Kijk uit voor ecofascisme!

Bij elke rit naar Orbanistan zie ik in Duitsland en Oostenrijk gruwelijke beelden van grote vlakken vernietigde stukken bos. Of stukken waarvan ik denk .. er stond meer dan nu. Dat zal de belazerij zijn: 50% weghalen (zelfs van struikgewas) en de volgende keer weer 50% enzovoorts. Tot niemand het meer mist. Maar velen zien het en zullen de daders genadeloos vervolgen.
 

Zwitserland voert deze winter een streng systeem in om gas te besparen. Dat meldt het Zwitserse Dagblad Blick.

Als er in de winter niet genoeg gas is, wil de federale overheid hard optreden. In gebouwen die met gas worden verwarmd, mag het binnen maximaal 19 graden zijn. Warm water mag alleen worden verwarmd tot 60 graden. Stralingskachels zijn verboden. Sauna’s en zwembaden moeten koud blijven.

Gevangenisstraf

Maar het wordt nog erger: wie de regels overtreedt, riskeert gevangenisstraf of een boete. Bij opzettelijk handelen is een gevangenisstraf tot drie jaar of een geldboete mogelijk.
 
Dus gaan ze met belastinggeld gasgestookte gebouwen ombouwen naar eletrische gestookte? De nuttige idioten (de meeste ambtenaren) moeten nog even tevreden gehouden worden, totdat zij op het hakblok komen als ze niet meer nodig zijn om de burgers te belazeren. Elk marxistisch regiem heeft zich uiteindelijk ontdaan van de nuttige idioten, al was het alleen maar omdat de doden geen bewijs meer kunnen leveren, dan wel kunnen getuigen.

Persoonlijk wel een beetje fijn nieuws want 18-19 graden is perfecte temperatuur om in te werken. Te koud: trui aan of niet van die dunne kledingsstukken dragen. Ik had altijd mijn raam open. Gevolg: kouwelijke collega's trokken eerst hun jas aan alvorens mijn kantoor te betreden. Helaas was het voor mij niet geoorloofd met ontbloot bovenlijf hun kantoren ⛱️ te betreden (meestal verwarming op standje crematorium).

Tip: jullie corrupte nazi-overheden kunnen gewoon de boycot tegen Rusland opheffen. Grondwet: overheid dient eerste levensbehoefte voor bevolking te garanderen, niet om Gazprom of Putin te boycotten. Ik eis wederom de doodstraf voor alle corrupte, incapabele regeringspartijen en hun groupies (coalitiepartijen) die wetten en verdragen compleet negeren. Zijn onze wetten door de koning getekend? Dat is hoogverraad!
 

Fijn toch voor jou. 19 graden is toch al te warm.
 
Ik heb het ook hondsbenauwd vandaag... Volgende week weer 25 graden... Gaan we nog wel een herfst krijgen of wat?:mad:
 
Iemand zonder kinderen mag vliegen.


Iemand zonder kinderen mag vliegen.



Ik had vroeger (>20 jaar terug) al een collega die zei altijd: Ik heb geen kinderen dus ik mag de olie gewoon door het putje gooien :)

Is natuurlijk, als je in de klimaatdogmatiek meegaat, wel zo.

Omgekeerd kan je dus stellen omdat Jesse K 4 kinderen heeft zal het met het millieu wel meevallen :)
 
En Zwitsetland is dan het gidsland voor FvD! Ze kunnen daar volksreferenda uitschrijven en alles! Tijd voor een constitutionele republiek Amerikaanse stijl.

Mike
 

Zit je wel warm in de gevangenis?
#dtv


Maar ff wat anders, we zien hier een totale afbraak van het continent Europa. De consument wordt al in de hoek gepest met idiote regels en prijzen vwb energie maar de grote bedrijven (die veel meer energie gebruiken as de consument) tellen hun schapen en zetten de smelters, motoren en andere industriële apparaten uit. En als die apparaten dan weer aangaan staan ze wel ergens anders. De industriële productie zal verdwijnen uit Europa en vertrekken naar Azië of Amerika.
Ons achterlatend met nutteloze ambtenaren die geld uitgeven dat er niet meer is en niet verdiend wordt.

We are fucked
 
Bij elke rit naar Orbanistan zie ik in Duitsland en Oostenrijk gruwelijke beelden van grote vlakken vernietigde stukken bos. Of stukken waarvan ik denk .. er stond meer dan nu. Dat zal de belazerij zijn: 50% weghalen (zelfs van struikgewas) en de volgende keer weer 50% enzovoorts. Tot niemand het meer mist. Maar velen zien het en zullen de daders genadeloos vervolgen.
ff kijken en vergelijken via google earth
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
501.135
Leden
8.632
Nieuwste lid
Pinjo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan