Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb verse brandneteltoppen, waar ik iets mee wil maken. Hoe kan ik deze het beste bereiden vanwege het oxaalzuur.
Eerst koken en dan water weggooien of gewoon in de soep?
De Brandnetel is een prachtig geneeskrachtig voorjaarskruid. Lees over de vele toepassingen en hoe jij de Brandnetel in huis kunt gebruiken. Heerlijke recepten voor in de keuken- en voor een verzorgende haarspoeling.
Brandnetels (Urtica dioica of grote brandnetel) is een plant die je nooit meer vergeet wanneer je er tegen loopt of aanraakt. Dit onaangename
kruidenwonder.be
In dit artikel staat dat er oxaalzuur inzit maar niet hoeveel. Verder hebben ze het er niet over.
Zoek bij spinazie of rababer en gebruik die aanwijzingen.
Bladgroen en ander plantaardig voedsel zijn erg populair onder foodies. Veel van deze voedingsmiddelen bevatten echter ook antinutriënten zoals bijvoorbeeld oxalaat (oxaalzuur). Dit artikel gaat uitgebreid in op oxalaat en de gezondheidseffecten hiervan. Wat is oxalaat? Oxalaat, ook wel...