ziekte van raynoud

lindag

New member
Al jaren had ik last van witte vingers als het koud is, het werd zelf zo erg dat op koude dagen in de zomer dit verschijnsel zich ook manifesteerde.
maar na een jaar slikken van levertraan heeft het verschijnsel zich haast niet meer voor gedaan.
 
hoi Lindag, dat is heel mooi! Gebruik je ook de boterolie bij de levertraan? Die combi werkt extra goed op je aderen en je gezondheid in. In de gefermenteerde boterolie http://tinyurl.com/nqcysnk zit de vitamine K http://tinyurl.com/q2yoxtj in die je goed kan gebruiken voor het flexibel maken van je vaten.
Hier nog een topic over raynaud op dit forum: http://tinyurl.com/oerrr59
Verder helpt koudetherapie/ cryotherapie http://tinyurl.com/hxe4bg7 ook goed voor raynaud: op die manier train je je aderen (bijv. met koud (af-)douchen als je durft.
Of buteyko-ademhaling http://tinyurl.com/ojrqkmf , maar in elk geval ben jij al goed geholpen met de levertraan!
 
nu de stress uit mijn lijf is heb ik veel minder last van koude handen, zoals je leest de last is minder ze worden minder snel koud maar als de lucht koudig is worden ze nog steeds koud en in mijn geval rood. Mijn wangen en neus ook een beetje. Ik denk ook gewoon dat dit is hoe mijn huid is...zie zie rode handjes ook bij mijn dochters en zie het ook wel eens bij anderen. WItte vingers heb ik dit jaar nog niet gehad.
 
Vitamine D kan schelen. Dat zit in levertraan. Gebruik zelf vitamine D tabletjes. Vitamine D beter in combinatie met magnesium en vitamine A en K.
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.493
Berichten
512.978
Leden
8.642
Nieuwste lid
Davidbrownm05
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan