Ivermectine

Een paar weken geleden kreeg ik ineens heftige eczeem op mijn benen, zo erg dat ik mijn spijkerbroeken niet meer aan kon. Ik zat al aan de avermectine (4 tabl. p/dag) maar dat deed blijkbaar niets. Ik heb dit opgeschroefd naar 8 tot 12 tabletten p/dag, dus tot 60 mg. Dit verzachtte de jeuk en stopte de groei van het eczeem. Tot ik afgelopen weekend een doorn in mijn oog kreeg, waardoor er stuk netvlies bij mijn pupil weggeschrapt was. Wat een hel! Intense pijn en ik heb 3,5 dag met mijn ogen dichtgezeten. Maar goed, ik ben even gestopt met het gebruiken van avermectine, in de eerste instantie omdat ik even iets anders aan mijn hoofd had en ik geen behoefte had aan nog meer hallucinaties en eventuele druk op mijn ogen. Na de avermectinestop kwam het eczeem na een dag terug en heb ik het in die drie dagen blijkbaar kapot gekrabd. Nu weer vollop avermectine, 3 keer daags 4 tabletten met 2 keer daags een zinksupplement. Ik hou jullie op de hoogte.

Joost
Check je bloeddruk en nierfunctie. Op beiden heeft dit middel direct en indirect invloed. Ook het Gaba systeem heeft met vochtregulatie op celniveau te maken weet ik nog, maar dit lijkt me iets verder vezocht. Sterkte ermee
 
  • Leuk
Waarderingen: JM
Lees je al die tijd mee, Julian? Ik ben minder enthousiast, want je bijdrage suggereert meteen iets negatiefs. Jouw suggestie is dat de nierfunctie negatief beinvloed zou kunnen worden door gebruik van IVM of AVM.

Laat ik verder gaan op mijn eigen genezingsproces op basis van bijna 5 maanden non-stop gebruik van AVM. Zoals eerder beschreven heb ik een potentiele kaakinfectie afgewend die 19 jaar geleden begon als een middenoorontsteking a.g.v. het gebruik van corticosteroiden. Inmiddels bevindt de terugtrekkende beweging van de ontsteking zich niet meer direct achter het tromnelvlies maar nu kruipt deze naar boven, rechts bovenaan het linkeroor. We gaan langzamerhand richting de linker voorhoofdsholte

Maar nu een nieuw wonder:

Ik heb altijd moeite gehad met uitplassen, van kinds af aan. Vroeger noemde men dat een 'zwakke blaas'. In het verleden ben ik er diverse keren voor naar de huisarts geweest, vanuit de vrees dat dit te maken zou kunnen hebben met de prostaat. Het probleem blijkt echter te zitten in een zwakke nier- en blaasfunctie. Enkele weken geleden was het bijzonder dramatisch: ik moest lang wachten op de urinestroom en deze kwam slechts druppelsgewijs op gang, waardoor ik voortdurend druk op mijn blaas en urinewegen ervaarde. Precies waar Julian voor waarschuwt, nietwaar?

Niet waar. Ineens was ook daar een doorbraak. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb in geen jaren zo gemakkelijk kunnen (uit)plassen als nu, het is alsof ik van alle oude kwalen wordt bevrijd. The Great Reset, Build Back Better! Ik heb niets dan lof voor dit middel, het is een geschenk van God!

Mike
 
  • Leuk
Waarderingen: Surv
Hoihoi...
Lees heel soms nog eens hier. Mijn reactie is als gedachtenspinsel omdat iemand, Joost, klachten ervaart. Lijkt me niet per se positief te noemen als ik zijn verhaal zo lees (?). Hopelijk gaat 'het geschenk van god' niet boven het individu. Ik put niet enkel uit theorie en pubmed, kan uit eigen ervaring onderschrijven dat mijn bloeddruk tijdens gebruik IVM/AVM meetbaar steeg. Had daarnaast een licht stekend gevoel in onderrug icm donkere urine met schuimvorming... Ook merkte ik extra druk op mijn ogen, dus wie weet zit daar wel iets van een verband. Vandaar mijn opmerking. Misschien heb je er iets aan, Joost.
 
Joost boekte extreem goede vooruitgang met zijn schimmelinfectie door het gebruik van AVM. Toen kreeg hij last van een 'doorn' (vuil, splinter?) in zijn oog. Er wordt een rechtstreeks verband gesuggereerd dat niet door Joost wordt gelegd, maar wel door Julian. Joost zelf heeft onvoldoende achtergrondinformatie verstrekt om noch een correlatie, noch causatie te vermoeden. Het kan simpelweg een geval van botte pech zijn. De verhoogde bloeddruk van Julian kan een self-fulfilling prophesy zijn geweest, omdat hij gaandeweg steeds negatiever is geworden over dit middel. Een negatief placebo-effect dus, vergelijkbaar met 'wittejassenhogebloeddruk' die op kan treden bij mensen die hun bloeddruk door een arts laten opmeten.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Ik put moed uit jullie reacties Dank dank dank. Hoe meer reacies ook van anderen hoe liever het me is.
Maar denk niet dat ik jullie kopieer. Ik luister veel naar lichaam en intuitie. is per dag nodig helaas.
Ik slik nu voor de darmen.
Kort vandaag. drolletjes in ondergoed. dus gespoeld. ik wil ze kwijt.
1e spoeling nothing. 2e spoeling erachter aan, redelijk.leeg naar mijn zin. verder een rustige dag.
Lange tijd geen koffie gedronken, maar vandaag 2x. Vroeger (toen alles nog oke was) werkte koffie bij mij ten gunste op de darmen.
De hele dag een gevoel gehad alsof de darm zou willen werken. moeilijk uit te leggen. Het voelde alsof ik zeker nog een extra hoeveelheid zou kwijtraken. uiteindelijk een drolletje van 25 gram.
Morgen geen spoelingen, wel 2x koffie in de planning.
Nog geen Avermectine genomen. dan zou ik er nu 3 tegelijk moeten nemen. Ik twijfel of dat een goed idee is.
Mijn verwachtingen op de lange termijn zijn - lang doorgaan met Avermectine.
Als stimulans voor de darmen gebruik ik ook af en toe sinas.sap, eigeel, olie, plus beetje vit C.
Het beste om 1 week koffie te doen en 1 week sinas. Maar iedere dag sinas lijkt me te veel. maar dat zie ik dan later wel.
Er zijn meer mogelijkheden, bitterzout en/of stoelgangthee e.d. (senna) maar nu even niet e.d.
1x pil per dag zou dan te weinig kunnen zijn?
 
De reden dat ik meelees is overigens dat ik de laatste tijd weer veel nadenk over het mechanisme achter de werking van deze anthelmintica. Zal eens kijken of ik mijn theorie kan verwoorden
 
Avermectine alleen is niet verantwoordelijk bij mij.
Kon vanochtend heel goed voelen dat ik ,gisteren-avond geen magnesium, calcium. natrium, B12, en T4/T3 had geslikt. vroeg wakker met zeer rusteloze benen.
ik doe ook oefeningen in de ochtend.
 
De reden dat ik meelees is overigens dat ik de laatste tijd weer veel nadenk over het mechanisme achter de werking van deze anthelmintica. Zal eens kijken of ik mijn theorie kan verwoorden
Zo kennen we je weer. Heel graag, ik las altijd met veel plezier en interesse je theorieen!

Mike
 
Is er hier iemand die geëxperimenteerd heeft met de suppletie van (lyposomale) enzymen in aanvulling op een ivm/avm/panacur(etc.) - kuur?

Aangezien de anthelmintica autofagie en apoptose (het repareren of volledig recyclen van cellen) in gang zetten, komen er meer eiwitstructuren in het lymfestelsel terecht. Daar moeten ze af worden gebroken om hergebruikt te kunnen worden (kost energie) of in een uiterst geval uit worden gescheiden (je nieren moeten uit 'nood' lozen omdat er uiteindelijk te veel rommel in je bloed terechtkomt).
 
Julian ik zit bovengenoemde zin te "herkouwen".
Er komen dus meer eiwitstructuren in het lymfestelsel terecht door anthelmintica.
Wat als er lymfekieren zijn verwijderd?
(plaatselijk) eiwitstructuren moeten worden afgebroken? of worden uitgescheiden.
Het lichaam is voorgeprogrammeerd toch?
Dan doet het lichaam vanzelf wat het moet doen.
In eerste instantie valt er niets te repareren, want lichaam is gezond.

Toevallig slik ik constant enzymen (geen lyposomale) maar niet expres in verband met bovenstaande.
Komt die wijsheid dan uit een Lab?
Waarom slik ik Avermectine?
Omdat lichaam beschadigd is.
 
Ik heb er ondertussen over nagedacht en nog wat gezocht. Denk niet dat je enzymen in kunt nemen die op die plaats terecht komen. Uiteraard helpt het om spijsverteringsenzymen te nemen om het lichaam te ontlasten. Maar die komen niet verder dan je darmstelsel. Dus indirect werkt het vast, maar denk niet dat het direct in het lymfe systeem in te brengen is, zoals ik stelde...
 
Is er hier iemand die geëxperimenteerd heeft met de suppletie van (lyposomale) enzymen in aanvulling op een ivm/avm/panacur(etc.) - kuur?

Aangezien de anthelmintica autofagie en apoptose (het repareren of volledig recyclen van cellen) in gang zetten, komen er meer eiwitstructuren in het lymfestelsel terecht. Daar moeten ze af worden gebroken om hergebruikt te kunnen worden (kost energie) of in een uiterst geval uit worden gescheiden (je nieren moeten uit 'nood' lozen omdat er uiteindelijk te veel rommel in je bloed terechtkomt).

Maw dit zou iets goed zijn om te supplementeren igv inname van IVM/AVM en fenbendazole ivm uitgezaaide prostaatkanker ?

Mijn vader zit na een opbouw en afbouwfase zoals ik het noem van
1 dag 1IVM of AVM en 5 weken 5x fenben 222mg
2 dagen 2 4 weken 4x
3 dagen 3 3 weken 3x
4 dagen 4 2 weken 2x
5 dagen 5 ca 3 maanden dus
6 dagen 6
7 dagen 7
8 dagen 8
9 dagen 9
8 dagen 8
7 dagen 7
6 dagen 6
5 dagen 5
4 dagen 4
3 dagen 3
2 dagen 2
ca 2 maanden

nu al geruime tijd op 2x 2IVM en 1x 222mg fenben (zijn in totaal al zo een 5/6 maanden bezig)

en gaan nu weer eens die opbouw en afbouw doen.

Naast dit zink/vit D/magnesium/CBD en H202 (3x25dr (12%)) en sole en citroenwater
Lever/bloed en prostaatsupp van Real Roots

Er dient ook gezegd te worden dat ie dus wel de hormoonkuur en cortisonen van het ziekenhuis inneemt sinds dec2023. Het ''minste'' van de 3 opties (of hormoon of radio of chemo). Zij stelden chemo voor wegens de geheel uitgezaaide toestand.
 
Laatst bewerkt:
Voor zover ik weet hebben we door het hele lichaam lymfeklieren. Bij mij zijn er uit de endeldarm weggehaald. alles uit voorzorg. snij maar weg.
Het darmstelsel zou dan in tact zijn. Als we onszelf vragen gaan stellen komen er wel antwoorden. bv waar zitten de lymfeklieren in het darmstelsel? er langs of binnenin?
Ik zocht zojuist nog naar antibiotica. heb het 40 jaar geslikt.

Gaan we uit van het eerste begin van een eicel die zich deelt dan kun je onder een microscoop het verloop zien en maken onderzoekers zich de materie eigen en gaat het voor ze "leven". Ze zien het gebeuren.
Daar kunnen wij niet tegenop, (ik niet).
Wie is er tegenwoordig nog ECHT gezond? met al die gifstoffen in grond en lucht en water enz. niemand denk ik.
Dus iedereen kan slikken. Moeten we dan perse de route in de cellen kennen of kunnen we dat aan het lichaam overlaten.
Dan is geen enkel lichaam hetzelfde hoor ik steeds vaker zeggen. kijk naar ogen en duim-afdrukken. en mannen en vrouwen verschillen ook. Vind ik logisch.
Ik slik het gewoon en dan maar afwachten.
Mike kan ook pas achteraf vertellen wat hij heeft ervaren en niet vooraf.
 
Hoi JVG
Is er inmiddels bekend of het werkt en krijg je medewerking van de artsen? Zie ook CBD erbij staan. Is dat om te roken of inname ? Misschien voelt hij zich beter?
 
Hoi JVG
Is er inmiddels bekend of het werkt en krijg je medewerking van de artsen? Zie ook CBD erbij staan. Is dat om te roken of inname ? Misschien voelt hij zich beter?
Inname 3x 3dr
De bloedwaardes zijn verbeterd, PSA is aan het minderen en hij voelt zich beter.
De H202 is het lastigste, hoger dan 25dr geraakt ie niet want dan voelt ie zich de hele dag belabberd.

We zijn tot 40-tal geraakt maar dat was telkens erna, steeds smorgens, met overgeven gepaard en de hele dag slecht voelen. Ikzelf geraakte wel tot 3 x 75dr maar moet inderdaad zeggen dat die van smorgens het moeilijkste waren.
Een 3 x 25dr is de standaard onderhoudshoeveelheid.

De artsen weten dat uiteraard niet. In mei terug en dan zal ik ook eens vragen wanneer er weer scans ed genomen worden om te zien hoe het met de uitzaaingen is. Als die dan minder zijn helpt het inderdaad want dan kan volgens mij niet door die hormonenkuur beteren.
 
Vind je niet dat het lichaam zegt tegen die hoeveelheid druppels NEE.
Alles wat we eten en drinken gaat direct naar de lever heb ik eens gelezen. en ook schijnt de lever het eerst uitzaaiingen te hebben. Misschien eens zoeken of er aanwijzingen zijn die hij kan doen.
 
Vind je niet dat het lichaam zegt tegen die hoeveelheid druppels NEE.
Alles wat we eten en drinken gaat direct naar de lever heb ik eens gelezen. en ook schijnt de lever het eerst uitzaaiingen te hebben. Misschien eens zoeken of er aanwijzingen zijn die hij kan doen.
Neen er zijn geen uitzaaiingen in de lever. H202 is een natuurlijke chemo. In mijn optiek was dat overgeven het uitspuwen van slechte dingen. Maar heb het maar terug gedraaid tot die onderhoudshoeveelheid zadat ie zich beter voelt.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.307
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan