Wat denken jullie over vlees op de barbecue zeg maar op houtskool of hout en dan heb ik het wel over volvette wild vlees dus biologisch en soms worden er ook groentes op gegooid of orgaanvlees.
Het vet valt op de houtskool en verbrandt en stijgt weer met rook op wat weer in het vlees komt en ja ook al kan dierlijk vet een heel hoge temperatuur aan maar het is wel ontzettend lekker.
Hoe ongezond is dit of hoe kan je dit risico verminderen of je moet steengrillen of tanduri?
Hoorde een speech van een arts dat dit niet gezondheidsbevorderend was behalve dan steengril of tanduri.
Is vis gerookt op beukenhout of gerookt vlees dan ook ongezond?
What about that?
Het vet valt op de houtskool en verbrandt en stijgt weer met rook op wat weer in het vlees komt en ja ook al kan dierlijk vet een heel hoge temperatuur aan maar het is wel ontzettend lekker.
Hoe ongezond is dit of hoe kan je dit risico verminderen of je moet steengrillen of tanduri?
Hoorde een speech van een arts dat dit niet gezondheidsbevorderend was behalve dan steengril of tanduri.
Is vis gerookt op beukenhout of gerookt vlees dan ook ongezond?
What about that?