• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Deense vettax

Webmaster

New member
Marian,

Was jij nou gisteravond aanwezig in Zwolle? Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weet hoe je eruit ziet! :oops:

Mike

 

ruud

New member
Ook in Frankrijk vettax op dit keer palmolie!

Quote:
Frankrijk probeert begrotingsgat te dichten met Nutella

Fransen zijn dol op Nutella. Voor het ontbijt besmeren ze hun baquette ermee, en de crêpe met Nutella is veruit het populairst. Maar de palmolie die de chocoladepasta bevat is vet en ongezond, en de productie ervan milieuonvriendelijk. Daarom heeft de senaat ermee ingestemd de belasting op palmolie te verhogen met 300%.

Het ‘Nutella-amendement’ heeft al voor behoorlijk veel onrust gezorgd in Frankrijk. Volgens Hélène Bekmezian die een blog heeft op de site van Le Monde probeert de socialistische regering het begrotingsgat te dichten door extra belastingen te heffen op genotsmiddelen, bier, tabak, energiedrankjes en Nutella. ‘In plaats van structurele hervormingen door te voeren op de sociale zekerheid en de loonkosten voor werkgevers, is de regering bezig met het bijeenschrapen van belastingen’, schrijft ze.

De communistische senator Annie David vindt dat belasting de arbeiders pakt. “Laat ze palmolie verbieden als het zo slecht is”.

Nutella is trending topic in Frankrijk.


http://www.welingelichtekringen.nl/...ert-begrotingsgat-te-dichten-met-nutella.html

http://parlement.blog.lemonde.fr/2012/11/08/touche-pas-a-mon-nutella/

 
G

Guest

Guest
Quote:
Dr. Frank doet het ook goed. Ik zit te wachten op de herontdekking van Atkins! Een fantastisch afvalboek met een even fantastische titel is geschreven door Sally Fallon en Mary Enig, Eat Fat Lose Fat:


Atkins mag wel iets bijgeschaafd worden. Er wordt zoetstoffen in gebruikt. En ik heb het destijds gevolgd en zat op een forum. Die vrouwen bakken zich suf (ik weet niet meer met wat)om iets binnen te krijgen wat enigzins lijkt op brood of lekkere hapjes.

 

Webmaster

New member
Het huidige 'Atrkins-dieet' is volkomen gecommercialiseerd en heeft weinig te maken met wat Atkins zelf oorspronkelijk voorstond. Vandaar dat ik mensen aanraad het boek van Atkins te lezen en dan de algemene principes toe te passen en toch maar vooral niet in de valkuil te vallen van de huidige kant-en-klare repen, shakes en andere commerciele rommel. Het Atkins-principe is prima toe te passen met echt voedsel!

Mike

 

Webmaster

New member
Mooi, dan is dat onzalige experiment ook weer van de baan! Als het daar kan mislukken omdat de bevolking zich er geen bal van aantrekt, dan weten we wat ons te doen staat als men het evt. ook hier gaat proberen.

Mike

 

Webmaster

New member
Het gevaar is nog niet geweken! Dit is een typisch geval van problem-reaction-solution: creeer een probleem en laat dit uit de hand lopen net zo lang tot de bevolking vraagt om een oplossing en biedt vervolgens de voorgekookte oplossing voor het door jouzelf gecreeerde probleem. Lees dit maar eens:

http://thenewamerican.com/world-news/item/14279-globesity-how-globalists-are-feeding-off-the-obesity-crisis

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.783
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan