• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Coronavirus

Melkmeisje

Well-known member
Zij wisten dat zij veel moeite zouden moeten doen om de hele bevolking over te halen een experimentele mRNA-prik te nemen tegen een ziekte met een IFR van 0,15%. Zij wisten dat een grote meerderheid van het publiek zou aarzelen om de mouwen op te stropen voor een vaccin dat is gebaseerd op een technologie die nog nooit is goedgekeurd voor menselijk gebruik. Zij wisten dat sommige mensen vraagtekens zouden zetten bij de veiligheid van vaccins die in minder dan 12 maanden worden gemaakt, terwijl daar gewoonlijk 5-10 jaar voor nodig is.

En dus verzonnen zij de meest belachelijke, bizarre en verraderlijke leugen van allemaal: de “variant”.

 

🍀Evaatje🍀

Well-known member
De griep treft straks natuurlijk alleen de geprikten en de ongeprikten krijgen nog steeds covid. Maar wie gaan er de bedden bezet houden? Dat is de grote vraag 🤷🏻‍♀️
 

Bijlagen

  • 01584ACE-BB1A-4C15-936C-3B79C9A451CF.jpeg
    01584ACE-BB1A-4C15-936C-3B79C9A451CF.jpeg
    571,2 KB · Weergaven: 2
Even terugkomen op de verspreiding van Covid. Zou het mogelijk zijn dat de exsosomen worden verspreid via het sprayen in vliegtuigen? Of de aircos in bussen? Ik ben zelf erg ziek geweest na terugkeer van een vakantie in Columbia vorig jaar . Er werd enorm gesprayd in het vliegtuig. Ik had diverse last diverse covidsymtonen zoals enorme vermoeidheid, benauwdheid en smaakverlies.
 

Angelface

Well-known member

Griep.jpg
 

Fries Foar Frijhiid

Well-known member

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
We moeten af van het idee dat we van jongs af aan 'immuniteit' verkrijgen d.m.v. 'kinderziektes', 'griep' en 'verkoudheid'. Het is en was altijd een OVERBELASTING van het immuunsysteem, veroorzaakt door kunstmatige eiwitten.

Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.580
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan