Chemtrails

Als het goed is bekende docu-films

What In The World Are They Spraying [2010]

Nederlands ondertiteld

Why In The World Are They Spraying [2012]

Als iemand een versie heeft met NL-subs embedded... vervang ik de link.
 
Laatst bewerkt:
Condenstrail die spontaan stopt... de vaten met condens zijn zeker leeg... wel Albert van de Ven van (On?)Gezond Verstand met 46 jaar vliegtuigtechniek.... ben ik blij nooit in een van die onderhuoden vliegtuigen te hebben gevlogen.

Als ie ineens stopt .. is de chemtrail tank leeg en worden leiding schoon gespoten? Of die mooi onderhouden motorenstoppen allemaal tegelijk... geen goede reclame voor de onderhoudsploegen.
 
Laatst bewerkt:
Hej Albert van de Ven van (On?)Gezond Verstand ... ijskristallen met condensspoor van een dronken piloot wellicht, vlak onder Polderbaan in Noord-Holland? Of een condensspoor van een piloot na workshop Bob Ross schilderen?

chem2.jpg
 
Laatst bewerkt:
chem.jpg
Vier Boeings met condens naast elkaar in een vliegshow zeker?
Vlak boven Schiphol, boven de Polderbaan.
Oh ja.. Albert van de Ven van (On?)Gezond Verstand heeft 46 jaar ervaring. Dan is dit zeker de pure effiency ... van Schiphol Fraude BV met nieuw opgeleide luchtverkeersleidingsmensen in de verkeerstoren. Naast elkaar landen i.p.v. achterelkaar.
 
Laatst bewerkt:
Burgerluchtvaartpiloten worden voorgelogen en weten al helemaal niets van geheime missies. Ik schat ik: NATO. Geheime missies, voorgelogen, compartementaliseren. Niemand weet iets van elkaar. Niemand weet met wie ze de volgende missie vliegen, contact met vulploegen verboden. Dat was voor C19. Nu zijn alle piloten gefucksineerd dus die kan je alles wijs maken tegenwoordig.. zombies... als ze die vluchten al overleven... 🧑‍✈️👩‍✈️👨‍✈️
 
Laatst bewerkt:
HAARP ook al lang bekend bij EC/EU. Dde originele link is gewijzigd (redirect)
(alles aan/achterelkaar)

Maar de oorspronkelijke download links doet het nog wel (pdf) of via hun redirect dl-knop rechtsboven.
nl
en

AL lees je alleen maar pagina 20
Op pag 20 kanje lezen dat USA met atoombommen heeft uitgeprobeerd op de Van Allen Belt.
Is dat de reden dat de VAB een en al brokstukken zijn? Wat was het daarvoor? Een planeet? ???

Of wat dacht je hier van: ze schrijven gaten in de ionisfeer te hebben gemaakt waardoor straling heen komt. Zijn zij de oorzaak dat er allerlei gevaarlijke straling (UV-B UV-C) doorkomt? Die VAB was/is volgens mij een filter op gevaarlijke straling vanuit de ruimte?

Of allemaal weer broodjes Aap om de klimaat-hoax al in 1999 in te zetten?
 
Laatst bewerkt:
Barium salts in chemtrails 10,000x more toxic than lead (Dr. Deagle)
+ uitleg onder video

:unsure: Zegt ie dat nu ook? Bevat ook bloedplasma???
Bloedplasma. Doet me denken aan artikel van Dane Wigingtom (Geoengeneering Watch) waarin ze met een vliegtuig monsters uit de chemtraillucht hebben gehaald en hebben geanalyseerd. Geen angstzaaierij: waarheidsvinding om te verspreiden.


Researchers have identified many constituents of the witches’ brew routinely sprayed over us, a diabolical concoction containing: Aluminum oxide particles, barium salts, barium titanates, ethylene dibromide, cadmium, methyl aluminum, desiccated human red blood cells, nano-aluminum-coated fiberglass, sub-micron particles (containing live biological matter), polymer fibers, unidentified bacteria, enterobacteria cloacal, enterobacteriaceae, mycoplasma, human white blood cells-A (restrictor enzyme used in research labs to snip and combine DNA), mold spores, bacilli and molds, yellow fungal mycotoxins, lead, mercury, nitrogen trifluoride, nickel, calcium, chromium, radioactive cesium, radioactive thorium, selenium, arsenic, titanium shards, silver, streptomyces, strontium, uranium….

:mad: Telkens als ik het weer lees wil ik weten die de uiteindelijke daders zijn en mezelf gaan verdedigen tegen die beesten (lees: verdedigen als in hun bloedlijnen verdelgen = zelfverdediging tegen permanente moordaanslagen op mezelf en ons allen). Vooralsnog: ontgiften, gezonde voeding, chlorella e.a. dingen die zware metalen eruit gooien en vertrouwen hebben dat Gods immuumsysteem het allemaal aankan tot ze opgepakt zijn en het stopt.

Als virussen eigelijk (Béchamp) opruiming is van het lichaam, zijnde 'cell-debris' (celresten, celafval), vraag ik me af of het inademen van dode bloedcellen ...... wat doet? kan doen? Witte bloedenzymen lijkt uit bovenstaande duidelijk: onze DNA wordt ook uit elkaar getrokken en veranderd.


Levensverwachting USA (2003) in 6 jaar tijd verminderd met 8 jaar door chemtrailen.

In de Bijbel staat volgens mij ergens dat de mensen (na voorvalletje in Eden) "begrenst" werden op 120 jaar. Dat is wat de menshatende DeepState ons kost: ruim 40 jaar van ons leven.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
 
Dat mag die meneer van de Andere Krant invullen. Ik ben benieuwd of er een rectificatie vh artikel komt😉

Hier ook van die HAARP wolken en chemtrails, dubbelop van alles wat.
Het was Albert van de Ven van (On)Gezond Verstand (2022-07) met wel zeker 46 jaar ervaring, maar niet in chemtrails. Wellicht al 46 jaar ervaring in die andere lijntjes.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.519
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan