• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Dotcom Radio

henkie

Well-known member
Praktijk ervaring met het ‘niet bestaande levende virus’.
Wat mij opviel gedurende de crisis, vooral in het begin. Ten eerste, voor de duidelijkheid, geloofden we bij dotcom.radio al sinds 2009 niet meer in het bestaan van een levend virus die iedereen willekeurig kan besmetten, zomaar pats, boom, zonder dat je ergens invloed op hebt. De natuur maakt geen fouten, alles is in balans ontworpen en houdt zichzelf in stand.

Als je wat logische gedachten loslaat kan ik de waanzin helemaal niet meer bevatten, ik bedoel; “Hoe was het in hemelsnaam mogelijk dat iedereen in dit amateuristische toneelstuk geloofde?”

 

henkie

Well-known member
[Ze] probeerden onze spirit te begraven, [Ze] vergaten, het zijn zaden !!

Vrijheid bezitter met ervaring gezocht, … De betekenis van Vrijheid is: “Het doen en laten wat je wilt en dat je beslissingen kan nemen zonder veel invloeden van buitenaf”. Er staat èèn woord in die zin dat me al helemaal niet aanstaat en mijn hele vrijheid al mank doet lopen als ik het zo snel even lees; “zonder veel invloeden”. Daar gaat je vrijheid al, dat woord ‘veel’ hoort helemaal niet in deze vrijheid definitie thuis.

 

henkie

Well-known member

ingrid/converted2

Well-known member
En vele jaren meer Mike. Cool!
Meestergetal 17, alleen deerbaar by it self or 1.
Proficiaat man. Ga zo verder.
Eigenlijk wel best jalours, wou dat ik dat glas kon laten staan. Maar ja, één glaasje....
 
Laatst bewerkt:

henkie

Well-known member
dotcom.radio aflevering 293 van 02-01-2022

Deze week in aflevering afsluiter van het jaar – het sleutelwoord van deze weken is ‘paniek’ alles moet er nog even doorgedrukt worden. – de Rechtspraak staat sprakeloos, de leugen regeert en wordt verkracht – Ghislaine Maxwell veroordeeld, de beerput gaat open – Ivermectine toepassing wereldwijd – het COVID circus – Wat gaat er gebeuren met onmenselijke DNA gevaccineerden – en meer, veel meer, …

 

henkie

Well-known member
Mijn woord voor 2021: “hersenverlamming”, maar ik heb hoop op snelle genezing, …

Wat schrijft WikiPedia over “Hersenverlamming”; ….

Mijn aanvulling; “Hersenverlamming kan eveneens optreden door een duivelse vorm van geavanceerde propaganda methoden waarbij alle media samenspannen met de politiek en de hersenen worden geïnjecteerd met emotioneel denken los van elke logica met als resultaat een constante factor van dagelijkse angst”.

 

henkie

Well-known member

Dodelijk vax experiment partij(en) ontdekt !​


Fuellmich: Nieuwe bevindingen zijn genoeg om hele VVV-industrie te ontmantelen [VIDEO]​

Fuellmich: Dr. Mike Yeadon liet zien hoe ze batches binnen batches gebruikten om uit te proberen welke doses nodig zijn om mensen te doden en verminken. Vanuit een juridisch perspectief, is het onontkoombaar bewijs van voorbedachte rade. Zodra er bewijs is van voorbedachte rade, is er geen immuniteit voor wie dan ook.

Onderzoek binnen alle 50 staten in de VS en de VEARS database brachten de dodelijkheid van sommige batches aan het licht !

 

henkie

Well-known member
Elke ME’er heeft ook een gezin, een thuisfront

Elke ME’er als verlengstuk van de Dictators, dat is maar al te duidelijk als we (weer) de beelden zien van het in elkaar rammen van geweldloze protesteerders zoals op 2 januari in Amsterdam als die hun burgerrecht uitoefenen; “Protesteren”. Thuis bij al deze ME ‘agenten’, het zogenaamde thuisfront, moeten ze deze beelden toch ook zien. En ook al worden agenten (bewust) zoveel mogelijk onherkenbaar gemaakt, toch zullen er veel dames niet trots meer kunnen vertellen dat haar man bij de ME zit. Het merendeel van de bevolking heeft het al lang gehad met deze knokploegen vermomt als wet handhavers.

 

henkie

Well-known member
2022 het jaar dat de Deep State zijn ‘Waterloo’ gaat zien.
Waterloo
”, het magische woord voor; “Ten Onder Gaan

Dit jaar gaat de farmaceutische industrie ook zijn Waterloo vinden !!

Waterloo is verbonden aan de naam Napoleon Bonaparte waar hij alweer 207 jaar geleden op 18 juni 1815 definitief werd verslagen. Waterloo is echter door de jaren uitgegroeid tot een uitspraak die veelvuldig gebruikt wordt; “Hij heeft zijn Waterloo gevonden. Betekenis, de slag verloren, hij is ten onder gegaan, zijn ambities definitief in de grond geslagen.

 

henkie

Well-known member
Aantal vertoningen protestliedjes, wie helpt er mee, ... ?

Bekijk bijlage 6692


 

henkie

Well-known member


ik ben er elke dag een paar uur mee aan de slag
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.407
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan