Covid vaccins

Kon het niet laten om toch nog even verder te speuren in de gewijzigde bijsluiter (https://ec.europa.eu/health/documents/community-register/html/h1528.htm) -> onderaan, annual renewal, laatste kolom voor zip file, NL versie van Comirnaty.
Enkele opvallende stukjes daaruit:

Bij personen van 18 jaar en ouder kan ten minste 6 maanden na de tweede dosis een boosterdosis (derde dosis).

De duur van de bescherming die het vaccin biedt is niet bekend, omdat dit met lopende klinische onderzoeken nog wordt bepaald.

Toediening van Comirnaty tijdens de zwangerschap mag uitsluitend worden overwogen wanneer de potentiële voordelen opwegen tegen eventuele potentiële risico’s voor de moeder en de foetus.

Adolescenten van 12 tot 15 jaar – na 2 doses
In een analyse van onderzoek 2 die gebaseerd is op gegevens tot en met de afsluitende datum van 13 maart 2021 waren 2.260 adolescenten (1.131 Comirnaty en 1.129 placebo) 12 tot 15 jaar oud. Van hen werden 1.308 adolescenten (660 Comirnaty en 648 placebo) gevolgd gedurende ten minste 2 maanden na de tweede dosis Comirnaty. De evaluatie van de veiligheid van onderzoek 2 loopt nog.

g. In de postmarketingfase is melding gemaakt van zwelling van het gezicht bij personen die het vaccin toegediend kregen die eerder huidvullers (‘fillers’) hebben gebruikt.
 
kent iemand deze link al, Dr. Ariyana Love geinterviewd door Stew Peters
Neen, want is van Stew Peeters, dus doe ik ook geen moeite.

D. Ariyane Love : naturopathic Doctor uit Finland, gelooft het Spaanse grafeen verhaal. Ariyana Love is a Goodwill Ambassador to Palestine (ICSPR), Chairwoman of an international foundation, a Human Rights Defender, Journalist and an Activist. Find out more about Ariyana by visiting her Blog at Ambassador Love.
 
Een lief familielid zei laatst tegen me dat iedereen een vrije keuze heeft om zich wel of niet te laten vaccineren. “Vind je écht dat iemand een vrije keuze heeft nu er allerlei vormen van uitsluiting zijn?” “Ja,” stelde ze, “het was een vrije keuze en de uitsluiting was een consequentie van die keuze.” “Ook als niet-gevaccineerden over een tijdje niet meer de supermarkt in mogen?” vroeg ik nog. “Ja, dat was de consequentie van hun vrije keuze.”
 
Voor het geval iemand geen vax wil...
Dit Pharma bedrijf heeft een vervanger .... Oogdruppels in diverse soorten
👇👇👇unnamed (3).jpg
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.476
Berichten
503.889
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan