• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Complotdenkers?

quivite

Well-known member

Onschuldig​

Dat dit nocebo-effect ook bij de coronavaccins speelde, was al duidelijk. In de klinische studies waarbij de helft van de proefpersonen het vaccin kreeg en bij de anderen een zoutoplossing werd ingespoten, meldden velen uit de tweede groep dat ze er last van hadden gehad. Terwijl een zoutoplossing volkomen onschuldig is. Dat betekent dat ook in de vaccingroep meldingen zijn gedaan van bijwerkingen die niet van het vaccin kwamen.

Onschuldig? Ik had indertijd de PDF van Pfizer gezien voor de deelnemers aan de trials. Ook zij spoten een meningokokken vaccin in omdat de deelnemers anders zouden merken dat er geen reactie was en zij dus het placebo kregen.
Kan dat document niet meer vinden op het net.

AstraZeneca decided not to use a saline placebo in their trial but instead used another vaccine, the MenACWY vaccine (which is designed to protect against meningococcal bacteria). AstraZeneca calls the MenACWY vaccine a ‘placebo’, and then use this obvious falsehood to hide the number of adverse reactions and deaths that occur.


Dick
 

Angelface

Well-known member

De Duitse veiligheidsdiensten maken zich grote zorgen om de coronaprotesten in het land. Die worden, onder invloed van samenzweringstheorieën, steeds gewelddadiger. Invloedrijke figuren als Attila Hildmann, een veganistische kok met de bijnaam ‘avocadolf’, verspreiden complottheorieën van groepen als QAnon, waarvan de volgers geloven dat een internationale, invloedrijke elite kinderen kidnapt om van hun bloed een verjongend serum te maken. In Duitsland zouden inmiddels 200.000 mensen in dat complot geloven.

 
  • Haha
Waarderingen: JVG

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
366.117
Leden
8.335
Nieuwste lid
JustHappy
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan