• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Belgie

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Die Conings hebben ze reeds eerder vermoord en op ijs gehouden. Mogelijk wilde hij naar buiten komen met bepaalde informatie en moesten ze hem het zwijgen opleggen. Hij kwam goed van pas toen Van Ranst besloot zijn toneelstukje op te voeren. Maar wie gaat er nu vanuit zijn safehouse allerlei mensen pesten op Twitter? En dan hebben we die burgemeester, hij was aan het mountainbiken.en rook een sterke lijkgeur. Let wel, hij was met een groep en raakte achterop. Dus al die andere bikers voor hem.hadden niets geroken? En de week daarvoor vonden ze een tas met wapens en munitie, vlakbij zijn achtergelaten auto, waar men weken daarvoor de boel had afgekamd. En toen vonden ze geen tas met wapens? Welke goedgetrainde commando die zich letterlijk onzichtbaar kan maken laat nou wapens en munitie liggen? En wat deed hij nog in Belgie? Waarom niet gevlucht naar, ik noem maar iets, de bossen van Roemenie? Wat hier stinkt is niet een lijkgeur, maar het hele verhaal van begin tot eind!

Mike
 

Medusa

Well-known member
SuperJan
Ik had Jurgen Conings graag iets van hetzelfde respect gegund, waarmee andere landen hun dode soldaten behandelen. Vriend én Vijand.
 

Medusa

Well-known member

quivite

Active member
Alles uit de kast om Van Ranst uit de wind te houden. Wanneer komen zijn lijken uit de kast? Jürgen Conings is de meest recente. Opgeofferd om leugens in stand te houden.

Dick
 

Medusa

Well-known member
Conings is zaterdag om 15.00 uur gecremeerd. De nabestaanden die een rechter hadden gevraagd om de crematie uit te stellen met het oog op de identificatie en een tweede onafhankelijke autopsie, mochten de crematie van de begrafenisondernemer niet bijwonen.


De familie van Jürgen zal voor altijd met de vraag blijven zitten wie of wat er in de kist lag. “De rechten van de bloedverwanten van Jürgen zijn ernstig geschonden. Justitie is zwaar in de fout gegaan. Het moreel leed van de familie is immens en onherstelbaar,” besluit Knapen.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.250
Berichten
336.420
Leden
8.055
Nieuwste lid
AnnaKarina
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan