• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Coronavirus

Godsgeschenk

Well-known member
Nou, hoe was het?
Eerst de kerstsfeer opgesnoven bij de Intratuin. Ze hebben in Maastricht op de 1e etage het restaurantje en er is een deel op een buiten terrasje. Maar wat schetste mijn verbazing? Ik mocht niet eens het gedeelte in om eten te halen en het terras was dicht.
Nou, toen heb ik gezegd dat ik dan maar naar het Ziekenhuis MUMC zou gaan om daar koffie te drinken. Zo gezegd, zo gedaan. En eerlijk gezegd, het was een gezellige middag met in het restaurant een mooie blik op een berg in België en ik het even gemijmerd over mijn studententijd toen ik nog in het gebouw tegenover het ziekenhuis zat en zelfs ook vaker in het ziekenhuis les kreeg en daar zelfs mijn diploma-uitreiking gehad heb. Dus, al met al voor herhaling vatbaar. Fijn alternatief. :love:

Dorothé
A propos, verder nog even het ziekenhuis ingegaan naar de kiosk etc. En wat zag ik: In de hal overal protestacties, spandoeken, formulieren etc. van het zorgpersoneel omdat er wel voor hun geklapt was geworden maar niet meer loon in het zakje kwam. Chapeau zorgmedewerkers, hoedje af.
Nu nog de media zien te behalen ;)

Dorothé
 

Lievergezond

Well-known member
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.577
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan