• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Covid vaccins

Medusa

Well-known member
Interessant draadje over voortraject van Moderna mRNA "vaccin". Bobby Rajesh Malhotra is een van de auteurs van het review paper van Pieter Borger, waarin de auteurs de fraude met RT-PCR aan de kaak stellen.

Nooit.nl bericht hier ook over:
 

JulianB

Well-known member
Nooit.nl bericht hier ook over:

Ja... sowieso hebben we het laatste nog niet gehoord over diverse banden tussen financiers en onderzoekers. Dit is nog niet eens het topje van de ijsberg.

De datum van tekenen, 12 december 2019, is juist interessant in het document wat Bobby tweet:

2021-06-17_08h28_23.png
 

Zathras

Well-known member
DIt las ik op GAB, niet zelf nagebeld maar bloedtransfusies beter vermijden. (sowieso een goeie tip lijkt me:))

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Fijn he, zo'n feministische regering? Gelukkig is er nog een MAN in het parlement die niet vanuit zijn gevoel handelt maar vanuit de feiten.

Mike
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Camilla Canepa werd geopereerd door Gianluigi Zona, directeur van de neurochirurgische en neurotraumatologische kliniek van de Policlinico: “Ik had nog nooit een brein gezien dat zo uitgebreid en ernstig aangetast was door trombose”.​Mike
 

Zathras

Well-known member
Onderstaande tekst kwam ik tegen op telegram.
Ook een visie, dat de gewillige die zich laten injecteren overblijven als werkvolk en de halsstarrigen zijn ze liever kwijt dan rijk.

--
Ontvolking vindt als volgt plaats:
1. Genetische manipulatie van een 100% dodelijk virus (NIET Covid19),
2. Genetische manipulatie en maak een eenvoudig virus dat Covid19 was,
3. Release alleen de eenvoudigste versie (Covid19) en start een pandemie. Verspreid het dodelijke virus nog niet,
4. Produceer Moderna mRNA-vaccin om effectief te zijn tegen Covid 19 en OOK tegen 100% dodelijk virus (hieronder wordt uitgelegd waarom Moderna de tool is om dit plan te realiseren),
5. Verdeel en plaats de wereldbevolking in leeftijds-, gezondheids- en beroepsgroepen en stel prioriteiten voor vaccinatietijden (met behulp van het door de Wereldgezondheidsorganisatie geadviseerde Covid 19-vaccinatieprogramma),
6. Stel leveringen uit en stel het gebruik van Moderna-vaccins laat genoeg uit, zodat het grootste deel van de oude en zieke bevolking al met andere vaccinmerken was gevaccineerd. Op deze manier zouden Moderna-vaccins vooral het jongere en gezondere deel van de bevolking bereiken,
7. Gepland aantal mensen uit de doelcategorieën (jong en gezond) vaccineren met Moderna,
8. Laat het 100% dodelijke virus (of een andere dodelijke ziekteverwekker) vrij en verspreid het! Meestal zouden met Moderna-vaccin geïmmuniseerde mensen overleven, om te worden gebruikt als toekomstige slaven van de 4e industriële revolutie.
Dit plan resulteert in:
➢ eliminatie van alle niet-gevaccineerde mensen,
➢ eliminatie van alle gevaccineerde mensen met andere merken dan Moderna,
➢ eliminatie van de meeste oude mensen, mensen met chronische ziekten, mensen met handicaps zoals gedefinieerd door de prioritaire risicogroepen van het Covid19-vaccinatieprogramma van de WHO (omdat de meeste van deze mensen werden gevaccineerd met andere merken voordat Moderna-vaccins werden gebruikt),
➢ de wereldbevolking zou dalen tot bij benadering het gewenste aantal mensen (gelijk aan het geschatte aantal mensen dat met Moderna is gevaccineerd) en alleen uit de landen waar Moderna-vaccins worden verkocht!
➢ eliminatie van bijna alle autoriteiten van de wereld en het resetten van alle politieke, juridische, financiële en medische systemen, het wissen van alle regeringen en het instellen van de One World Government (omdat autoriteiten en alle politieke, juridische, medische en defensiesysteemwerkers prioriteiten kregen en werden gevaccineerd met Andere merken voordat Moderna-vaccins werden gebruikt). Nog belangrijker detail is het feit dat in ongeveer 150 landen waar Moderna niet wordt verkocht, samen met de bevolking, ook hun regeringen zouden worden weggevaagd!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.807
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan