• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Biofotonen therapie

I-lady

Member
Hoi allen, ik meen hier in het verleden weleens reacties en ervaringen te hebben gelezen van mensen die biofotonen therapie hebben gedaan. Echter kan ik het nu niet meer zo goed vinden. Dus ik ben benieuwd wie er hier ervaring mee heeft en of het geholpen heeft?
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Therapie is een groot woord, maar ik heb zelf 1 sessie gedaan. Ik heb hier geen merkbaar effect van ervaren. Is het daarmee waardeloos? Geen idee, het was maar 1 persoonlijke ervaring. Daarom is het goed om hier een topic over te starten om te zien of anderen er wel baat bij hebben gehad.

Mike
 

Wida

Well-known member
Ik heb ervaring met biofotonentherapie en ben er positief over. Dat wil zeggen: ik merk dat de therapie mijn klachten (vergelijkbaar met die van jou volgens mij, l-lady) even vermindert. Ik zit bijv. in een histamine-attack, ga dan heen, en kom een stuk beter thuis. Maar in de grote lijn heb ik geen verbetering kunnen boeken met biofotonentherapie. Ik ken wel veel mensen met kanker, die veel baat hebben gehad bij biofotonen, ze hadden na een aantal maanden betere 'waardes' in het ziekenhuis. Ook mensen met lyme en reuma zie ik baat hebben bij biofotonen.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
De vraag is echter: ervaar je verbetering door de biofotonen of omdat je DENKT dat dit helpt? In het laatste geval is het een placebo en creeer je je eigen verlichting (om maar even in de fotonenterminologie te blijven).

Mike
 

Wida

Well-known member
Ik begrijp je vraag Mike. Er kan ook zeker een placebo-effect bij zitten hoor, maar ik heb toch ook soms bijv. geen effect als ik daar wel naar had gezocht, of onverwacht een positief effect terwijl ik geen hoop had. Het is voor mij in ieder geval meer een ondersteuning dan een genezende behandeling. (Sowieso geloof ik meer in genezing van binnenuit, binnen mijn eigen verantwoordelijkheid, als een spiritueel proces.) Maar soms kan het fijn zijn een steuntje in de rug te krijgen. Ik kom ook bij het centrum als vrijwilliger, vandaar dat ik er meer kom dan wanneer ik ook zou moeten betalen. Verder zie ik veel mensen verbeteren van de biofotonen. Mensen die bijv kanker hebben, moeten soms alles op alles zetten om beter te worden en kunnen elke ondersteuning gebruiken. Voor hen zou ik biofotonen zeker aanraden. Verder komen er soms huisdieren, die na één behandeling van hun klachten af zijn.
 
Ik heb fotonentherapie ondergaan in combinatie met af en toe bioresonantie. Ik heb er zeker baat bij gehad! Mijn zgn. 'reguliere' reuma bleek een chronische Epstein-Barr besmetting te zijn en deze is met biofotonen en bioresonantie dusdanig verminderd dat ik nu medicijnloos door het leven ga.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Het zgn. Epstein-Barr-virus bestaat niet. Geen enkel 'virus' bestaat, omdat er nog nooit 1 geisoleerd en gefotografeerd is.

Mike
 
Laatst bewerkt:
B

Binc

Guest
Over deze therapie. Ik lees dat het te maken heeft met licht therapie. Het komt op mij over alsof het hetzelfde effect kan hebben als blauwe algen. Ook kwam ik uit bij deze producten met metalen. Dit schijnt nog beter te zijn dan ormus. Op deze site veel over te lezen. Ook over de toevoeging
Gerovital H3/procaïne. Wie weet is het effectief spul evenals goudwater.

Brengt hormonen in balans. Goede opname van mineralen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.191
Berichten
321.783
Leden
7.670
Nieuwste lid
Polka
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan