COVID vaccinatie bijwerkingen

Als ze het gaan weerleggen, weet je dat het waar is. Weer een complot minder.
 

Professor Schetters maakt gehakt van uitspraken Lareb-directeur Agnes Kant​

“Er is geen enkel onderzoek geweest dat duidelijk inzicht gaf in de oorzaak van sterfte na vaccinatie. Vooralsnog lijkt een aantal mensen direct als gevolg van vaccinatie te overlijden. Meer dan 3500 mensen moesten na vaccinatie in het ziekenhuis opgenomen worden,” schrijft Schetters.

Publicaties die onderzoek beschrijven waarin er een relatie is tussen vaccinatie en een klinisch probleem worden zelfs na formele publicatie weer (tijdelijk) ontoegankelijk gemaakt, voegt hij toe. “Er is aanwijsbare misleidende presentatie van onderzoeksresultaten in algemene veiligheidsstudies en in zwangeren.”

Negatieve gevolgen​

Schetters wijst er verder op dat in een aantal landen nu ook het gebruik van Moderna voor bepaalde groepen is gestopt. “Dit alles omdat er negatieve gevolgen van vaccinatie gerapporteerd werden.”
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv
Nemen ze bij Canvas al een voorschot op de vaccinatiedoden

De mentale gezondheid van topsporters kwam afgelopen sportzomer geregeld in de actualiteit. Tennisster Naomi Osaka en gymnaste Simone Biles spraken zich openlijk uit: de druk op topsporters is enorm, de verwachtingen zijn hoog, de doelstellingen soms onrealistisch. Canvas werkte toen al maanden aan de documentairereeks De prijs van de winnaar over exact dat onderwerp. Zo tonen we dat we steeds de vinger aan de pols houden.
 
Waalsdorpervlakte ben je gek, die bende niet op een ereveld doe maar in de kolencentrale op de Maasvlakte
As a figure of speech. Ik ben er meer voor de dood tot in het oneindige uit te stellen onder erbarmelijke omstandigheden. En dan zijn fouten ook nog te herstellen.

Dick
 
Laatst bewerkt:

Hoeveel kinderen moeten er ‘plotseling sterven’ voordat de kwartjes gaan vallen?

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.808
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan