Ivermectine

Ik ga het nog 1 keer proberen. Alleen ontstekingsreacties opwekken door vergiftiging is zoooooo 2019. Vanaf 2020 gaan ze voor hun einddoel: genetische modificatie van mensen, na diverse al dan niet mislukte experimenten op planten en dieren. En dat, beste Julian, proberen ze d.m.v. synthetische s-eiwitten. Alleen vergiftigen en ontsteken is niet goed genoeg, ze gaan voor de hoofdprijs. Days of Noah. Alleen maar omdat jij er (nog) niet aan wil, wil.nog niet zeggen dat het niet gebeurt. En wie weet wat voor kennis ze hebben weten te achterhalen middels het Hunan Genome Project die ze achterhouden. Know your enemy!

Mike
Beste Mike, ik ben vd gingkobiloba en nu toch twee dagen met ivermectine bezig. Klopt dat urine schuimt. Geen grote veranderingen ontlasting bij mij. Hoor hogere hele lichte pieptonen op bepaalde momenten (frequenties) hersengolven gisteravond erg diffuus. Dus ik kon niet mijn innerlijke antennes richten, wat normaal wel lukt. Maar ik zie dat als tijdelijk. Ik zie MEER van die waasjes over mijn ogen komen, maar denk dat dit dus weer eiwitten zijn die loskomen, veel drinken, afvoeren.
De schoonmaak helpt wrschl wel mijn ontvangsstation (lichaam) maar verstoort mogelijk het zenden (via de hersengolf-concentratie) Ik kan namelijk zenden en ontvangen met mijn geestelijk lichaam. (bijna doodervaring gehad) Ik bemiddel vaak tussen hier en daar. Hoeft niemand te geloven hoor. Ik zeg altijd : ik ben toevallig in 'Spanje' geweest en heb daar wat contacten, als je er niet geweest bent heeft het niet zoveel zin om te vertellen hoe het er was. Iedereen gaat ook naar andere plekken in Spanje, maar we weten onderling wel wie er echt geweest is en wie niet.
 
Nee. Dat is avermectine, het fermentatieproduct van de streptomyces avermilitis.

Mike
ik kom hier toch nog even op terug.
Op deze site zie je dat Panacur onder een andere groep valt dan Avermectine. Ze hebben ook beiden een andere werking.

 
Ja als je een kuub of 6 per dag binnen werkt misschien, de situatie nu vraag om de hoge concentratie in de pillen, hier graag ik zou willen de plantjes theetjes gaan het nu niet redden.
het is niet mijn bedoeling om een vervanging te zoeken voor Panacur of Ivermectine. Ik wil he simpelweg begrijpen.
 
Officieel niet een paddenstoel, maar een bacterie. Maar ik snap waarom je op een paddenstoel uitkomt, omdat er sprake is van een ondergronds micorrhizaal netwerk van schimmels (mycelium) waar deze microben ook onderdeel van uitmaken.

Voor wat betreft alsem, daar is wel iets bijzonders mee aan de hand. Het is nl. de basis van absint, een sterke drank die reeds lange tijd verboden is omdat deze een hallucinerende werking heeft. Deze drank wordt echter van oudsher ook gezien als medicinaal. Dus misschien niet zo effectief als thee, maar zeker wel i.c.m. alcohol, van oudsher een versterker van kruidenmiddelen (denk bijv. aan kruidenbitter). En wat zag ik bij overdosering van avermectine? Juist ja, geometrische patronen, mijn brein produceerde DMT, net als het geval is bij absint!

Dan is er nog St. Janskruid. Ook dit kruid wordt gezien als effectief voor C19. Wat is een van de bijwerkingen van St. Janskruid? Gevoeligheid voor licht. Hee, waar kennen we die van? Juist ja, de licht- en donkerflitsen veroorzaakt door IVM en AVM. Waar kan St. Janskruid succesvol voor worden ingezet? Depressie en angststoornissen. Er zijn talloze studies waaruit blijkt dat psychedelische middelen zoals paddenstoelen en cactussen die psylocibine produceren in microdoseringen zeer effectief zijn tegen...depressie en angststoornissen. En wat ervaren velen van ons door inname van IVM en AVM? Meer innerlijke kalmte en rust, meer moed en minder angst en meer emotionele stabiliteit.

Voor mij wordt zo onderhand nu toch echt wel duidelijk dat IVM/AVM een psychedelisch middel is dat zorgt voor een totale fysieke en spirituele reset, zowel op celniveau als op geestelijk niveau. Geen wonder dat ze zo bang zijn voor dit middel!

Mike
ik heb Alsem in de tuin staan ontdek ik net. Ik zocht foto van Alsem, ofwel Citroenkruid, ofwel Artemisia Arbrotanum, https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Alsem,
 
Terwijl ik aan het wachten ben op mijn eerste levering van Roli zit ik wel iedere dag tussen de gevaccineerden te werken. Ik begin last te krijgen van mijn gewrichten en duizeligheid. Ik ben opzoek naar een Wappotheker. Liefst in Brabant of Gelderland zodat ik wat medicatie af zou kunnen halen. Kan iemand mij helpen? Stuur een prive bericht.
 
ik kom hier toch nog even op terug.
Op deze site zie je dat Panacur onder een andere groep valt dan Avermectine. Ze hebben ook beiden een andere werking.

Ze zijn allemaal net iets anders, want andere grondstoffen en samenstelling, maar die groep van anthelmintica heeft wel gemeen dat ze stuk voor stuk heel bijzonder zijn. Het kan dan ook wijs zijn om af te wisselen of zelfs te combineren. In het geval van kanker is een combi of afwisseling van IVM/AVM met Panacur m.i. geen slecht idee.

Mike
 
Deze heb ik ook in de tuin. Ik dacht dat het dille is. Het heeft een sterke geur. Ik heb alsem pillen gekocht als alternatief voor malariaprikken.
dille ziet er heel anders uit, dat komt ook niet steeds terug, moet je steeds opnieuw zaaien. Alsem is een vaste plant. Staat er al 20 jaar denk ik.
 
Kunnen jullie misschien een topic maken over kruidenextracten?
Hoewel het zeker interessant is, drijven we af van het eigenlijke topic van deze thread.
Er zijn mensen die koe willen spelen door 6 kuub aan blaadjes per dag in te nemen in plaats van ivm, maar inderdaad takjes blaadjes en plantjes graag een eigen draad,
Het zweef thee mutsen draadje of zo
 
Er zijn mensen die koe willen spelen door 6 kuub aan blaadjes per dag in te nemen in plaats van ivm, maar inderdaad takjes blaadjes en plantjes graag een eigen draad,
Het zweef thee mutsen draadje of zo
Iedereen die zo dolgraag iets natuurlijks wil hebben pakt toch gewoon avermectine. Dat is het puur-natuur fermentatie product van een bacterie. Prachtig en onbewerkt... wat wil je nog meer?
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.470
Berichten
500.001
Leden
8.631
Nieuwste lid
Rene Collaer
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan