• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Covid vaccins

S

Sailor

Guest
Ik weet dus ook niet of dit waarheid is, ik heb wel maanden geleden al gelezen over lijkopruimers die werden gezocht door UK om covid slachtoffers te "bergen"
Was een officiële tender van de Britten, er wordt dus nog een en ander aan slachtoffers verwacht, het gaat om de framing als het ook gebeurt.
 
S

Sailor

Guest
Onvrijwillige sterilisatie dus
Lijkt het wel op, maar de spuit nemen ze vrijwillig.
Er was vandaag op nu.nl uitleg dat van vaccinatie bij vrouwen de menstruatie tijdelijk veranderd, ze zijn zich aan het indekken.
Deze beide waren ooit complottheorieën 🤣🤣🤣
 

Johnny

Well-known member
Hoe staat het in jouw gemeente met de vaccinatiegraad? Bekijk het hieronder. Klik op de verschillende kaarten om de stand van zaken per leeftijdsgroep te bekijken:

 

Mik

Well-known member
Het verbaasd me wel, hier on the bible belt, hoe makkelijk sommigen toch voor een prik kiezen..voor de vakantie voornamelijk..
 

Mik

Well-known member
Maar gelukkig, degenen van de gereformeerde gemeenten zijn denk ik de meesten toch wel trouw en doen het niet.. alleen ze testten wel..
 

Melkmeisje

Well-known member
Maar gelukkig, degenen van de gereformeerde gemeenten zijn denk ik de meesten toch wel trouw en doen het niet.. alleen ze testten wel..
Bij ons werkt een jongen uit een reformatorische achtergrond en hij zegt dat er in zijn mensen omgeving niemand prikt en of test.
Mijn zoon werkt bij een bouwbedrijf met reform achtergrond en die zegt dat veel.van zijn collega's wel prikken en testen
 
  • Leuk
Waarderingen: Mik

Mik

Well-known member
Bizar he, ik begrijp ook dat wel weer een deel ook de kindervaccins geeft en ook een deel helemaal niet. Daar word niet echt over gepraat onderling . Heb nl een vriendin, die haar kinderen wel heeft laten vaccineren, terwijl zij toch bij de meest 'strikte' gemeente hoort. Ik voel me momenteel toch het meest prettig rondom deze mensen, omdat zij ook steeds meer zien wat er gebeurd en dat het niet klopt. De gemeente waar wij naartoe gaan is ons sinds corona zwaar tegen gevallen, waarbij de maatregelen tot in den treure strikt opgevolgd worden, en zelfs de dominee het vaccin promoot door te vermelden dat ie m ook gehad heeft..
 
S

sprout

Guest
De boer waar ik melk haal heeft het vaccin genomen. Normaal heb ik er al vraagtekens bij of het melken super hygiënisch gebeurt.

Maar durf er nu eigenlijk geen melk meer te kopen. Wat is verstandig? Paar maanden overslaan?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.364
Berichten
403.044
Leden
8.469
Nieuwste lid
Judita
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan