Apocalyps/doemscenario

Wat denken jullie van osmoseapparaten die Hulleman bij Jorn aanprijst?
 
Kan ik Kangenwater zien als osmotisch?

Nee :


In tegenstelling tot Omgekeerde Osmose (RO) en destillatie, die vrijwel alles, dus ook mineralen uit het water filteren, behoudt geïoniseerd alkaline water de gezondheid bevorderende alkalische mineralen, zoals magnesium en calcium, na het verwijderen van alle schadelijke veront-reinigingen. Water uit RO- en destillatiesystemen is zeer zuur (pH4, 5-5,7) en draagt dus zo bij aan de verzuring van ons lichaam. Geïoniseerd alkaline water helpt het lichaam bij het behouden en terugkrijgen van een goed zuur/base (alkaline) balans. Omdat RO en gedestilleerd water mineralentekorten in het lichaam kunnen doen ontstaan en vanwege de lage pH-waarde, zijn er tal van artsen die waarschuwen tegen het langdurig/structureel drinken van dit water. Als u bijvoorbeeld planten besproeit met alleen gedistilleerd water zullen deze snel gaan oxideren (verouderen) en versneld afsterven. Terwijl RO en gedestilleerd water een sterk oxiderende kwaliteit hebben, bezit geïoniseerd alkaline water bewezen krachtige antioxiderende kwaliteiten, te vergelijken met bv. vers geperst sinaasappelsap. Na volledig te zijn gedemineraliseerd, zal RO en gedestilleerd water begrijpelijkerwijs “neutraal” smaken. De smakelijkheid van het water uit ionisatoren is een van de meest direct meetbare kwaliteiten. Het brengt opgetogen reacties van iedereen die het proeft! Daarnaast heeft dit water ook nog eens superieure hydraterende eigenschappen
 

In tegenstelling tot Omgekeerde Osmose (RO) en destillatie, die vrijwel alles, dus ook mineralen uit het water filteren, behoudt geïoniseerd alkaline water de gezondheid bevorderende alkalische mineralen, zoals magnesium en calcium, na het verwijderen van alle schadelijke veront-reinigingen. Water uit RO- en destillatiesystemen is zeer zuur (pH4, 5-5,7) en draagt dus zo bij aan de verzuring van ons lichaam. Geïoniseerd alkaline water helpt het lichaam bij het behouden en terugkrijgen van een goed zuur/base (alkaline) balans. Omdat RO en gedestilleerd water mineralentekorten in het lichaam kunnen doen ontstaan en vanwege de lage pH-waarde, zijn er tal van artsen die waarschuwen tegen het langdurig/structureel drinken van dit water. Als u bijvoorbeeld planten besproeit met alleen gedistilleerd water zullen deze snel gaan oxideren (verouderen) en versneld afsterven. Terwijl RO en gedestilleerd water een sterk oxiderende kwaliteit hebben, bezit geïoniseerd alkaline water bewezen krachtige antioxiderende kwaliteiten, te vergelijken met bv. vers geperst sinaasappelsap. Na volledig te zijn gedemineraliseerd, zal RO en gedestilleerd water begrijpelijkerwijs “neutraal” smaken. De smakelijkheid van het water uit ionisatoren is een van de meest direct meetbare kwaliteiten. Het brengt opgetogen reacties van iedereen die het proeft! Daarnaast heeft dit water ook nog eens superieure hydraterende eigenschappen
Wat ik erover kan vinden, is dat de pH van water uit RO-systemen niet lager kan zijn dan 7 omdat de pH van zuiver water 7 is en RO-water daar dicht tegenaan ligt.
Kraanwater heeft meestal een ph van rond de 8.
Om een lagere pH te krijgen zou je een zuur moeten toevoegen aan aan RO-water.
Om de pH van RO-water te verhogen - meer basisch te maken - kun je er bijv. een snufje bica of een beetje zeemineralenconcentraat aan toevoegen.

 
Dat hele pH-verhaal is niet zo boeiend. Het gaat om de STRUCTUUR van water. OO-water heeft geen structuur, Kangen-water wel: H3O2. Lees er meer over hier:


Mike
 
Dat hele pH-verhaal is niet zo boeiend. Het gaat om de STRUCTUUR van water. OO-water heeft geen structuur, Kangen-water wel: H3O2. Lees er meer over hier:


Mike
pH idd minder boeiend
Hoe haalt een RO-filter de structuur uit het kraanwater ?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.190
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan