Donaties

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Recentelijk wees ik in de voorsteltopic van Heksje op de PayPal-knop die onderaan op dit forum te vinden is. Sindsdien heb ik enkele donaties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank. Nu wordt het echter tijd om dit wat breder onder de aandacht te brengen.

Ik ben van plan om dit forum en mijn andere sites, waaronder ConDis, onder te brengen bij de beveiligde omgeving van mijn host. Dit levert behalve betere bescherming tegen hacks ook een grotere snelheid op, iets wat dit forum zeker ten goede zal komen. Het brengt echter ook extra kosten met zich mee. Het zou mooi zijn als jullie mij hierin tegemoet willen komen, aangezien dit forum gratis is en ik hier veel vrije tijd en energie in steek, naast mijn werk als docent.

Jullie donatie is dan ook niet alleen om extra kosten te dekken, maar ook als dank voor al het werk dat ik dagelijks verricht om dit mogelijk te maken. Zie een financiele bijdrage maar als een energieruil, waarbij je alle energie die ik voor jullie lever beloont met een tegenprestatie die je geheel uit eigen vrije wil en naar eigen inzicht doet.

Alvast bedankt voor jullie gift!

Mike
 
Inmiddels heb ik al een email gekregen van een forumlid dat heel graag een donatie wil doen maar geen PayPal-account heeft of om een andere reden niet in staat is om een donatie via PayPal te voldoen. Je kunt mij in dergelijke gevallen emailen op: mikedonkers10(at)gmail(punt)com, dan stuur ik je mijn bankrekeningnummer.

Mike
 
Oplettende forumleden zullen misschien wel gemerkt hebben dat er nu https:// staat voor de URL van dit forum en dat je in de adresbalk een slotje ziet. Dit betekent dat dit forum nu in de beveiligde omgeving zit van de provider/webhost (Xolution). Wellicht heb je het gemerkt aan de verbeterde snelheid van het forum en dat je geen wit scherm meer krijgt soms als je de pagina ververst of een post plaatst.

De donaties druppelen slechts zeer langzaam binnen. Dank gaat uit naar hen die donaties hebben gedaan, maar er zijn extra kosten verbonden aan deze upgrade en jullie financiele ondersteuning is nog altijd zeer welkom. Gebruik hiervoor de PayPal-knop onderaan of mail mij voor mijn rekeningnr.: mikedonkers10(at)gmail(punt)com. Alvast bedankt!

Mike
 
Zojuist heb ik twee donaties mogen ontvangen voor mijn inspanningen. Deze donaties helpen om de kosten voor dit GRATIS forum te dekken. Mocht je in een gulle nieuwjaarsbui verkeren, gebruik dan de PayPal-knop onderaan op de homepage van dit forum of mail mij voor mijn rekeningnr.: mikedonkers10(at)gmail(punt)com. Alvast bedankt!

Mike
 
Dankjewel voor je donatie, Kees! Ik laat je achternaam achterwege i.v.m. privacy, maar je weet wie je bent.

Mike
 
Dank aan Karien voor je donatie. Dank ook aan de persoon die mij bijna elke maand een klein bedrag toestuurt. Jullie blijk van waardering stel ik zeer op prijs!

Als jullie het niet erg vinden ga ik vanaf nu elke maand om jullie steun vragen. Jullie bijdrages dienen niet alleen om de kosten voor dit forum te dekken, maar ook om meer betrokkenheid te creeren. Het is superbelangrijk dat dit soort informatie gratis beschikbaar is en blijft als burgerinitiatief dat van onderuit is ontstaan en niet van bovenaf bepaald wordt middels censuur of andere bemoeienis van autoriteiten. Hiervoor hebben we een 'community' nodig, een gemeenschap, we moeten het SAMEN doen. Om die reden heb ik ook de vorm van een forum gekozen, om iedereen de mogelijkheid te geven om zijn/haar zegje te kunnen doen.

Ik mis echter al jaren het gemeenschapsgevoel, het voelt alsof ik teveel de kar alleen moet trekken. D.m.v. VRIJWILLIGE maandelijkse financiele steun kunnen jullie mij laten weten hoezeer jullie het bestaan van dit informatieplatform op prijs stellen. Het maakt dat jullie hier d.m.v. donaties, hoe klein of hoe groot ook, medeverantwoordelijk voor worden. Ook dit is een vorm van participatie, dit hoeft niet enkel te gebeuren door te reageren op posts.

Uiteindelijk is de keus aan jullie of je hier wel of niet toe bereid bent, evenals de hoogte van het bedrag of de bedragen die je hier voor over hebt. Voor wie dit ziet als een goed voornemen en nog niet heeft gedoneerd, je kunt gebruik maken van de PayPal-knop onderaan de homepage of mij mailen op mikedonkers10(at)gmail(punt)com voor mijn IBAN. Dank alvast!

Mike
 
Hé toch doorgekomen dus?! Mooi zo.

PayPal leek het niet te doen, dus dacht komt later wel, maar dus toch.
 
Beste Mike,

Op de eerste plaats wil ik je bedanken voor de moeite die je doet en de tijd die je neemt om een waardevol forum als deze in leven te houden. Vele onderwerpen passeren de revue en dagelijks komen er nieuwe berichten bij. Dat kost bijzonder veel energie, maar kan ook een hoop energie opleveren.

Daarnaast waardeer ik jouw inzet op dotcomradio en jouw "gave" om gecompliceerde onderwerpen in begrijpelijke en heldere taal uiteen te zetten en de moed die je hebt om over (soms controversiële) onderwerpen jouw mening te ventileren.

Wat ik daarentegen wel jammer vindt is het ontbreken van de samenvatting van de vele berichten en video's die voorbij komen. Voor mij en ik denk de meeste mensen die dit forum bezoeken is het nagenoeg onmogelijk om alles te lezen en te zien. In plaats daarvan zet Henk die op de pagina van de desbetreffende radio uitzending, wat in mijn ogen geen meerwaarde is voor het programma, omdat het zogenaamde verrassingselement dan weg is en het lijkt alsof je alles via een autocue voorleest. Sporadisch ontstaat er nog eens een interessante discussie, zoals in het verleden, waarbij andere onderwerpen en invalshoeken aan bod komen, waardoor naar mijn bescheiden mening de uitzendingen een stuk aantrekkelijker worden.

Dit neemt echter niet weg dat ik zowel dit forum als de radio afleveringen een warm hart toe draag en van harte hoop dat jullie dit continueren, want ik heb de afgelopen decennia al vele interessante initiatieven zien verdwijnen en ben het geheel met je eens wat je op #194185 schrijft. En ondanks mijn IVA uitkering en dat ik ook nog andere platforms steun, verdubbel ik mijn maandelijkse donatie en hoop dat meerdere personen dit voorbeeld volgen. Tevens zal ik proberen mijn steentje bij te dragen en berichten op dit forum te delen waarvan ik denk dat ze de moeite waard zijn.

Ook Ron en Henk bedank ik hierbij voor hun inzet en wens een ieder een gezond en bewust nieuwjaar.

P.s. Zojuist zag ik je uiteenzetting van Trump op Dotcomnieuws, chapeau hiervoor.

Tim
 
Aha, dus jij bent mijn maandelijkse weldoener! Ik waardeer elk bedrag en als dit voor jou veel geld is hoef je dit van mij niet te verdubbelen. Het feit dat je de moeite neemt om je waardering ook in woorden uit te spreken is eveneens lovenswaardig.

Ook de kritiek over mijn bijdrages op Dotcom Radio neem ik ter harte. Discussies vonden eerst plaats vooral met Arend Zeevat, maar dit liep zo hoog op vooral buiten de uitzendingen om dat Arend gevraagd is te vertrekken. Soms heb ik nog wel eens wat lichte discussies met Henk of Ron, maar dat mag eigenlijk geen naam hebben.

De reden waarom ik tegenwoordig mijn bijdrages uitschrijf is omdat er zoveel in 1 week tijd gebeurt dat ik niets wil vergeten te vermelden dat ik belangrijk vind en dat de tijd die ik.hiervoor beschikbaar zo effectief mogelijk wil gebruiken.

Ik snap echter wel dat dit minder spannende radio oplevert, maar mijn frustratie over de uitzendingen met Arend vorig jaar en het jaar daarvoor was dat ik teveel met hem aan het bakkeleien was en daardoor te weinig toe kwam aan waar het nu werkelijk om ging. Het is dus een beetje of het een, of het ander.

Maar blijf vooral komen met opbouwende feedback, Tim, ik kan dit alleen maar zeer waarderen!

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.487
Berichten
510.675
Leden
8.641
Nieuwste lid
Sergiokef
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan