• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Coronavirus

Decem

Well-known member
 

sprout

Well-known member
Variant "BOOSTER" !

Is dit die lang verwachte variant die de massa aan de boosterprik moet krijgen? Lekker voorspelbaar.

Comments op nu.nl waren veelbelovend, de meerderheid van de 'pro-vaxx' lijkt geen booster te willen!

Nu maar hopen dat deze 'variant' met bijbehorende propaganda daar geen verandering in gaat brengen.
 
Laatst bewerkt:

sprout

Well-known member
"Volgens de Britse minister van Volksgezondheid Sajid Javid is de nieuwe variant besmettelijker dan de deltavariant van het virus, die momenteel dominant is in het VK en de rest van Europa. Mogelijk werken ook de coronavaccins minder goed tegen de nieuwe opgedoken variant, zei hij donderdagavond.

Wereldgezondheidsorganisatie WHO heeft de variant als "zorgelijk" bestempeld. Deskundigen van de WHO zijn al bijeengeroepen om de beschikbare data over de variant, die nu nog B.1.1.529 heet, te bespreken.

D66 zei donderdagavond dat Nederland klaar moet staan om de variant zo lang mogelijk buiten de deur te houden. De partij pleitte voor een dubbele coronatestplicht voor reizigers uit Zuid-Afrika. Verder wil D66 van demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) weten of er snel extra vaccins gedoneerd kunnen worden aan Zuid-Afrika."
______________________


Mogelijk werkt de variant om de vaccins heen... Twee alinea's verder... D66 wil snel extra vaccins doneren aan Zuid-Afrika.
🤡🤡

D66 pleit voor "dubbele coronatestplicht".
Laat me raden... die variant werkt om de test heen, en de testen zijn straks waardeloos en alleen een vaccin met de laatste booster is een vrijheidsbewijs?
Rutte heeft trouwens eerder in een persconferentie uit zijn mond laten vallen dat de "testen niet altijd sluitend zijn" (een ronduit belachelijke uitspraak want het hele beleid en maatregelen zijn gebaseerd op die testen), misschien liep hij al op de feiten vooruit.

 
Laatst bewerkt:

Gerard

Well-known member
Nou, maar dit nieuwe virus uit afrika is echt, echt, echt heel vreselijk enorm gevaarlijk! Ik heb het op het nieuws gehoord en de juf zei het ook!!!!!

Zonder dollen: zolang er strijd is in onszelf houden we de machtigen in stand omdat we denken leiders nodig te hebben. De mens is de enige diersoort die dit verzonnen heeft. De mens is zelf een goddelijk wezen, echter zonder dit te beseffen, waar het dus fout gaat. Toch is er diep van binnen een besef van en kan het nooit helemaal goed voelen dat er over mensen, jij ik en de rest, geheerst wordt.
Dat heersen gebeurt al duizenden jaren en lijkt daarmee toch heel gewoon. Het begon met rovers die zich organiseerden, toen kwamen de edelen, een edele vorm van parasieten en ontstonden er overheden, een nog meer gesofistikeerde vorm van parasieten. En nu zijn we er aan gewend, denken we. Ja, ons gespleten deel weet niet beter, van jongs af aan wordt onze eigenheid stap voor stap afgebroken tot we slaafjes zijn, ook een soort bruikbare idioten die niet idioot geboren werden, maar het gemaakt zijn.
En toch blijft het diep van binnen niet goed voelen, het is niet coherent.
Er is werk aan de winkel en dat is de weg terug, beter ten dele gekeerd dan ten hele gedwaald.
Demonstraties zijn zinloos, als ze wel zin lijken te hebben komt dat omdat de overheid steeds een beetje toegeeft, zodat ze een minimale geloofwaardigheid in stand houden en ondertussen gewoon steeds verdergaan met hun destructieve plannen. Je speelt ze met demonstreren in de kaart want demonstreren is een teken dat je ze serieus neemt, net als stemmen, ook totaal zinloos.
Willen we echt weten wat het juiste is om te doen dan moeten we naar binnen kijken en gaan helen wat verwond is geraakt.
Misschien komt hier nog een vervolg op.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.301
Berichten
352.512
Leden
8.272
Nieuwste lid
dirkvc
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan