E-kookboek: Geef je ogen de kost Weston Price receptenboek!

Typisch het Voedingscentrum: vooral de nadelen en zelfs de gevaren van zelf fermenteren benadrukken. Beter het voedingstekortcentrum noemen.:)
https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/fermentatie.aspx
 
Het ondervoedingscentrum. Ja botulisme aanhalen is natuurlijk interessant. Vooral niet thuis fermenteren, uit de winkel is veel veiliger, want gepasteuriseerd...? Komt eigenlijk alleen heel zelden voor bij vlees/vleeswaren.
 
Tanja hoe eet je de gefermenteerde groenten? Bijv als salade, bijgerecht? Tips welkom.
 
Nooit op zichzelf eigenlijk, maar als garnering op de salade, stoofpot of als bijgerecht, op de boterham, naast je omelet, of bij een gehaktbal, eigenlijk kan het overal bij. Een beetje kimchi in de soep, een plukje zuurkool bij de worst wat gemengde gefermenteerde groenten bij de saté, het is het zuurtje in een gerecht een smaakmaker, het frisje bij een zwaar gerecht.
 
Dankjewel ik ga ermee stoeien, het is heerlijk nu na ruim een week in zout water.
 
Deze keer in The Truman Show: Karin Hogenboom. Karin is eigenaar en oprichter van VolZicht, een praktijk die je helpt om weer goed te kunnen zien zonder bril of lenzen! Nadat Karin zelf 30 jaar lang brillen en lenzen droeg, stopte ze hiermee. Stoppen met het dragen van lenzen en brillen is volgens Karin een van de beste beslissingen die ze ooit heeft genomen. Door geen bril meer te dragen en ontspanningsoefeningen te gaan doen voor haar ogen kreeg ze veel meer rust en ruimte in haar leven. Ze ging meer zien dan ooit tevoren en kwam erachter dat goed zien heel divers is. Ze kwam in een ware ontdekkingstocht terecht naar zichzelf en het leven en ontdekte veel over de relatie tussen ogen en het lichaam, ogen en de geest en de connectie van de ogen met de ziel.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.471
Berichten
501.439
Leden
8.633
Nieuwste lid
Tarabya
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan