Ivermectine

Roli is zeker te vertrouwen en ik ben het helemaal met Kattekop eens. Door mijn lezingen krijgt Roli er in korte tijd veel nieuwe klanten bij. Hij is een one-man operation en werkt zich momenteel 3 slagen in de rondte. Hij is niet 24/7 op dit forum en ook als hij via andere wegen benaderd wordt is hij niet altijd in staat om direct te reageren. Calm your tits, everyone.

Mike
Ja precies! Niet alleen leden van dit forum bestellen. Dat is,schat ik in ook nog een behoorlijk grote groep. En hij kan ook door haast op een verkeerde smiley hebben gedrukt. Dat is mij ook weleens overkomen, kan gebeuren. Even chillen mensen en geduld.
 
Hi all,

Hier een eerste berichtje. Ik zie op meerdere plekken op het forum verwijzingen naar de regulatie van GABA bij mensen door Ivermectine. Tot zover ik heb gevonden, zou dit niet het geval mogen zijn omdat Ivermectine in zoogdieren de bloed-brein-barriere niet doorbreekt. Misschien mis ik iets?

Het effect van Ivermectine op GABA van parasieten en wormen is een verlammmend effect, daar zie ik de meeste artikelen over gaan.

Ivermectine 'Wonder Drug' from Japan: The human use perspective


1630665628400.png


Ivermectine Fact Sheet van Emery University


Its usefulness as an anthelminthic results from differences in the distribution of GABA receptors between mammals and arthropods or nematodes: GABA receptors in mammals are mostly in the central nervous system (CNS) protected by the blood brain barrier, whereas in arthropods and nematodes they are found in the peripheral nervous system at the neuromuscular junction.
Stimulation of GABA receptors in endo- and ecto-parasites causes flaccid paralysis and
inhibits feeding of the parasite [2, 5].
 
Even wat anders.

Ik kom steeds meer mensen tegen met eoa variant van Parkinson en er schijnt ook een projectie rond te gaan dat tegen 2040 (fwiw) het aantal Parkinson patienten explodeerd.

De relatie met bestrijdingsmiddelen is vrij sterk aangetoond dus daar kunnen we nog wel wat over verwachten.

Parkinson is, voor zover ik weet, een dopamine tekort in de hersenen dat ervoor zorgt dat het daar in de war raakt.

Zou daar ook nog een wondermiddel voor komen? Doen de spike eiwitten hier ook nog wat negatiefs?
 
Ik ben geen arts. Voor iemand die al jaren meeleest weet je bar weinig overt mij. Er liggen momenteel vrijwel uitluitend GEVACCINEERDEN in het ziekenhuis. En als 'schreeuwerige' Amerikaanse sites het niet voor je doen kun je natuurlijk ook zelf op onderzoek uit gaan. Voor wat betreft je onvermogen om e.e a. goed te snappen, helaas verhoogt IVM/AVM de intelligentie niet.

Mike
Hij lult joh!!dikke trol!
 
De relatie met bestrijdingsmiddelen is vrij sterk aangetoond dus daar kunnen we nog wel wat over verwachten.
Ik heb vernomen dat er in MSM veelvuldig benoemd wordt dat parkinson door bestrijdingsmiddelen wordt veroorzaakt.
Is dat wel zo denk ik dan gelijk. Wijs naar boven en je ziet beneden niet [en vice versa].
 
Ik heb vernomen dat er in MSM veelvuldig benoemd wordt dat parkinson door bestrijdingsmiddelen wordt veroorzaakt.
Is dat wel zo denk ik dan gelijk. Wijs naar boven en je ziet beneden niet [en vice versa].
goeie vraag, is idd mogelijk. Denk wel dat we het er allemaal over eens zijn dat Glyfosaat niet goed is voor de mens, dat dat dus erg schadelijke gevolgen kan hebben lijkt me niet gek
 
Newbie ervaringsrapport ;-)

Ik gebruik Avermectine (dosering per tablet = 5mg) nu een week.
  • 2 dagen 3 tabletten
  • 5 dagen 2 tabletten p/dag

Effecten
  • Sensaties van licht/donker effecten in het zicht, periferie in de eerste 2 dagen (hogere dosering)
  • Kalmte in mijn lichaam. Waarschijnlijk door het sterke anti-inflammatie effect dat Ivermectine heeft, zelfs wanneer ik 2 koppen koffie op hebt + chocolade (normaal reageert mijn hart daar sterk op)
  • Ik maak me weinig (minder) zorgen
  • Meer energie, meer focus
  • Ik voel me productiever / meer gemotiveerd om te werken, ik werk langere dagen (zelfstandig ondernemer)

Opvolgend
Op basis van mijn onderzoek geloof ik niet dat het handig is Ivermectine op lange termijn door te blijven slikken. Het lijkt ook niet nodig, gezien de effectieve werking op corona patiënten bij zeer lage dosering (zie screenshot uit zelfzorgcovid-19 PDF) voor slechts 1 of enkele dagen. Bij eventueel profylactisch gebruik zou ik uitgaan van een nog veel lagere dosering (micro-dosing).

Ik ben nieuwsgierig of de positieve effecten blijvend zijn, ook na stoppen (dat zou wijzen op een structurele opruiming, b.v. van (?) parasieten, ongewenste eiwitten, etc.) of dat deze afnemen (zou meer wijzen op tijdelijke anti-inflammatie werking die bekend is van A(I)vermectine) in mijn geval.

1630667011600.png
 
Even wat gemaakte opmerkingen aftikken:

IVM/AVM is reeds bij lage doseringen effectief, klopt. Maar het is bij hoge doseringen niet schadelijk. Peter McCullough stelt dat je van 2 mg-10 kg makkelijk naar 4-6 mg-10 kg kunt gaan. Ikzelf slik 4 tabletten AVM nu al bijna 3 maanden dagelijks zonder enig probleem. Die hoge dosis van McCullough is overigens volgens mij eerder een dosis voor BEHANDELING, dus NIET profylactisch.

Doorkruist IVM/AVM nu wel of niet de bloedhersenbarriere? Hoe kan het dat het rivierblindheid geneest en dat velen van ons beter zicht en meer mentale focus ervaren? Hoe kan het GABA verhogen? Het doorkruist volgens mij dus wel degelijk de BHB. Is er dan ook winst te behalen bij Parkinson? You betcha! Een verwant medicijn, Suramine, is zeer effectief bij autisme. Ook weten we dat HCQ de pijnappelklier ontkalkt (en ik denk IVM/AVM ook). In ieder gevalt valt het onder: baadt het niet, dan schaadt het ook niet.

Mike
 
Laatst bewerkt:
IVM/AVM is reeds bij lage doseringen effectief, klopt. Maar het is bij hoge doseringen niet schadelijk. Peter McCullough stelt dat je van 2mg-10 kg makkelijk naar 4-6 mg-10 kg kunt gaan. Ikzelf slik 4 tabletten AVM nu al bijna 3 maanden dagelijks zonder enig probleem. Die hove dosis van McCullough is overigens volgens mij eerder een dosis voor BEHANDELING, dus NIET profylactisch.

Dat is mooi, dat het bij hoge dosering niet schadelijk is. Vraag is dan, is het nodig danwel wijs een hoge dosering te nemen bij profylactisch gebruik? Zeker wanneer het al zo effectief bewezen is bij lage doseringen.

Doorkruist IVM/AVM nu wel of niet de hersenbarriere? Hoe kan het dat het rivierblindheid geneest en dat velen van ons beter zicht en meer mentale focus ervaren? Hoe kan het GABA verhogen? Het doorkruist volgens mij dus wel degelijk de BHB. Is er dan ook winst te behalen bij Parkinson? You betcha! Een verwant medicijn, Suramine, is zeer effectief bij autisme. Ook weten we dat HCQ de pijnappelklier ontkalkt (en ik denk IVM/AVM ook). In ieder gevalt het onder: baadt het niet, dan schaadt het ook niet.

Rivierblindheid
Dit is waar Avermectine voor het eerst in mensen voor werd gebruikt. Ook dit wordt veroorzaakt door een parasiet, welke door het hele lichaam verspreid; waaronder ook de ogen waar het blindheid kan veroorzaken. Om dit parasiet te bestrijden hoeft de bloed-brein-barriere niet doorbroken te worden. Er zijn geen cases van blindheid dat genezen wordt; de schade door het parasiet is in die gevallen al veroorzaakt. Het kan dus beginnende rivierblindheid stoppen en het in algemeenheid voorkomen.

Beter zicht en betere mentale focus
Ivermectine is sterk in anti-inflammatie, 1 van de grote oorzaken van veel ziekten. Wanneer ontstekingen in je lichaam verminderd worden (met Ivermectine werkt dit al binnen enkele uren), heeft dat op zichzelf een direct en merkbaar effect op je algehele gesteldheid, waaronder focus. Daar hoeft het de bloed-brein-barriere niet voor te doorbreken. Bedenk maar eens hoe lastig het is om je te concentreren als je lichaam onrustig is (bijvoorbeeld de dag na een avond flink doorzakken). Die onrust komt vaak door ontstekingen. Beter zicht is interessant en mooi, maar is zeker geen bewijs van een doorbreken van de bloed-brein-barriere.

Verhogen van GABA
Heb je hier een bron voor? Daar ben ik wel benieuwd naar, het lijkt me dat ze daar ook het mechanisme in kunnen uitleggen. Zoals ik nu uit de literatuur haal, zou het juist een negatief effect hebben mocht het de bloed-breinbarrière doorbreken, zoals bij collies het geval is die mutatie in een gen hebben dat verantwoordelijk is voor een belangrijke functie in de bloed-brein-barriere: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11692082/ (er zijn aardig wat collies vergiftigd met Ivermectine om ons deze kennis te geven, overigens wel met hele hoge doseringen).

Dus wat betreft het GABA verhaal en het doorbreken van de BBB; daarvan ben ik niet overtuigd, maar wel nieuwsgierig, hebben we daar wat info over?
 
  • Leuk
Waarderingen: gse
Over gaba en de BBB:
Over AVM en GABA
 
Dank je Fries Foar Frijhiid.
Interessante artikelen, alleen omschrijven beide artikelen niet dat Iver/Avermectine door de BBB komt.

bestnootropicsnow
Het eerste artikel, van bestnootropicsnow omschrijft non-GABA & GABA-derivaten supplementen waarvan sommigen de BBB kunnen doorkomen. Het omschrijft niets over Iver/Avermectine. Sommige medicijnen komen wel de BBB door, anderen niet, daar zijn ze dan ook qua werking op ingericht.

PubMed
Het PubMed artikel beschrijft een interessant dubbel (ogenschijnlijk tegenstrijdig) effect van Avermectine op GABA van ratten, maar deze proef is in een celcultuur (petrischaaltje) gedaan, waar geen BBB tussen zit :)

Tot nu toe zijn er alleen aanwijzingen dat zich juist problemen voordoen in gevallen dat Ivermectine de BBB door komt (zie verwijzingen in eerdere post)

Maar ook concreet zoals in Afrika, in Cameroon en DR of Congo, waar mensen neurologische schade hebben opgelopen door Ivermectine, waar de specifieke infectie/parasiet de BBB (via een regulerend gen, als ik het goed begrijp) heeft aangetast waardoor Ivermectine de BBB kon doordringen.


1630679658600.png

Even voor de duidelijkheid; ik ben 100% on-board m.b.t. Ivermectine. Ik geloof, op basis van alle studies die er zijn gedaan en doktersverklaringen die ik heb gezien dat het werkt tegen het (vermeende) coronavirus en dat er ook goede resultaten worden gehaald bij mensen die bijwerkingen van vaccins hebben.

Maar, het verhaal over de regulering van GABA, dat ziet er wat mij betreft niet heel aannemelijk uit op basis van de info zover. Zijn er nog andere artikelen wellicht?
 
  • Leuk
Waarderingen: gse

Forum statistieken

Onderwerpen
4.475
Berichten
503.243
Leden
8.636
Nieuwste lid
Jerosteo
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan