• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Australië

Heks

Well-known member
Ja helemaal goed , Willem en Jeroen deelden dit gisteren in het weekjournaal Maar als je je status niet deelt vindt je medemens automatisch dat je niet geprikt bent !, en word je ook zo behandelt helaas .
Laten we trots zijn en blijven op onze 'status'. Niets mis mee deze uit te dragen. We kunnen een lichtend voorbeeld zijn door te laten zien hoe gezond en blij wij leven.
Word je ernaar behandeld en dus naar behandeld, dat ligt dat probleem bij die ander.

 

Medusa

Well-known member
Novak Djokovic heeft maandag de beroepszaak tegen het intrekken van zijn visum in Australië gewonnen. Dat betekent dat de Serviër toch in Australië mag blijven en volgende week zijn titel op de Australian Open kan verdedigen.
 

Heks

Well-known member
Serbian tennis star Djokovic ARRESTED AGAIN

World no. 1 Novak Djokovic faces deportation from Australia once more - despite winning the court case overturning the decision to cancel his entry visa for his 'visa exemption'


🤣 Wat een schertsvertoning. Iets met paniektennis.
🤣🤣
 

Heks

Well-known member
Mooie woorden van David, als ook uitleg wat er aan de hand is Down Under met de hypnosestand van de mensen. Ze blijken daar behoorlijk de media te geloven.

Hij roept op te bidden voor Djokovic.


"January 10, 2022: ✨🥑✨The latest on Novak Djokovic and the demonic Australian government. From my perspective. (3 min 35 seconds) Some type of federal police have been chasing him down in the courthouse AFTER he won by a decisive judge’s statement that his paperwork was in order. He could be arrested or hiding out in his attorney’s offices."

 

Decem

Well-known member
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Ongelooflijk, wat een arrogantie om 's werelds beste tennisser ondanks een gerechtelijke uitspraak alsnog uit te zetten, zodat hij zijn titel niet kan verdedigen. Maar ze graven hun eigen graf, dus in de woorden van Barry Stevens: voorrral doorrrgaan.

Mike
 

Warrior of light

Well-known member
Sommige landen worden veel harder aangepakt dan andere landen. Hoe komt dat?
Als alles naar buiten komt de komende maanden hebben de landen waar ze nog niet zo ver waren met de uitrol vd agenda veel meer mazzel gehad dan het volk in landen als in Australië, Israel etc of ligt het niet zo simpel🧐
Het lijkt mij dat iedereen het echt nog moet van voelen hoe die satanische agenda is. NL heeft het m.i nog niet genoeg gevoeld.
Niet dat ik het nog erger wil hebben hoor maar jullie begrijpen wat ik bedoel.
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
Die landen die het zo zwaar te verduren hebben incasseren voor het team. Daar heeft de Deep State het het meest voor het zeggen. Ik denk dat het daar blijft en dus niet hier komt.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
365.915
Leden
8.334
Nieuwste lid
Anne2k
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan