Coronavirus

''Albert Spence is een longverpleegkundige met 31 jaar ervaring. Hij heeft onlangs een openbare getuigenis afgelegd voor de South Carolina State Legislature over “therapeutische opties” voor COVID-19, bericht Brian Shilhavy

Hij had onbewust meegewerkt aan het doden van zijn patiënten door gewoon “te doen wat me gezegd werd.” Hij weet nu dat deze patiënten stierven door de COVID protocollen, en niet door COVID-19.

mijn eerste week of twee daar (COVID-afdeling), leidde ik ze niet naar de uitgang, maar was ik de man die mensen euthanaseerde.

Ze noemen het “comfort care.” Maar als je op het punt komt dat je je zuurstofmasker niet meer af kunt doen, raak je zo van streek. Je hebt je familie al weken niet gezien, behalve misschien via een iPad.

En je zult nooit van de high flow afkomen, en de dokter zegt: “Je hebt je best gedaan. Maar dit gaat het worden voor je.”

En de patiënten krijgen tranen in de ogen en raken overstuur, en ze roepen het palliatieve team erbij, en ze houden allemaal hun hand vast en huilen.

Maar zij zeiden: “We kunnen je comfortabel houden.”

Hier komt Albert (verwijzend naar zichzelf). Hij heeft de morfine en ativan, en ik laad ze op en haal de high flow eraf, en ze vergassen zichzelf tot de dood.

En ik ben de man die op de knoppen drukte, zoals in de gaskamers in Auschwitz.”


 
Lees je mee, Julian. Ook HIV/AIDS is knutselwerk, zo ook ALLE ANDERE VIRUSSEN. En het zijn telkens DEZELFDE SPELERS.

Mike
 
Zou best kunnen inderdaad. Ik woon blijkbaar vlakbij een zeehondencreche, hoor vrij regelmatig savonds verschillende buren hoesten als een zeehond als ze hun hond uitlaten.
En gaat ze niet eens ff een potje anti hoest pillen brengen 🤣🤣🤣🤣
Misschien moet je nu toch gaan nadenken om een muilkorf op te zetten 🤣🤣🤣🤣
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.742
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan