...........
Active member
[/quote]Conserveermiddelen en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen houden zuurstof tegen en vertragen de ontwikkeling van schimmels zodat producten langer houdbaar blijven.
Maar nadat ze zijn geconsumeerd doen deze stoffen hetzelfde in menselijke cellen. Ze ontnemen de cellen hun zuurstof en voedingsstoffen waardoor ze muteren en kanker kan ontstaan.
Cellen hebben zuurstof nodig om te overleven. Conserveermiddelen en andere additieven onttrekken zuurstof uit mitochondriën.
Quote:
http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2573:de-10-geheime-wapens-van-de-voedselindustrie&catid=17:gezondheid&Itemid=30
Maar nadat ze zijn geconsumeerd doen deze stoffen hetzelfde in menselijke cellen. Ze ontnemen de cellen hun zuurstof en voedingsstoffen waardoor ze muteren en kanker kan ontstaan.
Cellen hebben zuurstof nodig om te overleven. Conserveermiddelen en andere additieven onttrekken zuurstof uit mitochondriën.
Quote:
http://niburu.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=2573:de-10-geheime-wapens-van-de-voedselindustrie&catid=17:gezondheid&Itemid=30