• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

De nieuwe media

Medusa

Well-known member

Verborgen kracht #1 – Shohreh Feshtali en Max von Kreyfelt​

Wat doet een trauma met een mens? De een wordt slachtoffer en verliest de regie in zijn leven, de ander gebruikt het als motor om het leven te overwinnen.

Welke krachten zijn nodig om tot verzet te komen? Een serie van Shohreh Feshtali waarin zij op zoek gaat naar die verborgen krachten. De eerste is Max von Kreyvelt over zijn jeugdtrauma’s die hem tot strijder hebben gemaakt.

 
  • Leuk
Waarderingen: Surv

Luz

Well-known member
In deze aflevering zijn we op bezoek bij Coen Vermeeren. Samen met Duncan worden er diverse onderwerpen besproken. Coen vertelt onder andere over zijn kennis omtrent UFO’s en buitenaardse intelligentie en hoe we met behulp van hun uiterst geavanceerde technologie problemen op deze wereld zouden kunnen oplossen. De twee heren gaan tevens dieper in op de bijzondere tijd waarin we leven, waarbij we te maken hebben met een uiterst belangrijk kantelpunt binnen een grote cyclus. En ook de donkere machten, die proberen het huidige systeem op basis van lage frequenties voort te zetten, worden besproken. Welke rol spelen de reptilians hierin? En hoe kunnen we onze slavendrijvers afschudden? Je ziet het in deze aflevering van NEXT.
 

Medusa

Well-known member

Vertaling:

Open brief van Jan Bennink aan Scott Kesterson van BardsFM

An open letter to Scott Kesterson, BardsFM.

Beste Scott, dit is het derde bericht dat ik je schrijf vanuit Nederland, het land waar ik om treur.

Mijn land, klein en vlak, nog niet zo lang geleden, vrij en sterk, vruchtbaar en vruchtbaar, eens bewoond door een taai, koppig en vernieuwend volk, dat zijn moerassen, de vele rivieren, de klei en het zand beheerste en zelfs de zeeën veroverde. Niet alleen de Noordzee overspoelde onze kusten, maar alle zeven.

Een godvrezend oord, maar ook een veilige haven voor vrijdenkers, randfilosofen en religieus vervolgden. Joden uit Portugal, Hugenoten uit Frankrijk, Vlaamse protestanten, samen bouwden we aan een unieke en rijke cultuur op dit kleine poststempel van waterrijk gebied.

Ooit stonden we bekend om onze vrijheid van denken, spreken en meningsuiting en onze overvloed aan voedsel en water.

Het doet pijn om te zeggen wat we zijn geworden. Een wanhopig zwak en arm oord, waar abortus wordt toegejuicht, zelfs gevierd en waar oude mensen worden afgekeurd, weggestopt in tehuizen om in stilte te sterven. Een plaats waar God lijkt te zijn weggegaan, zijn arme hoofd heftig schuddend.

Tegenwoordig leven we in een land waar elke volgroeide boom wordt omgehakt om te worden verbrand op het altaar van "groene energie". Zijn kostbare hectares klaar om locaties te worden voor Meta-datahubs en distributiecentra voor Amazon, die het klassieke Nederlandse landschap verbergen onder rijen en rijen van enorme grijze, plastic en aluminium dozen.

Een land, nog niet zo lang geleden, rijk aan fruit, groenten, prijskoeien, bloemen, innovatieve industrieën, steenkool, cultuur en handel. Nu een geplunderd en verarmd land van de Europese Clown Union, waar alles in verval lijkt te raken.

Onze verbijsterde en verraden burgers tot slaaf gemaakt door uitkeringen van de overheid of tot de dood belast. Gehypnotiseerd in wereldwijde angstcampagnes, in de rij voor de grappen en een gratis papieren Oekraïense vlag om mee te zwaaien.

Een land dat enorme aardgasvoorraden bezit, terwijl zijn burgers meer betalen voor dit levensnoodzakelijke goed dan waar ook ter wereld.

Onze beroemde boeren besmeurd, of zelfs met geweld verstoten. Verdreven naar de vriendelijker weiden van Polen of Canada, met een mogelijke West-Europese Holodomor 2.0 aan de horizon, zichtbaar voor iedereen met ogen om te zien.

Onze vissers worden verdreven door windturbines. Onze haviken en meeuwen onthoofd en gebroken aan de voet van hun witte pilaren, als dierenoffers aan de nieuwe bijbels van de Nederlandse regering, De 4e Industriële Revolutie van Klaus Schwab en de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN.

En dat terwijl onze "leiders", gekozen in VS-stijl schimmige verkiezingen, actief aansturen op het stopzetten van vitale importen van granen, olie en gas uit het Oosten. Waarschijnlijk om ons te dwingen ons wat makkelijker aan te passen aan het eten van insecten, GMO-voedsel en de geplande digitale munteenheden.

We leven in een land dat vrachtwagenladingen, bootladingen belastinggeld en pensioenfondsen uitgeeft in schijngevechten, in de strijd tegen klimaatverandering, inerte luchtgassen en virussen. Het geld van de mensen wordt omgezet in buit in ingewikkelde kick back regelingen, nauwelijks verborgen achter de schermen, om te worden verdeeld onder de kleptocratische oligopolie, hun vrienden en families.

Onze kerken leeg en meestal gecompromitteerd door woke verhalen. Onze scholen overgenomen door afschuwelijke Soros programma's. Sekslessen op kleuterscholen en trannies die hun pedopropaganda voorlezen aan peuters en hun trotse ouders.

Predikanten en ministers zwaaien met regenboogvlaggen. U begrijpt het.

Nederland is een plaats geworden waar duizenden kinderen "verloren" zijn en duizenden anderen zijn weggehaald bij ouders die door de overheid ten onrechte van fraude werden beschuldigd.

Een land waar dissidente denkers en sprekers zoals Willem Engel worden opgesloten en politici en leiders die christelijke waarden verkondigen zoals Thierry Baudet worden verboden, bedreigd en belachelijk gemaakt; haat die wordt toegejuicht door politici die zichzelf christenen noemen.

Nederland is een land geworden in het centrum van alles wat verachtelijk en verkeerd is in deze wereld. Een dorre woestenij, beroofd van zijn eer en rijkdom, zijn trots, zijn identiteit en moraal, zijn gemeenschap, zijn zelf, zijn Heer hierboven. Verkocht door onze "heersers" aan de EU, het WEF en de VN.

En waarschijnlijk allemaal met opzet.

Ons land platgewalst en geruïneerd, om te worden herbouwd als een soort Gotham City, het nieuwe Berlijn.

Maar toch Scott, dit is een brief met goed nieuws, een hoopvolle boodschap.

Misschien moesten we eerst alles verliezen, om onszelf te vinden.

Misschien hadden we de duivel nodig om ons te bespotten, om God weer te vinden.

Misschien hadden we een nachtmerrie nodig, om ons wakker te schudden.

Meer en meer van ons tonen onze erfelijke koppigheid en veerkracht. Onze oeroude driften naar vrijheid. Ons verzetten tegen de prik, de leugens en de hagedissen aan de macht. Het planten van voedsel, het leren van vaardigheden die allemaal vergeten waren.

Gisteren leerde ik messen slijpen. En mijn eerste zaadjes geplant. Handen in de aarde voor de eerste keer in decennia.

Meer en meer van ons komen samen, om ons voor te bereiden op moeilijke tijden, om tips en lessen uit te wisselen, om scholen en kerken te bouwen, om terug te gaan naar de oude paden, om Jezus te herontdekken als redder en gids.

Scott, in deze laatste twee verschrikkelijke maar kostbare jaren hielden jouw woorden me gezond.

Ik overleefde op een regelmatige portie van je podcasts.

Je hebt mijn geloof verdiept, je hebt me gesterkt om door dit moeras vol slangen en spinnen te stappen. Ik dank je daar hartelijk voor, broeder.

Waar we slechts consumenten waren, makkelijke slachtoffers en doelwitten, weten we nu.

We moeten ons voorbereiden.

We moeten standvastig zijn en opnieuw leren boeren.

We moeten de paden vinden die bijna vergeten zijn.

We moeten discipelen en missionarissen zijn en herontdekken wat het betekent om weer ouders te zijn en elkaar echt lief te hebben als broeders en zusters.

Scott, als je ooit van plan bent om je county tot county initiatief uit te breiden naar andere landen.

Hoor dan alsjeblieft mijn smeekbede, broeder.

Hier ben ik, zend mij.

Jesaja 6:8

Luister alstublieft naar de BardsFM.com podcast, vind geloof en kracht en leer de vitale lessen voor de tijd waarin we leven.
 

henkie

Well-known member

Medusa

Well-known member
Café Weltschmerz, 6 april 2022


Shohreh Feshtali spreekt met Mattias Desmet over het totalitarisme waar mensen zich de afgelopen twee jaar massaal aan overgaven. Mattias is gespecialiseerd in de theorie achter totalitaire systemen, terwijl Shohreh de uitrol ervan in de praktijk ervaren heeft in Iran. De overeenkomsten tussen theorie en praktijk zijn herkenbaar en schokkend.

Geef niet op, spreek je uit!​

 

Johnny

Well-known member
Café Weltschmerz, 6 april 2022


Shohreh Feshtali spreekt met Mattias Desmet over het totalitarisme waar mensen zich de afgelopen twee jaar massaal aan overgaven. Mattias is gespecialiseerd in de theorie achter totalitaire systemen, terwijl Shohreh de uitrol ervan in de praktijk ervaren heeft in Iran. De overeenkomsten tussen theorie en praktijk zijn herkenbaar en schokkend.

Geef niet op, spreek je uit!​

Geen oppositie dan is het klaar. De believers/normies krijgen wij niet op andere gedachten en veranderen wij niet maar we moeten wel onze grenzen aangeven.
Leerzame uitzending.
 

Medusa

Well-known member

Forum statistieken

Onderwerpen
4.348
Berichten
390.908
Leden
8.419
Nieuwste lid
JanSR
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan