Belgie

Die Conings hebben ze reeds eerder vermoord en op ijs gehouden. Mogelijk wilde hij naar buiten komen met bepaalde informatie en moesten ze hem het zwijgen opleggen. Hij kwam goed van pas toen Van Ranst besloot zijn toneelstukje op te voeren. Maar wie gaat er nu vanuit zijn safehouse allerlei mensen pesten op Twitter? En dan hebben we die burgemeester, hij was aan het mountainbiken.en rook een sterke lijkgeur. Let wel, hij was met een groep en raakte achterop. Dus al die andere bikers voor hem.hadden niets geroken? En de week daarvoor vonden ze een tas met wapens en munitie, vlakbij zijn achtergelaten auto, waar men weken daarvoor de boel had afgekamd. En toen vonden ze geen tas met wapens? Welke goedgetrainde commando die zich letterlijk onzichtbaar kan maken laat nou wapens en munitie liggen? En wat deed hij nog in Belgie? Waarom niet gevlucht naar, ik noem maar iets, de bossen van Roemenie? Wat hier stinkt is niet een lijkgeur, maar het hele verhaal van begin tot eind!

Mike
 
Alles uit de kast om Van Ranst uit de wind te houden. Wanneer komen zijn lijken uit de kast? Jürgen Conings is de meest recente. Opgeofferd om leugens in stand te houden.

Dick
 
Conings is zaterdag om 15.00 uur gecremeerd. De nabestaanden die een rechter hadden gevraagd om de crematie uit te stellen met het oog op de identificatie en een tweede onafhankelijke autopsie, mochten de crematie van de begrafenisondernemer niet bijwonen.


De familie van Jürgen zal voor altijd met de vraag blijven zitten wie of wat er in de kist lag. “De rechten van de bloedverwanten van Jürgen zijn ernstig geschonden. Justitie is zwaar in de fout gegaan. Het moreel leed van de familie is immens en onherstelbaar,” besluit Knapen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.734
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan