Dotcom Radio

dotcom.radio aflevering 345 van 01-01-2023

Deze week in aflevering 345: record oversterfte Oktober – de Twitter Fauci Files – Vee met mRNA vaccin – 98% Israel in medische database – Poetin wil vredesonderhandeling – E Musk noemt Rutte Dictator – FvD Debat over het WEF, nee – Gaat Elon Subtrack kopen? – Ziekenhuis Fr. overvol – en meer

Nog even de meme over alcohol opgezocht:
1672581971101.png
 
De laatste puzzelstukjes op zijn plaats in 2023 [?]

Als je denkt dat komend jaar de wereld uiteen valt, zou het dan kunnen zijn dat dit slechts een gedachte is van jezelf? De laatste jaren zijn meer en meer puzzelstukjes op zijn plaats gevallen. Complot onderzoekers weten dat het niet anders kan zijn, puzzelstukjes passen immers nooit op een andere plaats.

https://gedachtenvoer.nl/2023/01/03/de-laatste-puzzelstukjes-op-zijn-plaats-in-2023/
 
Van Nazi Duitsland naar Nazi Amerika!

Herhaaldelijk zegt Leon “ik wil zo graag geloven dat”… want als hij gaat twijfelen aan de goede bedoelingen van de machthebbers stort zijn wereldbeeld ineen. Dan staat hij bekend als gek of klimaatontkenner en dat kan niet.

Zeer goed stuk Henk.
Ja, het erge is dat de mensen het niet eens interesseert wat er allemaal gebeurt, want ze geloven in de goede bedoelingen van de overheid. Die overheid kan de plank misslaan en dat zien ze best wel. Maar ook dat wordt weer toegeschreven aan het niet beter kunnen. En als daardoor alles misloopt, tja, dan is het zo. Daar kijken de normies niet eens meer van op. De wereld is grimmig en daar kan de overheid met de beste wil van de wereld ook niets aan veranderen, ze proberen ook maar (denkt men). En de mens gaat gewoon mee in de ellende die daaruit volgt. Die wordt niet eens meer veroordeeld.
Ze zien zelfs dat de media niet eerlijk is en ook dat geldt als normaal.
Dus alles komt uit, alles wordt bekend.....niets kan ze wakker maken.....alleen als uitkomt dat het daadwerkelijk opzet was.
Dan zal het wereldbeeld instorten.

Dorothé
 
Zolang de mensen geloven in de goedheid van de overheden en instanties, zullen allen die hier tegen in gaan verketterd worden.

Dorothé
 
Toch even een puntje: Als de media het niet naar buiten brengt dat het allemaal opzet is geweest, hoe kan de normie dan ontwaken?

Dorothé

Daar heb je NUL media voor nodig

Ze voelen alles duurder worden
Ze zien mensen dood gaan
Ze hebben de boeren protesten gezien
etc

De rest die dit niet ziet zijn dode paarden

Wat ik hiermee wil bereiken, een aanzet tot actie !!
De interactie was er gelijk
 
Daar heb je NUL media voor nodig

Ze voelen alles duurder worden
Ze zien mensen dood gaan
Ze hebben de boeren protesten gezien
etc

De rest die dit niet ziet zijn dode paarden

Wat ik hiermee wil bereiken, een aanzet tot actie !!
De interactie was er gelijk
Mijn reactie was eigenlijk nog een puntje van daarstraks, maar ik vond hem ook hier wel passen.
Mensen zien en voelen dit allemaal, maar worden ze daardoor ook wakker of alleen maar ontevreden en denken ze dat de overheid ook niet beter wist. Is het duidelijk dat het opzet is? Mensen willen het van de media horen.

Dorothé
 
Laatst bewerkt:

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
504.352
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan