• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

bloedarmoede, ijzertekort, moe etc

jeroenvz

Well-known member
Wat ook een goede manier is om ijzer tekort op te lossen is het drinken van sole. Verdund zeewater heeft de zelfde samenstelling als bloedplasma met een verschil: zeewater heeft een extra molecuul magnesium en bloed een extra molecuul ijzer. Wanneer een zeewaterverdunning echter in contact komt met bloed wordt het magnesium omgezet in ijzer waardoor de omzetting 100% is. Zeewater moet dus worden gezien als een bloedplasma. Je kan dus ook chloroyl druppels nemen want dan wordt het magnesium ook in het bloed omgezet in ijzer.

 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Lees Biological Transmutations van Louis Kervran, zie pdf als attachment

Mike
 

Bijlagen

  • 165.pdf
    385,4 KB · Weergaven: 7

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Biologische transmutatie is alchemie, gebaseerd op koude kernfusie. Officieel bestaat het niet, maar dat komt omdat we te maken hebben met een primitief bijgeloof dat zich vermomd heeft als mechanistische 'wetenschap' en dat ons weghoudt van de ware verwondering over de goddelijke levenskracht.

Mike
 

muis

Well-known member
Beetje gekke vraag miss maar een hamburger nog half rauw (rood) eten.. is dat wel of geen goed idee?
 

Jon 1

Active member
ik zoek alleen nog info over andere mineralen die kunnen transformeren, of heb je daar niks over geschreven?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.573
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan