• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Duitsland

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ik ben benieuwd hoe het nu verder gaat in Duitsland. Ik verwacht een burgeroorlog, burgers tegen de politie. Er zullen dagelijkse protesten in Berlijn zijn, verwacht ik, die alsmaar zullen aanzwellen. Uiteindelijk zullen de politiemensen de helmen en wapenstokken neerleggen en zich bij de demonstranten voegen. Merkel is te ver gegaan, ze heeft haar hand overspeeld.

Mike
 

Romagi

Well-known member
Alles van de Telegraaf is NIET te lezen als je geen abonnement hebt.
Gezocht op dit onderwrep geeft verschillende andere kranten die probleemloos te lezen zijn.

Merkel verhoord door parlementaire commissie ...

1 dag geleden · De Duitse bondskanselier Angela Merkel wordt vrijdag verhoord door de parlementaire commissie die in Duitsland onderzoek doet naar het schandaal rond het failliete fintechbedrijf Wirecard
 

Medusa

Well-known member
Zo, dit doen we dan maar met rechtvaardige rechters.....
Advocaat Reiner Fuellmich laat via Telegram weten dat de politie gisteren een huiszoeking bij hem heeft gedaan. Volgens de eerste berichten zijn de privéauto, de woning en het kantoor van de rechter doorzocht. Zijn mobiele telefoon is door de politie in beslag genomen. Het heeft er alle schijn van dat er een politiek motief achter de huiszoeking zit, schrijft weekblad Wochenblick, dat spreekt van ‘overheidsrepressie’.
 

Medusa

Well-known member
Een kritisch netwerk van rechters en officieren van justitie (KRiStA) heeft dan ook scherpe kritiek geuit op de huiszoeking. “Nu zal een rechter niet meer een besluit durven nemen dat kritisch is over de maatregelen,” aldus een woordvoerder. “We zijn geschokt. Naar onze mening is het een flagrante inmenging in de onafhankelijkheid van de rechterlijke macht. Bovendien is de huiszoeking waarschijnlijk illegaal”.
 

Godsgeschenk

Well-known member
Missachtung der Ausgangssperrebis zu 25.000 €
vorsätzliches Missachten der Ausgangssperre und dadurch Verbreiten von CoronaGeldstrafe oder Freiheitsstrafe von bis zu fünf Jahren

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.146
Berichten
310.786
Leden
7.556
Nieuwste lid
SONJA BUURMAN
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan