The Great Awakening

Dave bespreekt dit ook in zijn X22 Report van vannacht. Hij zegt dat deze twee de bui al zien hangen. Track resignations (Q)

Mike
 
CMZ
Vertaling;
Australië: Ongekende surveillancewet in 24 uur door parlement gejaagd.
Australische politie kan nu je apparaat hacken, je gegevens verzamelen of wissen, je social media-accounts overnemen - allemaal zonder rechter.

Kan een geopolitieke wereld die is opgebouwd om te liegen en zijn burgers te bedriegen, echt welvarend zijn? Kan de mensheid zelfs maar overleven? Dit kanaal zal zich richten op feitelijke en waarheidsgetrouwe discussies die het beschouwt als bevorderlijk voor de vrede en welvaart van alle mensen die op de planeet Aarde wonen. De pret begint!

Generaal Flynn's Chase bankrekening is hersteld na de tegenreactie tegen Chase's misrekening.

Wat de meeste mensen niet weten is dat Chase Bank op dit moment heel veel mensen verbant.
Generaal Flynn was de luidruchtigste en hopelijk kan hij zijn herstel gebruiken om de anderen ook uit de ban te krijgen.

Dorothé
 

Ernstig misleid​


“Trump is ernstig misleid,” benadrukte Alexander. “Fauci, de WHO en China bevochten Trump vanaf het begin.” Op de vraag van Stew Peters of er op enig moment sprake is geweest van een pandemie antwoordde de voormalige overheidsfunctionaris onomwonden: “Nee. Er is nooit sprake geweest van een pandemie.”

“De media hebben gelogen en zijn medeplichtig,” zei Alexander, eraan toevoegende dat de zogenaamde ‘medische experts’ misinformatie blijven verspreiden.
 
Ik begrijp de vraagstelling niet.

Mike
In de meme staat: 'That caused the spike proteins to mimic a virus.'
Zou de maker van de meme niet weten dat virussen niet bestaan en zodoende niet geïmiteerd kunnen worden?
Wij weten namelijk dat spike-eiwitten en virussen hetzelfde zijn dus kan het een het ander niet imiteren.
 
Ik lees dat niet zo. Eerder als:

Hierdoor leek het alsof we met een virus te maken hadden, maar in werkelijkheid waren het s-eiwitten.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Screenshot_20210901-233032.jpg

Letterlijk staat er m.i. dit:
  • Kunstmatige giftige nanodeeltjes zijn 'de oorzaak' (caused by)
  • Als reactie hierop gedragen de spike proteïnen zich op een manier die lijkt op een virus
 
Hoi Mike, als dit waar is zaten die particles dus in de griepvaccins dat ze die oudjes in Bergamo een paar maanden eerder toedienden hadden gekregen; het C19 vaccin was er toen immers (officieel) nog niet. Dit zou ook verklaren waarom alle doden gecremeerd werden. Kon er geen lijkschouwing meer worden verricht.
Bingo... Jouw opmerking kwam in me op toen ik dit teruglas (bovenste stukje van de post met een citaat uit een wat ouder artikel van Mike):
Een citaat:
Dit was vooral opvallend omdat juist in die tijd de ‘Spaanse griep’ (die niet afkomstig was van Spanjaarden maar van Amerikaanse gevaccineerde (!) soldaten) links en rechts om zich heen sloeg. Deze griep kostte uiteindelijk ergens tussen de twintig en honderd miljoen mensen het leven.

Vaak, ook weer in deze periode, hoor je het verband tussen vaccineren en een daaropvolgende epidemie. Ben zeer benieuwd wat het najaar gaat brengen. Ik dacht trouwens ook een arts gehoord te hebben die dit claimt als een van de oorzaken van de plotselinge uitbraak in Lombardije, voorjaar 2020.
 
Bingo... Jouw opmerking kwam in me op toen ik dit teruglas (bovenste stukje van de post met een citaat uit een wat ouder artikel van Mike):
Al was hetgeen ik toen schreef nog met de veronderstelling dat er 'iets' zoals een virus bestaat... Ik weet inmiddels beter natuurlijk.

Als ik nu zou moeten gokken dan denk ik dat het met de intensivering van het gebruik van de kortegolfzender, mede mogelijk gemaakt door de technische vooruitgang van de wereldoorlog, te maken heeft. Waarschijnlijk is m.i. het 'succes' van de Spaanse griepgolf (1918 - 1919) ondersteund door vaccins en algehele immuunverzwakking (door de oorlog) alsmede geestelijke stress. Kortom: allemaal stressoren. Later aan dit bericht toegevoegd: mondkapjes werden toen ook al gebruikt, vermoedelijk hebben vele mensen (ook) een bacteriële infectie opgelopen. En vergeet het meest gevaarlijke epigenetische wapen niet: ANGST.

Lijkt me niet dat de DS-laboranten al met s-eiwitten aan het knutselen waren in die tijd (1918).
 
Laatst bewerkt:
CMZ
Vertaling
Zelfs nadat Buzzfeed en de leugenpers het WGO vooraf waarschuwden, kon ik HRB's account opsporen. QR codes zijn hardnekkig, bijna net zo hardnekkig als ik ben om Hunter's misdaden bloot te leggen!
Als het 25e Amendement komt, dan wordt Kamala de waarnemende Resident, en er is geen waarnemende Vice Resident.
Elke nieuwe waarnemend Vice Resident moet goedgekeurd worden door de Senaat.
De senaat is momenteel 50/50 en Kamala is de beslissende stem.
Als Kamala doorgaat als waarnemend voorzitter, dan is er niet langer een beslissende stem voor de Senaat.
In dit scenario krijgt Mitch McConnell de uiteindelijke macht en kan hij theoretisch alles tenietdoen totdat het congres van 2023 wordt beëdigd.

Dus de zaak van de laptopwinkel eigenaar tegen Twitter voor laster werd eerder deze week met vooroordelen afgewezen. Wat een onzin. Hoewel, om eerlijk te zijn, ik zou mijn raadsman hebben laten pleiten voor smaad per quod, NIET voor smaad per se. Met de eerste kan men aanvoeren dat men niet expliciet genoemd hoeft te worden om te worden belasterd. Afgezien van de juridische bedriegerij, was de beslissing farizeïsche onzin, zoals we die ook tijdens de staatsgreep in de rechtbanken hebben gezien.

Waar het op neerkomt is dit: Twitter heeft Hunter en het Biden Crime Syndicate water in de wijn gedaan door de NYPost verhalen over Hunter en de inhoud van zijn laptop te blokkeren door te zeggen dat het "gehackt materiaal" was. Twitter heeft dat natuurlijk uit de lucht gegrepen. Ik ging op PACER en, met uw steun voor Marco Polo, kocht alle documenten van de zaak.

De Senaat (R) Caucus zal morgenochtend een gesloten Zoom vergadering houden over een update van de Audit. Ik zal updates plaatsen afhankelijk van wat de Senatoren ons kunnen vertellen.
De huidige berichtgeving is dat het rapport in drie delen komt. -
Voor zover ik heb begrepen, heeft de AZ Senaat nog niet ingestemd met de stemmenverdeling die in het definitieve Maricopa audit rapport moet worden opgenomen.

Vraag @wendyrogersaz en Karen Fann alsjeblieft waarom ze de stemmenlijst nog niet goedkeuren.

Hopelijk is de AZ Senaat Zoom call van morgenochtend opgezet met het uitdrukkelijke doel om de opiniepeiling goed te keuren.
De KENNIS is het belangrijkste onderdeel van het accountantsrapport.
Waarom is de KENNIS nog niet goedgekeurd door de AZ Senaat?
Iedereen naar buiten en eis dat Karen Fann en Wendy Rogers morgen tijdens de zoom call van de Senaat het stemmenonderzoek goedkeuren!
Wendy, keur het onderzoek goed!

Dorothé
 
Lijkt me niet dat de DS-laboranten al met s-eiwitten aan het knutselen waren in die tijd (1918).
Te kort door de bocht daar we niet op zeker weten hoe de wereld er toen uit zag. Niets is wat het lijkt.

Alles wat we denken te weten is ons voorgeschoteld op school, in boeken en nu op internet.
Bedenk dat er niemand meer is die het ons kan vertellen.

[Daarom willen ze ook graag van onze oudjes af.]
 
Ik ben het volgende boek aan het lezen:

Destructieve relaties op de schop​


Ik lees hierin het volgende;
Het lijkt me redelijk om te stellen dat geluk goed is en ongeluk niet goed. Meer geluk is beter en minder geluk slechter. Het hoogste goed is louter vreugde, zonder enig spoor van lijden. Een natuurlijke indeling van gedrag in goed en kwaad moet dan gebaseerd zijn op de gevolgen die het heeft: Als het gedrag vreugde teweegbrengt is het goed, als het lijden teweegbrengt is het kwaad. Ik lees net het volgende; Het lijkt me redelijk om te stellen dat geluk goed is en ongeluk niet goed. Meer geluk is beter en minder geluk slechter. Het hoogste goed is louter vreugde, zonder enig spoor van lijden. Een natuurlijke indeling van gedrag in goed en kwaad moet dan gebaseerd zijn op de gevolgen die het heeft: Als het gedrag vreugde teweegbrengt is het goed, als het lijden teweegbrengt is het kwaad.

Waarom zet ik dit hier neer?
De MSM-volgers keuren alles goed op basis van het feit dat er geen kritiek komt van de media. Alles wat wij zeggen wordt afgedaan als; Dat zeggen jullie. Dus alsof niets waar is.
Alles wordt goedgekeurd op basis van zgn. rechtsgeldigheid, democratisch gekozen regering, corona killer virus maatregelen.
Alle maatregelen en alle gevolgen die niet passen in hun straatje, zijn dus wappie-onzin.
Maar niemand kan gaan ontkennen dat er vanaf 20 september een wet komt waarbij er een medische discriminatie ontstaat. Dit is hoe dan ook kwaad.

De gevolgen van het beleid gaan steeds meer zichtbaar worden. Wat tot nu toe nog afgedaan kon worden als noodzakelijk vanwege een killervirus en daarmee alle nadelen op de koop nemend, wordt vanaf 20 september in ons eigen landje een ander verhaal. Andere landen zijn ons al voorgegaan of hebben zelfs nog ergere gevolgen, die door de media ook weer verzwegen of goedgekeurd worden. Vanaf 20 september gaan we dus zien dat een deel van de bevolking uitgesloten wordt, gediscrimineerd wordt op basis van de maatregelen. Men kan nu ook wel weer zeggen dat wij dat zelf willen. Nee, dat willen wij zelf niet, dat is een gevolg van de maatregelen. Zo ben ik niet ziek, ben netjes en wil betalen, maar kom geen horeca meer in, zelfs niet buiten op terras. En dat is bij heel veel gelegenheden. Alsof ik een minderwaardig, tweederangs burger ben. Ik tel niet meer mee, ben buitengesloten, val uit de maatschappij. Ik word bij voorbaat gezien als ziek/gevaarlijk omdat ik niet gevaxt of getest ben. Men kan natuurlijk zeggen dat wij het gehele beleid boycotten en een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Ik kan begrijpen dat men personen die een zwaar besmettelijke ziekte HEBBEN, eerst door en dokter wil laten onderzoeken en bij geen gevaar gewoon vrijlaat. Hier gebeurt het omgekeerde. Niet zieke mensen worden uit de samenleving geweerd tot het moment dat ze kunnen aantonen dat ze niet ziek zijn. Waar gaan we naar toe? Wat men er ook van maakt en hoe men ook het voorgekauwde verhaal napraat, het valt niet te ontkennen dat er een tweedeling in de maatschappij gaat komen waarbij een deel van de bevolking niet meer menselijk behandeld wordt. Ik maak hier een direct vergelijk met de behandeling van de Joden. Daar was het ook volkomen normaal dat op basis van het geldende verhaal en de geaccepteerde en geldende maatregelen, de Joden buitengesloten werden. De Joden waren ook als het ware zieke mensen, want ze waren niet het Arische ras en moesten geweerd worden uit de maatschappij. De maatschappij moest gezuiverd worden van deze minderwaardige DNA-bevattende creaturen (zo dacht men). Iedereen was zo overtuigd van dit verhaal, dat men het goed vond dat deze mensen buitengesloten werden. Dat ze uiteindelijk vergast werden, dat was een gevolg van het opruimen van deze mensen. Vroeger werden de heksen verbrand. Willen we hier weer naar toe? Nu kan men het verhaal wel anders maken, MAAR DE GEVOLGEN ZIJN GELIJK. Er worden mensen op basis van hun beslissing gediscrimineerd, tot 2-de-rangs-burger gemaakt. Punt uit. Als de maatregelen er toe leiden dat de gevolgen niet meer menselijk zijn, dan is er flink wat mis met de maatregelen en het beleid. Een overheid moet namelijk dat doen wat ons burgers goed doet en niet wat ons schaadt.

En ik denk dat we daar een punt hebben wat niet te ontkennen valt!


Dorothé
 
Al was hetgeen ik toen schreef nog met de veronderstelling dat er 'iets' zoals een virus bestaat... Ik weet inmiddels beter natuurlijk.

Als ik nu zou moeten gokken dan denk ik dat het met de intensivering van het gebruik van de kortegolfzender, mede mogelijk gemaakt door de technische vooruitgang van de wereldoorlog, te maken heeft. Waarschijnlijk is m.i. het 'succes' van de Spaanse griepgolf (1918 - 1919) ondersteund door vaccins en algehele immuunverzwakking (door de oorlog) alsmede geestelijke stress. Kortom: allemaal stressoren. Later aan dit bericht toegevoegd: mondkapjes werden toen ook al gebruikt, vermoedelijk hebben vele mensen (ook) een bacteriële infectie opgelopen. En vergeet het meest gevaarlijke epigenetische wapen niet: ANGST.

Lijkt me niet dat de DS-laboranten al met s-eiwitten aan het knutselen waren in die tijd (1918).
Dat is EXACT wat ze wel degelijk aan het doen waren, toen al. De 'Spaanse griep' was ook geen toeval. Laatst plaatste iemand ergens op het forum een plaatje met een waarschuwing voor vaccins afkomstig nog van voor de vorige eeuwwisseling. Vaak zie je aan het begin van een bepaalde ontwikkeling de meest duidelijke voortekenen en lijkt het onwaarschijnlijk dat men toen al zo ver was meer dan 100 jaar later. Geloof het maar, want [ZE] weten precies wat [ZE] doen en hebben deze kennis voor ons verborgen gehouden.

Mike
 
Laatst bewerkt:
Ik ben het volgende boek aan het lezen:

Destructieve relaties op de schop​


Ik lees hierin het volgende;
Het lijkt me redelijk om te stellen dat geluk goed is en ongeluk niet goed. Meer geluk is beter en minder geluk slechter. Het hoogste goed is louter vreugde, zonder enig spoor van lijden. Een natuurlijke indeling van gedrag in goed en kwaad moet dan gebaseerd zijn op de gevolgen die het heeft: Als het gedrag vreugde teweegbrengt is het goed, als het lijden teweegbrengt is het kwaad. Ik lees net het volgende; Het lijkt me redelijk om te stellen dat geluk goed is en ongeluk niet goed. Meer geluk is beter en minder geluk slechter. Het hoogste goed is louter vreugde, zonder enig spoor van lijden. Een natuurlijke indeling van gedrag in goed en kwaad moet dan gebaseerd zijn op de gevolgen die het heeft: Als het gedrag vreugde teweegbrengt is het goed, als het lijden teweegbrengt is het kwaad.

Waarom zet ik dit hier neer?
De MSM-volgers keuren alles goed op basis van het feit dat er geen kritiek komt van de media. Alles wat wij zeggen wordt afgedaan als; Dat zeggen jullie. Dus alsof niets waar is.
Alles wordt goedgekeurd op basis van zgn. rechtsgeldigheid, democratisch gekozen regering, corona killer virus maatregelen.
Alle maatregelen en alle gevolgen die niet passen in hun straatje, zijn dus wappie-onzin.
Maar niemand kan gaan ontkennen dat er vanaf 20 september een wet komt waarbij er een medische discriminatie ontstaat. Dit is hoe dan ook kwaad.

De gevolgen van het beleid gaan steeds meer zichtbaar worden. Wat tot nu toe nog afgedaan kon worden als noodzakelijk vanwege een killervirus en daarmee alle nadelen op de koop nemend, wordt vanaf 20 september in ons eigen landje een ander verhaal. Andere landen zijn ons al voorgegaan of hebben zelfs nog ergere gevolgen, die door de media ook weer verzwegen of goedgekeurd worden. Vanaf 20 september gaan we dus zien dat een deel van de bevolking uitgesloten wordt, gediscrimineerd wordt op basis van de maatregelen. Men kan nu ook wel weer zeggen dat wij dat zelf willen. Nee, dat willen wij zelf niet, dat is een gevolg van de maatregelen. Zo ben ik niet ziek, ben netjes en wil betalen, maar kom geen horeca meer in, zelfs niet buiten op terras. En dat is bij heel veel gelegenheden. Alsof ik een minderwaardig, tweederangs burger ben. Ik tel niet meer mee, ben buitengesloten, val uit de maatschappij. Ik word bij voorbaat gezien als ziek/gevaarlijk omdat ik niet gevaxt of getest ben. Men kan natuurlijk zeggen dat wij het gehele beleid boycotten en een gevaar zijn voor de volksgezondheid. Ik kan begrijpen dat men personen die een zwaar besmettelijke ziekte HEBBEN, eerst door en dokter wil laten onderzoeken en bij geen gevaar gewoon vrijlaat. Hier gebeurt het omgekeerde. Niet zieke mensen worden uit de samenleving geweerd tot het moment dat ze kunnen aantonen dat ze niet ziek zijn. Waar gaan we naar toe? Wat men er ook van maakt en hoe men ook het voorgekauwde verhaal napraat, het valt niet te ontkennen dat er een tweedeling in de maatschappij gaat komen waarbij een deel van de bevolking niet meer menselijk behandeld wordt. Ik maak hier een direct vergelijk met de behandeling van de Joden. Daar was het ook volkomen normaal dat op basis van het geldende verhaal en de geaccepteerde en geldende maatregelen, de Joden buitengesloten werden. De Joden waren ook als het ware zieke mensen, want ze waren niet het Arische ras en moesten geweerd worden uit de maatschappij. De maatschappij moest gezuiverd worden van deze minderwaardige DNA-bevattende creaturen (zo dacht men). Iedereen was zo overtuigd van dit verhaal, dat men het goed vond dat deze mensen buitengesloten werden. Dat ze uiteindelijk vergast werden, dat was een gevolg van het opruimen van deze mensen. Vroeger werden de heksen verbrand. Willen we hier weer naar toe? Nu kan men het verhaal wel anders maken, MAAR DE GEVOLGEN ZIJN GELIJK. Er worden mensen op basis van hun beslissing gediscrimineerd, tot 2-de-rangs-burger gemaakt. Punt uit. Als de maatregelen er toe leiden dat de gevolgen niet meer menselijk zijn, dan is er flink wat mis met de maatregelen en het beleid. Een overheid moet namelijk dat doen wat ons burgers goed doet en niet wat ons schaadt.

En ik denk dat we daar een punt hebben wat niet te ontkennen valt!


Dorothé
De 'andere kant' denkt net zo Dorothé. Zij denken dat al die maatregelen hen goed doet, dat de ongeprikten hen schaden.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.471
Berichten
501.518
Leden
8.633
Nieuwste lid
Tarabya
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan