Covid vaccins

“Zoals te verwachten: dat experimentele ‘vaccin’ werkt helemaal niet,” zegt FVD-leider Thierry Baudet. “En corona gaat ook helemaal niet ‘voorbij’. Al onze voorspellingen komen uit. Met straks nieuwe lockdowns en nieuwe vrijheidsbeperkingen. Dit stopt pas als we hier massaal tegen opstaan!”
 
De Deltavariant is gewoon erg gevaarlijk. Hoe goed de raceauto ook is, er kan toch altijd iets mis gaan.
Deze quackcins zijn duidelijk niet wat ze hoopten van de Formule 1 wagens blijkbaar ergens iets mis gegaan met de Europese aanbesteding en bij de Italianen besteld, zodoende kregen ze de Fyra onder de quackcins
 
Wie zegt dat de opzet was dat ze werkzaam zouden zijn?
Ze werken wel maar niet voor het virus.. Daar waren ze niet voor bedoeld maar de vaxinazis wisten zeker dat ze quackcins moesten en nu komen ze erachter dat ze niets doen
 
Financieel expert Ab Flipse zegt: “Precies wat ik heb ‘voorspeld’. Twee vaccinaties straks niet voldoende, 20 ook niet. Het is de krankzinnigheid ten top.”


“En weer kunnen de zogenaamde ‘wappies’ een puntje van hun lijstje afvinken. Daar komt spuit nummer 3 en misschien wel 4 en 5, enzovoorts,” twittert Manfred. “Begint nu toch wel echt 14-0 voor de wappies te worden,” voegt Marnix toe.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.691
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan