functie te veranderen, kun je zien waarom zelfs het inademen van een kleine hoeveelheid oliedamp grote gevolgen kan hebben voor het lichaam, de hersenen en emoties . Soms overladen teveel oliemoleculen de receptorsites en bevriezen ze zonder te reageren, terwijl een kleinere hoeveelheid precies goed zou zijn geweest. Daarom zeggen we dat bij het gebruik van oliën "soms minder beter is". Soms is meer ook beter. Het verschil kennen is de kunst van aromatherapie.

Essentiële oliën zijn mengsels van tientallen, zelfs honderden, bestanddelen, die allemaal zijn samengesteld uit koolstof en waterstof en soms zuurstof. Alle essentiële oliën zijn hoofdzakelijk samengesteld uit een klasse organische verbindingen opgebouwd uit "isopreeneenheden".

Een isopreeneenheid is een verzameling van vijf verbonden koolstofatomen met acht verbonden waterstoffen. Hun molecuulgewicht is slechts 68 amu, en dat is inderdaad erg klein. Moleculen die zijn opgebouwd uit isopreeneenheden worden allemaal geclassificeerd als "terpenen". Terpenen maken essentiële oliën uniek in de wereld van natuurlijke stoffen.

phenylpropanoiden

Fenylpropanoïden zijn verbindingen van koolstofringmoleculen waarin één isopreeneenheid is opgenomen. Ze worden ook hemiterpenen genoemd. Er zijn tientallen varianten van fenylpropanoïden.

Ze worden gevonden in Kruidnagel (90%), Cassia (80%), Basilicum (75%), Kaneel (73%), Oregano (60%), Anijs (50%), Pepermunt (25%). Hoewel ze omstandigheden kunnen creëren waarin onvriendelijke virussen en bacteriën niet kunnen leven, is de belangrijkste functie van phenylpropanoïden dat ze de receptorplaatsen op de cellen reinigen. Zonder schone receptorplaatsen kunnen cellen niet communiceren, en het

monoterpenen

Monoterpenen zijn verbindingen van twee isopreeneenheden, wat tien koolstofatomen en zestien waterstofatomen per molecuul is - molecuulgewicht 136 amu. Er zijn naar schatting 2000 soorten monoterpenen.

Monoterpenen zijn te vinden in de meeste essentiële oliën: Galbanum (80%), Angelica (73%), Hysop ((70%), Roos van Sharon (54%), Pepermunt (45%), Juniper (42%), Wierook (40%) %), Vuren (38%), Den (30%), Cypress (28%) en Mirte (25%).

Hoewel het een groot aantal helende eigenschappen biedt, is de belangrijkste eigenschap van de monoterpenen dat ze misgeschreven informatie in het mobiele geheugen kunnen herprogrammeren. Met onjuiste codering in het DNA, cellen defect en ziekten resultaat, met inbegrip van dodelijke degenen zoals kanker.

sesquiterpenen

Sesquiterpenen zijn verbindingen van drie isopreeneenheden, wat vijftien koolstofatomen en vierentwintig waterstofatomen per molecuul is - molecuulgewicht 204 amu. Er zijn meer dan 10.000 soorten sesquiterpenen. Sesquiterpenen zijn de belangrijkste bestanddelen van Cederhout (98%), Vetiver (97%), Nardus (93%), Sandelhout (Aloes) 90%, Zwarte peper (74%), Patchouli (71%), Mirre (62%), en Ginger (59%). Ze zijn ook te vinden in Galbanum, Onycha en wierook (8%).

Sesquiterpene moleculen leveren zuurstofmoleculen aan cellen, zoals hemoglobine in het bloed. Sesquiterpenen kunnen ook fout geschreven codes in het DNA wissen of deprogrammeren. Men denkt dat Sesquiterpenen vooral effectief zijn in het bestrijden van kanker, omdat het wortelprobleem met een kankercel is dat het verkeerde informatie bevat, en sesquiterpenen kunnen die verminkte informatie wissen. Tegelijkertijd creëert de zuurstof die door sesquiterpene-moleculen wordt gedragen een omgeving waarin kankercellen zich niet kunnen reproduceren. Vandaar dat sesquiterpenen kankercellen een dubbele 'punch-onethat' bieden, waardoor hun gecodeerde wangedrag wordt uitgeschakeld en een tweede dat hun groei stopt.

De American Medical Association (AMA) heeft gezegd dat als ze een middel zouden vinden dat de bloed-hersenbarrière zou passeren, ze in staat zouden zijn genezingen te vinden voor aandoeningen zoals de ziekte van Lougrig, multiple sclerose, de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Zulke agenten bestaan ​​al en zijn beschikbaar sinds Bijbelse tijden. De agentia zijn natuurlijk essentiële oliën, met name die met de hersenen-oxygenerende moleculen van sesquiterpenen

DE TRIPLE WHAMMY

De grote drievoudige combinatie van "PMS" (Phenylpropanoids, Monoterpenes en Sesquiterpenes) in essentiële oliën is zeer krachtig bij het aanpakken van vele ziekten, verwondingen en ziektetoestanden. Dat komt omdat deze combinatie het volgende biedt:

Eerst maak je de receptorplaatsen schoon, waardoor de juiste overdracht van hormonen, peptiden, neurotransmitters, steroïden en andere intracellulaire boodschappers mogelijk wordt. (De Phenylpropanoids doen dat.)

Ten tweede, deprogrammeert of wist u de verkeerde informatie uit het cellulaire geheugen dat in het DNA is opgeslagen. (De Sesquiterpenen zorgen daar voor.)

Ten derde herprogrammeer je de cellen met de juiste informatie zodat ze goed kunnen functioneren. (De Monoterpenen doen dit.)

Deze drie klassen van chemische componenten zijn de reden waarom essentiële oliën soms een genezing kunnen veroorzaken die bijna direct en ook permanent is. Wat ze eenvoudig doen, is het lichaam herstellen in zijn natuurlijke staat van balans en gezondheid. Hoewel een specifieke olie een of twee van deze drie klassen van verbindingen kan hebben als zijn overheersende chemie, bevatten alle Bijbelse oliën enkele van alle. Dit is een geheim voor hun geweldige helende vermogens.

Dus daar heb je het in een notendop: de manier waarop de bloed-hersenbarrière werkt en de biochemie van een van de manieren waarop etherische oliën kunnen helpen bij het DE TRIPLE WHAMMY
De grote drievoudige combinatie van "PMS" (Phenylpropanoids, Monoterpenes en Sesquiterpenes) in essentiële oliën is zeer krachtig bij het aanpakken van vele ziekten, verwondingen en ziektetoestanden. Dat komt omdat deze combinatie het volgende biedt:

Eerst maak je de receptorplaatsen schoon, waardoor de juiste overdracht van hormonen, peptiden, neurotransmitters, steroïden en andere intracellulaire boodschappers mogelijk wordt. (De Phenylpropanoids doen dat.)

Ten tweede, deprogrammeert of wist u de verkeerde informatie uit het cellulaire geheugen dat in het DNA is opgeslagen. (De Sesquiterpenen zorgen daar voor.)

Ten derde herprogrammeer je de cellen met de juiste informatie zodat ze goed kunnen functioneren. (De Monoterpenen doen dit.)

Deze drie klassen van chemische componenten zijn de reden waarom essentiële oliën soms een genezing kunnen veroorzaken die bijna direct en ook permanent is. Wat ze eenvoudig doen, is het lichaam herstellen in zijn natuurlijke staat van balans en gezondheid. Hoewel een specifieke olie een of twee van deze drie klassen van verbindingen kan hebben als zijn overheersende chemie, bevatten alle Bijbelse oliën enkele van alle. Dit is een geheim voor hun geweldige helende vermogens.

Dus daar heb je het in een notendop: de manier waarop de bloed-hersenbarrière werkt en de biochemie van een van de manieren waarop etherische oliën kunnen helpen bij het bereiken van heling.

 
ik snap er niks van, mijn bericht is verdwenen, dus post nog maar eens.

JVG, de reden dat ik met etherische olie aan de slag ben gegaan is om deze link:

DE BLOOD-BRAIN BARRIER - http://www.oilhealer.com/bloodbrain.cfm

Door David Stewart, Ph.D., R.A.

Er werd jarenlang gedacht dat de interstitiële weefsels van de hersenen dienden als een barrière om te voorkomen dat schadelijke stoffen de neuronen van de hersenen en het hersenvocht bereiken. In plaats van een barrière zou het nauwkeuriger zijn om het te beschouwen als een zeef of filter waardoor alleen moleculen van een bepaalde grootte of kleiner kunnen passeren.

De meeste van de moleculen van de stoffen die worden gebruikt in chemotherapie zijn te groot om door het bloed-hersenfilter te passeren. Daarom zeggen artsen dat chemotherapie niet werkt tegen hersenkanker. Sommige van de kleinere moleculen komen erdoorheen, maar niet de hele reeks medicijnen die bedoeld is.

Artsen weten het niet zeker, maar het lijkt erop dat om de bloed-hersenbarrière te doorkruisen, alleen moleculen van minder dan 800-1000 atomaire massaeenheden (amu) in molecuulgewicht kunnen doordringen. Lipide-oplosbaarheid lijkt een andere factor te zijn die het doorlaten van de bloed-hersenbarrière vergemakkelijkt. Wateroplosbare moleculen dringen meestal niet door in hersenweefsel, zelfs niet wanneer ze erg klein zijn. De moleculen van essentiële oliën zijn niet alleen klein, maar ook lipide-oplosbaar.

In feite, als het gaat om essentiële oliën, zijn kleine moleculen (minder dan 500 amu) waar ze van gemaakt zijn. Dat is waarom ze aromatisch zijn. De enige manier om iets aromatisch te maken, is dat de moleculen zo klein zijn dat ze gemakkelijk in de lucht springen, zodat ze onze neuzen kunnen binnendringen en als geur en geur kunnen worden gedetecteerd.

Dat is de reden waarom oliën voor koken of massage, zoals maïs, pinda, sesamzaad, saffloer, walnoot, amandel, canola, olijfolie en andere oliën geperst uit zaden niet aromatisch zijn. Natuurlijk, ze ruiken, maar je kunt ze niet binnen een paar minuten in de kamer ruiken, zoals je kunt wanneer je een fles pepermunt, hysop of kaneelolie opent. Essentiële oliën van elke soort doorkruisen de bloed-hersenbarrière.

Dit maakt ze uniek in staat om ziekten aan te pakken, niet alleen op fysiek niveau, maar ook op een meer fundamenteel en fundamenteel niveau - dat van de emoties die vaak

EEN SNELLE CURSUS IN CHEMIE

Vanwege de minuscule moleculaire structuur van de componenten van een essentiële olie zijn ze extreem geconcentreerd. Eén druppel bevat ongeveer 40 miljoen triljoen moleculen. Numeriek is dat een 4 met 19 nullen erna: 40.000.000.000.000.000.000. We hebben 100 biljoen cellen in ons lichaam, en dat is veel. Maar één druppel essentiële olie bevat voldoende moleculen om elke cel in ons lichaam te bedekken met 40.000 moleculen. Gezien het feit dat er maar één molecuul van de juiste soort nodig is om een ​​receptorsite te openen en met het DNA te communiceren om de cellulaire functie te veranderen, kun je zien waarom zelfs het inademen van een kleine hoeveelheid oliedamp grote gevolgen kan hebben voor het lichaam, de hersenen en emoties . Soms overladen teveel oliemoleculen de receptorsites en bevriezen ze zonder te reageren, terwijl een kleinere hoeveelheid precies goed zou zijn geweest. Daarom zeggen we dat bij het gebruik van oliën "soms minder beter is". Soms is meer ook beter. Het verschil kennen is de kunst van aromatherapie.

Essentiële oliën zijn mengsels van tientallen, zelfs honderden, bestanddelen, die allemaal zijn samengesteld uit koolstof en waterstof en soms zuurstof. Alle essentiële oliën zijn hoofdzakelijk samengesteld uit een klasse organische verbindingen opgebouwd uit "isopreeneenheden".

Een isopreeneenheid is een verzameling van vijf verbonden koolstofatomen met acht verbonden waterstoffen. Hun molecuulgewicht is slechts 68 amu, en dat is inderdaad erg klein. Moleculen die zijn opgebouwd uit isopreeneenheden worden allemaal geclassificeerd als "terpenen". Terpenen maken essentiële oliën uniek in de wereld van natuurlijke stoffen.

phenylpropanoiden

Fenylpropanoïden zijn verbindingen van koolstofringmoleculen waarin één isopreeneenheid is opgenomen. Ze worden ook hemiterpenen genoemd. Er zijn tientallen varianten van fenylpropanoïden.



Ze worden gevonden in Kruidnagel (90%), Cassia (80%), Basilicum (75%), Kaneel (73%), Oregano (60%), Anijs (50%), Pepermunt (25%). Hoewel ze omstandigheden kunnen creëren waarin onvriendelijke virussen en bacteriën niet kunnen leven, is de belangrijkste functie van phenylpropanoïden dat ze de receptorplaatsen op de cellen reinigen. Zonder schone receptorplaatsen kunnen cellen niet communiceren, en het

monoterpenen

Monoterpenen zijn verbindingen van twee isopreeneenheden, wat tien koolstofatomen en zestien waterstofatomen per molecuul is - molecuulgewicht 136 amu. Er zijn naar schatting 2000 soorten monoterpenen.

Monoterpenen zijn te vinden in de meeste essentiële oliën: Galbanum (80%), Angelica (73%), Hysop ((70%), Roos van Sharon (54%), Pepermunt (45%), Juniper (42%), Wierook (40%) %), Vuren (38%), Den (30%), Cypress (28%) en Mirte (25%).



Hoewel het een groot aantal helende eigenschappen biedt, is de belangrijkste eigenschap van de monoterpenen dat ze misgeschreven informatie in het mobiele geheugen kunnen herprogrammeren. Met onjuiste codering in het DNA, cellen defect en ziekten resultaat, met inbegrip van dodelijke degenen zoals kanker.

sesquiterpenen

Sesquiterpenen zijn verbindingen van drie isopreeneenheden, wat vijftien koolstofatomen en vierentwintig waterstofatomen per molecuul is - molecuulgewicht 204 amu. Er zijn meer dan 10.000 soorten sesquiterpenen. Sesquiterpenen zijn de belangrijkste bestanddelen van Cederhout (98%), Vetiver (97%), Nardus (93%), Sandelhout (Aloes) 90%, Zwarte peper (74%), Patchouli (71%), Mirre (62%), en Ginger (59%). Ze zijn ook te vinden in Galbanum, Onycha en wierook (8%).

Sesquiterpene moleculen leveren zuurstofmoleculen aan cellen, zoals hemoglobine in het bloed. Sesquiterpenen kunnen ook fout geschreven codes in het DNA wissen of deprogrammeren. Men denkt dat Sesquiterpenen vooral effectief zijn in het bestrijden van kanker, omdat het wortelprobleem met een kankercel is dat het verkeerde informatie bevat, en sesquiterpenen kunnen die verminkte informatie wissen. Tegelijkertijd creëert de zuurstof die door sesquiterpene-moleculen wordt gedragen een omgeving waarin kankercellen zich niet kunnen reproduceren. Vandaar dat sesquiterpenen kankercellen een dubbele 'punch-onethat' bieden, waardoor hun gecodeerde wangedrag wordt uitgeschakeld en een tweede dat hun groei stopt.



De American Medical Association (AMA) heeft gezegd dat als ze een middel zouden vinden dat de bloed-hersenbarrière zou passeren, ze in staat zouden zijn genezingen te vinden voor aandoeningen zoals de ziekte van Lougrig, multiple sclerose, de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Zulke agenten bestaan ​​al en zijn beschikbaar sinds Bijbelse tijden. De agentia zijn natuurlijk essentiële oliën, met name die met de hersenen-oxygenerende moleculen van sesquiterpenen



DE TRIPLE WHAMMY

De grote drievoudige combinatie van "PMS" (Phenylpropanoids, Monoterpenes en Sesquiterpenes) in essentiële oliën is zeer krachtig bij het aanpakken van vele ziekten, verwondingen en ziektetoestanden. Dat komt omdat deze combinatie het volgende biedt:

Eerst maak je de receptorplaatsen schoon, waardoor de juiste overdracht van hormonen, peptiden, neurotransmitters, steroïden en andere intracellulaire boodschappers mogelijk wordt. (De Phenylpropanoids doen dat.)

Ten tweede, deprogrammeert of wist u de verkeerde informatie uit het cellulaire geheugen dat in het DNA is opgeslagen. (De Sesquiterpenen zorgen daar voor.)

Ten derde herprogrammeer je de cellen met de juiste informatie zodat ze goed kunnen functioneren. (De Monoterpenen doen dit.)

Deze drie klassen van chemische componenten zijn de reden waarom essentiële oliën soms een genezing kunnen veroorzaken die bijna direct en ook permanent is. Wat ze eenvoudig doen, is het lichaam herstellen in zijn natuurlijke staat van balans en gezondheid. Hoewel een specifieke olie een of twee van deze drie klassen van verbindingen kan hebben als zijn overheersende chemie, bevatten alle Bijbelse oliën enkele van alle. Dit is een geheim voor hun geweldige helende vermogens.

Dus daar heb je het in een notendop: de manier waarop de bloed-hersenbarrière werkt en de biochemie van een van de manieren waarop etherische oliën kunnen helpen bij het DE TRIPLE WHAMMY
De grote drievoudige combinatie van "PMS" (Phenylpropanoids, Monoterpenes en Sesquiterpenes) in essentiële oliën is zeer krachtig bij het aanpakken van vele ziekten, verwondingen en ziektetoestanden. Dat komt omdat deze combinatie het volgende biedt:

Eerst maak je de receptorplaatsen schoon, waardoor de juiste overdracht van hormonen, peptiden, neurotransmitters, steroïden en andere intracellulaire boodschappers mogelijk wordt. (De Phenylpropanoids doen dat.)

Ten tweede, deprogrammeert of wist u de verkeerde informatie uit het cellulaire geheugen dat in het DNA is opgeslagen. (De Sesquiterpenen zorgen daar voor.)

Ten derde herprogrammeer je de cellen met de juiste informatie zodat ze goed kunnen functioneren. (De Monoterpenen doen dit.)

Deze drie klassen van chemische componenten zijn de reden waarom essentiële oliën soms een genezing kunnen veroorzaken die bijna direct en ook permanent is. Wat ze eenvoudig doen, is het lichaam herstellen in zijn natuurlijke staat van balans en gezondheid. Hoewel een specifieke olie een of twee van deze drie klassen van verbindingen kan hebben als zijn overheersende chemie, bevatten alle Bijbelse oliën enkele van alle. Dit is een geheim voor hun geweldige helende vermogens.

Dus daar heb je het in een notendop: de manier waarop de bloed-hersenbarrière werkt en de biochemie van een van de manieren waarop etherische oliën kunnen helpen bij het bereiken van heling.
 
Serie (un)well op Netflix eerste aflevering over DoTerra/YoungLiving essential oils.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.690
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan