Ivermectine

Haha weer een gevalletje niet-genoeg-nadenken van mij dan. Ik heb er soms ook last van (net als die vaxxers). Bedankt voor de input! Ga ik doen.
 
Hallo, vorig jaar heb ik via de VIP link ivm kunnen bestellen en heb het ook binnen gekregen. Heel veel dank daarvoor! Nu zou ik alleen willen weten hoeveel mg 1 tabletje bevat. Dat staat nl. nergens. Alvast bedankt!
 
Voor een deel heeft deze video gelijk. Er komen toxische stoffen vrij (wist niet dat parasieten zware metalen opruimen), daarom noemen we het ook een detox middel. En bij detoxen, op wat voor manier dan ook, moet je goed oppassen dat je niet teveel tegelijk detoxt. Iedereen weet dat je dan hoofdpijn kan krijgen, misselijk kan worden of huiduitslag kan krijgen. Dat geeft mij nog geen bewijs dat ivm van zichzelf giftig is. Dus ik zou zeggen, neem ivm als je het nodig hebt (genoeg bewijs dat het werkt bij mensen met Corona), maar drink daar heel veel water bij en neem het iig samen met Zink en evt. mariadistel om je lever te ondersteunen bij het ontgiften als je weet dat je veel gifstoffen in je lijf hebt.
 
er is iemand die beweert dat ivm onvruchtbaarheid zou kunnen veroorzaken. Bekend hier of nog nooit over gelezen?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
499.891
Leden
8.630
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan