The Great Awakening

Ik merk het iedere keer direct aan mijn longen als ze weer een chemtrail getrokken hebben en het was heel druk de afgelopen dagen. Ik ben nu al meer dan een week bezig met Zeoliet. Geen last (meer) van niezen, snotteren, allergische reacties!

Heb je dat paardenmiddel niet?
 
CMZ
Vertaling:
De behandeling van de politieke gevangenen van J6 komt neer op foltering en is onmenselijk. Zij hebben sterke pleitbezorgers nodig voor hun mensenrechten en waardigheid terwijl zij op hun proces wachten.

Tijdens de aanloop naar J6 werden de plunderaars van de BLM en de oproerkraaiers van de Antifa door de media van het regime verheven tot een staat van heiligheid. Als gevolg van deze verheffing, bood het gerechtelijk systeem hen clementie of totale vrijheid in de vorm van minder zware straffen voor hun misdaden.

De tijd heeft uitgewezen dat de J6-protestanten het tegenovergestelde is overkomen. In plaats van clementie, hebben zij de zwarte piet toegespeeld gekregen.

Het is aannemelijk (zo niet waarschijnlijk) dat de 18 september bijeenkomst in DC eenzelfde niveau van subversie en infiltratie zal kennen. Dit is precies wat het Regime wil dat er gebeurt: een excuus voor een nieuwe uitbreiding van gecentraliseerde organisaties zoals de Capitool Politie.

Iedereen die het evenement bijwoont moet zich volledig bewust zijn van de potentiële risico's van zijn deelname op dit moment.

Biden tekent decreet dat COVID vaccin verplicht stelt voor federale werknemers

"Dit gaat niet over vrijheid of persoonlijke keuze," zei Biden. "Het gaat over het beschermen van jezelf en de mensen om je heen." Joe Biden

Nou Joe, als je de voedselrekeningen van je gezin moet betalen en je raakt je baan kwijt omdat je dit medische overheidsmandaat afwijst, dan denk ik dat je een deel van je vrijheid verliest door blut te zijn. En wat 'persoonlijke keuze' betreft, jij probeert persoonlijke keuze weg te nemen omdat je denkt dat jouw hersenen (het ding in je hoofd dat van ijsjes houdt) beter werken dan de gemiddelde Amerikaanse burger. U beslist nu over de medische beslissingen van mensen?! En, wanneer hebben we ooit de regering nodig gehad om onszelf te beschermen? Zoals Ronald Reagan ooit zei: "De meest angstaanjagende woorden in de Engelse taal zijn: Ik ben van de regering en ik ben hier om te helpen."

Wat historisch perspectief:

De Amerikaanse regering (CDC) vernietigde het leven van arme Afro-Amerikanen met syfilis. Ze 'vertrouwden' de wetenschap. In 1976 drong de CDC aan op het Mexicaanse griepvaccin en veel mensen die de regering vertrouwden kregen het Guillain-Barre syndroom, een zeldzame neurologische aandoening, nadat ze in 1976 de griepprik hadden gekregen. Dus waarom zouden we Joe Biden vertrouwen? Een man die vals speelde op de universiteit, een persoon die zijn hele leven politicus is. Zoals iemand eens zei, we hebben de beste politici die er te koop zijn. Wie bezit jou Mr. 10% 'Big Guy' Joe?

Vecht voor vrijheid en stem de schooiers weg in 2022!

Er zijn nu 17 gouverneurs die stelling hebben genomen tegen de tirannie van het regime.

De Grote Amerikaanse Opstand
-

Iedereen die vrijwilligerswerk wil doen, druk alsjeblieft je eigen spandoek en organiseer bijeenkomsten op de drukste viaducten van snelwegen. Laat de spandoeken over de snelwegen hangen zodat al het passerende verkeer ze kan zien.

Als vrijwilligers borden willen laten drukken en verzenden op dezelfde dag voor ontvangst de volgende ochtend, dan kun je ze bestellen bij Andy op:

Green House Sign Design
Kantoor: 619-272-8049
Mobiel: 619-200-8495

Bestellingen moeten elke dag niet later dan 1PM (PST) binnen zijn om ze de volgende ochtend via FedEx overnight te ontvangen.

NIET INDIENEN


Dorothé
 
Mijnheer Biden verlengt Executive order 13848 van president Donald J. Trump .... notificatie over de verlenging van de nationale noodmaatregel m.b.t. buitenlandse (vreemde) tussenkomst in of ondermijnen van publiek vertrouwen in de US verkiezingen.

Hij tekent (verlengt) dus wat hem te gronde kan richten.
What the freck is going on?
biden1.jpgbiden2.jpg
 
Heb je dat paardenmiddel niet?
Jawel maar moeite met goed ontgiften dus heb lever en darmen even gereinigd en nu dus Zeoliet. Ga daarna weer verder met NAC en IVM maar mijn lijf had het zwaar om dat te verwerken. Hoop dat het na de Zeoliet-kuur makkelijker gaat!
 
Via Paul Harmans:

‘Burgeroorlog VS nabij nu Biden gouverneurs die verplichte vaccinaties weigeren wil afzetten’

De via een opzichtige verkiezingsfraude-staatsgreep aan de macht gekomen Amerikaanse president Joe Biden heeft niet alleen aangekondigd dat alle werknemers bij de overheid (m.u.v. 600.000 USPS postbezorgers) en grote bedrijven verplicht moeten worden gevaccineerd, maar heeft als een ware tiran gedreigd om gouverneurs van staten die weigeren zijn vax-mandaten uit te voeren, af te zetten. De reactie van sommige gouverneurs is niet mals, en lijkt steeds duidelijker te wijzen op een aanstaand ernstig binnenlands conflict in de VS, wat zelfs op een nieuwe burgeroorlog kan uitlopen.

‘De Amerikaanse Droom is onder president Biden en de radicale Democraten in een nachtmerrie veranderd,’ reageerde gouverneur Henry McMaster van South Carolina. ‘Ze hebben de oorlog verklaard aan het kapitalisme, hun middelvinger opgestoken naar de Grondwet, en onze vijanden in het buitenland machtiger gemaakt. Wees ervan verzekerd dat wij hen tot aan de poorten van de hel zullen bevechten om de vrijheid en het levensonderhoud van iedere inwoner van South Carolina te beschermen.’
 
BINGO! Dit is wat ik al heel lang zeg: de duivel met zijn valse profeten speelt het via de VROUWEN. 2 Timotheus 3, hier eerst in het Engels (King James Version):

This know also, that in the last days perilous times shall come.

For men shall be lovers of their own selves, covetous, boasters, proud, blasphemers, disobedient to parents, unthankful, unholy,

Without natural affection, trucebreakers, false accusers, incontinent, fierce, despisers of those that are good,

Traitors, heady, highminded, lovers of pleasures more than lovers of God;

Having a form of godliness, but denying the power thereof: from such turn away.

For of this sort are they which creep into houses, and lead captive silly women laden with sins, led away with divers lusts,

Ever learning, and never able to come to the knowledge of the truth.

(schuingedrukte gedeelte afkomstig van mij)

Voor wie niet zoveel op heeft met de Engelse tekst, hier uit de Statenvertaling:

En weet dit, dat in de laatste dagen ontstaan zullen zware tijden.

Want de mensen zullen zijn liefhebbers van zichzelven, geldgierig, laatdunkend, hovaardig, lasteraars, den ouderen ongehoorzaam, ondankbaar, onheilig.

Zonder natuurlijke liefde, onverzoenlijk, achterklappers, onmatig, wreed, zonder liefde tot de goeden,

Verraders, roekeloos, opgeblazen, meer liefhebbers der wellusten dan liefhebbers Gods;

Hebbende een gedaante van godzaligheid, maar die de kracht derzelve verloochend hebben. Heb ook een afkeer van deze.

Want van dezen zijn het, die in de huizen insluipen, en nemen de vrouwkens gevangen, die met zonden geladen zijn, en door menigerlei begeerlijkheden gedreven worden;

Vrouwkens, die altijd leren, en nimmermeer tot kennis der waarheid kunnen komen.

Leer hier meer over in deze video:



Mike
 
Trump doet een verrassingsbezoek aan de NYPD op de 20e herdenkkng van 9/11 en hint naar een spoedige terugkeer naar het Witte Huis:



Mike
 
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.743
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan