aarden

Bedankt lievergezond, ga straks het filmpje even bekijken.

Ik heb nog steeds heel veel plezier van mijn aardingslaken. Ik heb pas een paar nachten zonder geslapen omdat ie de was in ging.

Gelijk de eerste nacht dat ik weer met het laken sliep weer ongeloofelijk diep geslapen.

Ook zonder zo'n laken slaap ik altijd prima, maar ik merk wel dat aarden tijdens het slapen wat extra's doet. Net effe wat dieper en lekkerder slapen en vooral ook veel en heel heldere dromen. Hoe dat kan, geen idee, maar het valt me steeds op.

 

lampje

New member
Nog een aanvulling op bovenstaande link, je kan onderaan gratis het boek Earthing downloaden. Ik heb er een paar maanden geleden iets van 10 euro voor betaald, maar dat anderen dus niet meer te doen. Geen idee waarom het gratis is, maar ik zou zeggen, profiteer ervan! :) Hier is de link van het book earthing: Link

Ik slaap nu enkele maanden geaard via een aardingslaken en slaap sindsdien een stuk beter en dit is dus enkele maanden ook nog steeds zo. Uiteraard zal dat niet alleen het aardingslaken zijn maar ook de voeding, maar ik denk dat het zeker wel helpt.

 

Moondust

New member
Ik heb ook al enkele maanden een aardingslaken met een draad naar een aardpen in de tuin, maar merk er bewust eigenlijk niets van. Dat wil niet zeggen dat het niet werkt, ik ben me er alleen niet bewust van. Wel dure grap trouwens zo'n laken, kostte iets van 250 euro. Dat komt door de zilverdraad die er doorheen zit geweven.

Verder heb ik bij de computer een aardingsmatje liggen zodat ik tijdens het werken achter de pc geaard ben. Ik heb zelf met een digitale multimeter gemeten dat alle spanning letterlijk wegvloeit als je geaard bent.

 

Jeevania

New member
Voor wie het gemist heeft, zet ik hier de link ook nog even neer.

Een mooie documentaire over aarden, die tot 26 oktober nog gratis te bekijken is.

#t=81

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/10/19/grounded-documentary.aspx?e_cid=20131019Z2_DNL_art_1&utm_source=dnl&utm_medium=email&utm_content=art1&utm_campaign=20131019Z2

 

Merel

New member
Ik heb me lekker ouderwetse onbewerkte houten klompen aangeschaft om in de tuin te werken. Kan ik lekker aarden dacht ik. Nu lees ik dat een houten vloer niet aardt. Dus ook mijn klompen niet helaas :(

Quote:
Leather-soled shoes will also allow you to stay grounded with the Earth. Walking barefoot is one of the easiest and best ways to stay grounded, but you’ll need to do so on the proper surface. Good grounding surfaces include:

Sand (beach)

Grass (preferably moist)

Bare soil

Concrete and brick (as long as it's not painted or sealed)

Ceramic tile

The following surfaces will NOT ground you:

Asphalt

Wood

Rubber and plastic

Vinyl

Tar or tarmac


 

Webmaster

New member
Ergens in die docu zie je de geometrische tussenvormen die de frequentie van de aarde aan kan nemen en de uiteindelijke vorm. Deze vorm zien we ook gekerfd in oude stenen monumenten. Ja, onze voorouders waren bijgelovige primitieve prutsers!

Mike

 

ruud

New member
Quote:
Gronden: genezen door fysiek contact te maken met de aarde

(video
Grounded Uploaded on Sep 25, 2013 )


Een filmmaker uit Alaska wil weten of het klopt dat fysiek contact met de aarde een geneeskrachtige werking heeft. Dit concept was mogelijk al bekend bij verschillende oude beschavingen.

Uit nieuw onderzoek blijkt dat het aardoppervlak een helende werking heeft en een soort enorme behandeltafel is.

Hij brengt inwoners van de stad Haines die lijden aan pijn of andere aandoeningen in contact met ‘gronden’. Hij is getuige van een wonderlijk genezingsproces door mensen simpelweg te laten gronden, door ze opnieuw te laten verbinden met de helende energie van de aarde.

Het nieuws over Haines trekt de aandacht van Apollo-astronauten die op de maan hebben gelopen, artsen en wetenschappers. Onderstaande film verandert de manier waarop je aankijkt tegen de aarde onder je voeten.

http://www.aquariusage.com/index.cfm?objectid=35768A42-BA4E-488D-83F82A8F5B9D90EC

http://www.kroschelfilms.com/ground-archive

 

Moondust

New member
Ja, dat had ik ook begrepen, maar betekent dat dat elke schoen met een volledig leren zool voldoet. Ik ben eigenlijk (nog) niet overtuigd. Als er schoenen zijn waarbij wordt geclaimd dat deze aarden dan geeft dat meer zekerheid. Of zelf testen is natuurlijk ook nog een optie. "Meneer de verkoper, mag ik even buiten een rondje maken, dan weet ik of deze schoenen voldoen." ;-)

 

Webmaster

New member
Een betonnen oppervlak, zoals een stoep of wegdek geleidt niet. Je moet echt contact maken met zand, bladeren en ander natuurmateriaal.

Mike

 

Moondust

New member
Als de schoenen niet de beperkende factor zijn, dan ervaar je in ieder geval een gedeelte van de dag aarding als de schoenen contact maken met aarde, zand, bladeren, etc. Dat is beter dan niets. Hmmm, maar dan mogen de sokken geen roet in het eten gooien natuurlijk en moeten die ook geleidend zijn. Gaat er toch op lijken dat je voor aarding gespecialiseerde producten nodig hebt. Weet iemand hier meer over?

Ik zag trouwens een paar weken geleden iemand door Groningen lopen met blote voeten. Ik zat te twijfelen om hem erover aan te spreken, maar heb het toch laten gaan. Altijd bare foot is natuurlijk wel de beste oplossing, maar niet zo praktisch. Alhoewel, het zien van bezwaren had ik ook t.a.v. WAP en dat blijkt nu heel erg mee te vallen. Sterker nog, ik zou niet meer terug willen. Wellicht is vrijwel altijd op blote voeten lopen ook zoiets.

 

happy

New member
Jaren terug heb ik afschermende verf (YSHIELD HSF55) gekocht en op verschillende plekken gebruikt. Ook op de slaapkamervloer. De verf moet wel aan de aarde gekoppeld worden. Ik heb dat met normale (geel/groene) koperdraad aan de radiator gedaan. Of het enig effect had heb ik gemeten met een gigahertz solutions laagfrequente veldsterktemeter. (meten is weten) Ondertussen ook al mijn stopcontacten en de bekabeling vervangen voor geaarde.

 

aardjezelf

New member
Ik had jarenlang last van ernstige slaapproblemen. Allerlei (slaap)onderzoeken en ook een slaapcursus hadden geen resultaat. Uiteindelijk heb ik 2 jaar lang slaapmiddelen gebruikt. Tot ik aardingsproducten ben gaan gebruiken. Ik slaap nu eerder in en slaap vooral veel beter door, waardoor ik eindelijk weer uitgerust opsta en de slaapmiddelen verleden tijd zijn.

Ook mijn partner die weliswaar geen slaapprobleem had, maar wel een lichamelijk zwaar beroep, geeft aan dat hij dieper slaapt en uitgeruster opstaat.

Ik ben zo enthousiast over de aardingsproducten dat ik mijn baan, in een omgeving met veel electrosmog, heb opgezegd en zelf aardingsproducten ben gaan verkopen.

Door rechtstreekse import kan ik de producten goedkoper aanbieden dan anderen. Ook niet onbelangrijk toch!

www.aardjezelf.com

Ik zou verder iedereen op het hart willen drukken om ook de invloed van elektromagnetische straling op de slaap en gezondheid in het algemeen niet te onderschatten.

 

ruud

New member
Quote:
J Altern Complement Med. 2011 Apr;17(4):301-8. doi: 10.1089/acm.2010.0687. Epub 2011 Apr 6.

Earthing the human body influences physiologic processes.

Sokal K, Sokal P.


Quote:
The effect of earthing the human body on calcium–phosphate homeostasis is the opposite of that which occurs in states of weightlessness. It also increases the activity of catabolic processes. It may be the primary factor regulating the endocrine and nervous systems.http://74.63.154.231/here/wp-conten..._Sokal_earthing_influence_physiology-2010.pdf

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21469913

Quote:
Earthing or grounding during sleep resulted in statisti-

cally significant changes in the concentrations of minerals

and electrolytes in the blood serum: iron, ionized calcium,

inorganic phosphorus, sodium, potassium, and magnesium.

There was also a statistically significant reduction in renal

excretion of both calcium and phosphorus during a single

7- or 8-hour night of sleeping grounded or Earthed. The

observed reductions in blood and urinary calcium and

phosphorus directly relate to osteoporosis. Specifically,

Earthing for a single night reduced the primary indicators of

osteoporosis.[...]

The Sokals also discovered that thyroid function is influ-

enced by Earthing, as documented by a significant decrease

of free tri-iodothyronine and an increase of free thyroxin and

thyroid stimulating hormone. Through a series of feedback

regulations, thyroid hormones affect almost every physio-

logic process in the body, including growth and develop-

ment, metabolism, body temperature, and heart rate.

http://www.sms-scandinavia.se/images/uploads/files/Rapporter/acm_2011 (1).pdf

 

ruud

New member
Quote:
Grounded (Full Length Documentary)

Published on Jan 27, 2014

This is one of the most groundbreaking films about health and wellness, ever created. If you haven't heard, grounding (or Earthing, as it is also known) is sweeping the globe as a new method of conscious self health care. It involves spending as much time barefoot on bare Earth as possible. This film stars Dr. David Suzuki, Dr. Edgar Mitchell, Dr. Mercola and Dr. Oschman, all providing legitimate, scientific data to the argument in support of this healing phenomenon. Get grounded! Stay healthy! Live longer!


 

Hamster

New member
Ik heb een aardingslaken op proef en zou mijn bevindingen laten weten. Ik heb er weliswaar pas twee nachten op geslapen maar tot nu toe lijkt het positief te zijn, alsof mijn slaapproces sneller gaat. Normaal gesproken word ik 1x per nacht wakker om naar de wc te gaan. Dat was de afgelopen twee nachten ook, maar dan ongeveer een uur eerder dan normaal. Uiteindelijk ben ik ook twee keer zo'n anderhalf tot twee uur vroeger wakker geworden (ik word nooit gewekt door een wekker), maar niet minder uitgerust dan normaal.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.415
Berichten
435.049
Leden
8.553
Nieuwste lid
sophiabatterton
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan