BioClandestine


1706520266479.png
Heeft iemand Bill Clinton gezien?

Hij werd beschuldigd van het verkrachten van kinderseksslaven op het eiland Epstein, en hij is er op de een of andere manier in geslaagd om aan alle publieke controle te ontsnappen.

Als Trump twee bolletjes ijs krijgt, is er een gemeentehuis van CNN, maar de verontwaardiging van de MSM over de beschuldigingen van Clinton is nihil.

🤡🌎

Dorothé
 

Ik had geen plannen om dit aan te pakken, omdat het echt dom is, maar ik heb zoveel slechte NFL/Taylor Swift-opnames gezien dat ik jullie allemaal op het rechte pad moet brengen.

De NFL is niet geschreven. De relatie tussen Kelce en Swift is niet nep.

De NFL- en tv-netwerken hebben een financieel belang bij het promoten van Swift, omdat ze een enorme invloed heeft en haar fans tot de demografische groep behoren die de NFL momenteel niet heeft. Ze proberen alleen maar hun publiek uit te breiden, en Swift is een gemakkelijke manier om meer vrouwen naar de NFL te laten kijken.

De tv-netwerken houden echter wel van Swift omdat ze een bekende DNC-advocaat en Trump-hater is. Als ze een Trump-supporter was, zouden haar schermtijd en media-aandacht niet zo hoog zijn.

Gebeurt er nu scheidsrechterfixing? Ja. Historisch gezien hebben we het bewijs dat scheidsrechters vaste spellen hebben voor de maffia, voor geld, enz., maar voor degenen onder jullie die zeggen dat Patrick Mahomes een stap terug weggooien op de vierde plaats in een krap raam deel uitmaakt van een “script”… je bent een idioot.

Big Pharma, de NFL, de tv-netwerken en de DNC willen zeker dat de Chiefs vooruitgang boeken, omdat het meer schermtijd is voor hun merkambassadeurs, maar game-manipulatie is een serieuze uitdaging. Iedereen die de wedstrijden daadwerkelijk heeft gezien, weet dit. En dit komt van mij, een letterlijke professionele complottheoreticus.

Als jullie allemaal stomme dingen zeggen, zien de serieuze mensen er slecht uit. Hou op.

Dorothé
 

1706640156354.png
De Democraten zijn schattig. Ze maken Trump voortdurend populairder en denken dat ze het tegenovergestelde doen.

Ja, we willen een krokodillengracht. Laten we er ook een paar stierhaaien in stoppen en een paar laserstralen op hun hoofd vastbinden. Volledig verzonden.

Dorothé
 

1706656757960.png
Als je wakker bent, is de rest van de rit niets voor jou.

Dat weet je al:

-De grens is onzeker
-Biden is een vleespop
-Oekraïne is een witwasprogramma
-C19 is door de mens gemaakt
-Washington is corrupt
-Enz.

De komende negen maanden gaan over het wakker maken van degenen die nog slapen.

Dorothé
 

1706693918807.png
Ik veracht het dat makers van inhoud worden gestimuleerd om zich bezig te houden met gele journalistiek.

Te veel mensen maken zich zorgen over de cijfers en niet over de juistheid van de boodschap. Te veel mensen proberen verhalen te creëren waar ze niet bestaan.

Velen vergaten de missie.

Dorothé
 

1706693974100.png
Het Biden-regime is al verwikkeld in een proxy-oorlog in Oekraïne en financiert beide kanten van de oorlog in het Midden-Oosten.

Nu beginnen ze een nieuwe oorlog in de Rode Zee, terwijl Taiwan nog steeds in het verschiet ligt.

Wat gebeurt er als Trump zijn ambt terugkrijgt en dit allemaal onmiddellijk opruimt?

Het publiek zou gedwongen worden te accepteren dat Trump een volledige Tweede Wereldoorlog heeft voorkomen, en zou moeten toegeven dat het Biden-regime deze de hele tijd had kunnen tegenhouden. Het zou onmogelijk zijn om te ontkennen dat Trump een goede president is en dat het establishment verantwoordelijk is voor het naar de rand van de afgrond brengen van de wereld.

De sterren staan hier in de rij om Trump de harten en geesten van heel The People te laten winnen, wat hem de politieke munitie en optica zou geven om de hamer op de daders te brengen.

We moeten gewoon een vervalste verkiezing winnen en hopen dat de wereld het tot januari 2025 volhoudt. Makkelijker gezegd dan gedaan.

Dorothé
 

De wielen van gerechtigheid bewegen veel te langzaam.

Denk je dat Zuckerberg erom geeft dat zijn sociale-mediaplatform wordt gebruikt door kinderroofdieren? Hij heeft al 140 miljard dollar.

Denk je dat Mayorkas het belangrijk vindt om afgezet te worden? 20 miljoen mensen zijn al de grens overgestoken.

Er is al schade aangericht.

Dorothé
 

HEILIGE SHIT...

Net toen ik dacht dat het Biden-regime niet dommer kon worden, zetten ze John Podesta weer in de schijnwerpers.

Waarom zouden ze het ons zo gemakkelijk maken?

Biden heeft zojuist de leider van de satanische pedo's binnengehaald. Gezien de Epstein-dossiers die naar buiten komen, is dit misschien wel het domste wat de Deep State had kunnen doen. Nu gaan burgerjournalisten al zijn pedofiele/satanische activiteiten opnieuw circuleren. Maar het allerbelangrijkste is dat we het platform voor vrijheid van meningsuiting hebben om dit te doen, en de invloed/het bereik om een aanzienlijke impact te hebben op de publieke perceptie. Dankzij Elon kunnen ze ons nu niet censureren.

Nu gaan we rode pillen uitbrengen over de Podestas, waardoor de optiek van Biden nog erger wordt. Het is alsof Zelensky Marina Abramović promoot om toezicht te houden op de schoolbouw in Oekraïne. Ze maken overduidelijk waar hun loyaliteit ligt, en bevestigen daarmee dat ze slecht zijn.

Het is tijd om het publiek op de Podestas een rode pil te geven. Het is tijd om terug te duiken naar misschien wel het meest verontrustende konijnenhol dat er is... Ik heb gevreesd voor de dag dat ik dit zou moeten doen, maar het moet gebeuren.

Blijf kijken.

Dorothé
 

1706779025155.png
Het Biden-regime is in een proxy-oorlog verwikkeld met Rusland, Iran en binnenkort ook China.

Onze economie faalt. Onze samenleving implodeert. Er dreigt een burgeroorlog. Biowapens doden miljoenen.

En het Biden-regime zei tegen zichzelf: ‘Weet je wat we nodig hebben? JOHANNES PODESTA!”

CLOWNWERELD 🤡🌎

Dorothé
 

1706779130138.png
Dit is het ‘kunstwerk’ dat Podesta in huis heeft.

Podesta heeft sinds Clinton in ’93 in elke DNC-regering gezeten.

Kunt u zich voorstellen dat de campagneleider van Trump dit ‘kunstwerk’ in huis had?

De media zouden 24/7 van muur tot muur dekking hebben en de straten zouden in vlammen opgaan.

Dorothé
 

Meer dan 2,5 miljoen views en er komen er nog meer.

Laten we ter wille van de discussie zeggen dat slechts 1% daarvan normeringen waren. Dat zouden nog steeds 25.000 mensen zijn die aan deze realiteit werden blootgesteld.

Vertel me niet dat we geen verschil maken. De waarheid krijgt bekendheid zoals nooit tevoren. We zijn aan het winnen.
Over 2.5 million views and counting.Dorothé
 

1706858119565.png
Als je wilt, kun je de komende negen maanden debatteren over irrelevante details.

De realiteit is dat het DNC-establishment zich bezighoudt met mensenhandel, pedofilie, genocide, hersenspoeling, censuur, de ontwikkeling van biowapens en satanisme.

Als dat geen dealbreaker is… wat dan wel?

Dorothé
 

1706905380638.png
1706905349999.png
De ‘geestkokende’ satanistische heks die de Podestas e-mailden, Marina Abramović, is ook goede vrienden met Zelensky.

Hij benoemde haar onlangs tot ambassadeur om te helpen bij de wederopbouw van scholen in Oekraïne.

De dame die griezelige boodschappen in bloed/stront/sperma/moedermelk op de muren schrijft en geweld tegen kinderen verheerlijkt in haar ‘kunst’… Zelensky besloot haar de leiding te geven over kinderfaciliteiten in Oekraïne…

Dezelfde dame die omgaat met beruchte kinderhandelaars en pedofielen, John en Tony Podesta.

Dezelfde dame die rondhangt met Jacob Rothschild en poseert voor het beroemde schilderij “Satan Summoning His Legions”.

De waarheid is erger dan je je kunt voorstellen.

Dorothé
 

Misschien zal een snelle opruimactie met de derde wereldoorlog de normen wakker schudden.

Ofwel zal de mensheid ten onder gaan, ofwel kunnen we onze koers corrigeren en deze kans benutten om als beschaving te evolueren.

Wat zal het zijn?

Dorothé
 

Natuurlijk omvat de nieuwe uitgavenwet van de Senaat 60 miljard dollar aan financiering voor Oekraïne.

Want als Oekraïne valt, vallen ook het witwaspraktijken en het offshore-racket van de Deep State mee, EN lopen ze het risico vervolgd te worden wegens misdaden tegen de menselijkheid, namelijk de productie van biowapens.

Dorothé
 

Het konvooi van Tucker gaat naar de Russische presidentiële regering 👀

De Deep State kan dit niet hebben, omdat honderden miljoenen mensen zullen zien dat Poetin NIET de oorlogszuchtige psychopaat is waarvan ze ons vertelden dat hij was.

En als Tucker de Biolabs ter sprake brengt… oh jongen.

Dorothé
 

1707163469085.png
1707163458871.png
De Deep State verkeert in echte problemen.

Het bereik van Tucker is het grootste ter wereld. Zijn interview met Trump leverde alleen al op X 267 miljoen views op.

Wat Tucker ook doet in Rusland, de Deep State is er doodsbang voor. Ze weten dat een van hun donkerste geheimen op het punt staat massale bekendheid te krijgen.

Ze deden precies hetzelfde toen Trump en Flynn dicht bij Poetin kwamen. Ze kregen een absolute aanval en riepen “verraad”.

Waarom? Omdat ze bang zijn voor wat Poetin met Trump zou delen. Poetin is anti-globalist. Poetin is op de hoogte van hun criminaliteit in Oekraïne. Poetin weet waar de lichamen begraven liggen.

Poetin heeft herhaaldelijk de perversie en de wijdverbreide pedofilie van het Westen aangekaart. Hij roept het complot van de westerse oligarchen op om biologische wapens te creëren en biologische crises te creëren om zichzelf te verrijken en verkiezingen te stelen via stemmen per post. Poetin is zo rood als maar kan.

Ze kunnen deze waarheden niet in de ether verspreiden, laat staan op het grootste platform ter wereld. Als het publiek ontdekt dat Poetin niet de slechterik is, is het voorbij.

Dorothé
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.487
Berichten
511.538
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan