• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

Assie

Well-known member
Goed interview met Dr Zelenko , toch weer bevestiging van wat ik al vaker heb gezien en gelezen , Dave is een goede interviewer met een prachtige duidelijke stem ik ben een fan van X22 report en volg zijn podcasts trouw …blijf er positief van !
 

Sailor

Well-known member

 

Heks

Well-known member

10 januari 2022​

Ep. 2673a - The People Know Who Is Responsible, In The End The [DS]/[CB] Will Cease To Exist​

The people are now noticing that there are problems with the economy. People are now reporting that there are empty shelves in the supermarkets and this problem is widespread. 68% of the people say the economy is now their main concern. Turkey is now forcing exporters to trade in other currencies for lira.Ep. 2673b - Trump Has Everything, Pandemic Countered, Truth Is Mind Blowing, Cannot Fully Be Exposed​

The [DS] has lost the narrative on the pandemic. The pandemic is now coming to an end, this doesn't mean they won't continue to push the vaccines and their control. But in the end the people will see the truth. The fake news is already reporting that the people are tuning out and they are no longer listening, they have lost the narrative and they know it. This is an information war and the puppet masters have lost control of it. Trump is ready to take the bull horn and control the flow of information for the next phase. The truth is mind blowing but cannot be fully exposed, the patriots have it all.

 
Laatst bewerkt:

Johnny

Well-known member
Is het een booster zonder bijwerkingen?
De uit Engeland peer reviewed studie waar Dave over spreekt en die aantoont dat het 'griepje' met de naam Omricon voor T cellen aanmaak zorgt en je daarmee beschermt tegen C. Heeft iemand die gevonden?
 

Medusa

Well-known member
Ep. 2673b – Trump heeft alles, pandemie is weerlegd, de waarheid is mind blowing

X22 Report 10 januari 2022

Vertaling van 01:28 tot 06:53 door Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, het nep nieuws en big tech, alles dat zij hebben getracht te doen met de pandemie, alles dat ze hebben getracht te doen met Trump, valt volledig in elkaar en de waarheid komt nu boven.

Alle complottheorieën over de pandemie en de aantallen overledenen en het aantal besmettingen en de vaccins, al die complottheorieën zijn één voor één waarheid geworden. En alles dat het nep nieuws, big tech, de corrupte politici en big pharma ons hebben verteld, zijn volslagen leugens, is volledig onwaar. Hetzelfde dat er gebeurde met de Russische samenzwering (betreffende Trump. Vert.) en de onwaarheden die werden verteld door corrupte politici, het nep nieuws en big tech, dat bleek ook een leugen te zijn, dus waarom zou er daarna iets veranderd zijn?

Alles dat zij trachten te doen valt in elkaar. En we zien nu dat ze op dat alles terugkrabbelen. In principe zijn ze in hun eigen val gelopen en nu hebben ze geen andere mogelijkheid dan te moeten toegeven: “Ja sommige dingen zijn niet zoals ze eruit zien.” Maar, natuurlijk zullen ze niet naar buiten komen en zeggen: ‘Ja, wij hadden het fout, het is allemaal bedrog, de pandemie bestaat niet.” Nee, ze zoeken naar een zondebok, ze geven de informatie vrij en ze zullen het laten lijken dat het allemaal niet zo heel erg is.

Welnu, denk er aan, zij hebben de mensheid gedurende bijna twee jaar voor de gek gehouden, zij hebben de mensheid vervalste informatie gevoed, valse besmettingsaantallen, valse sterftecijfers. En nu beginnen mensen de waarheid te horen.

Hetzelfde gaat op voor de vaccins, de rechter heeft opdracht gegeven (aan de Amerikaanse overheidsinstantie FDA. Vert.) dat ze alle informatie moeten vrijgeven, alle pagina’s, 350.000 of meer pagina’s, in een periode van 6 tot 8 maanden. (De FDA en het vaccinbedrijf wilden deze informatie pas over 75 !! jaar vrijgeven. Vert.). De mensen zullen de waarheid horen over de vaccins. Alles wat zij zeiden, dat het veilig en effectief was, mensen zullen te weten komen dat het in feite het tegenovergestelde is.

Mensen realiseren zich al dat na vaccin, na booster, na booster, je niet beschermd bent tegen het krijgen van corona, in feite creëert het de pandemie die ze nooit hadden. En de vaccins worden voor bepaalde agenda’s gebruikt: ontvolking, het ziek maken van mensen, mensen onvruchtbaar maken, mensen Aids laten krijgen, mensen hartproblemen laten ontwikkelen. Dit gebeurt rondom de wereld en als de tijd voortgaat zullen mensen wakker worden en zich beginnen te realiseren wat er werkelijk gaande is.

En het nep nieuws realiseert zich dat ze niet meer de controle over het verhaal hebben. Op CNN vragen ze zich af hoe het komt dat mensen niet meer naar hen luisteren, hoe het komt dat mensen niet meer samen met hen in een luchtbel leven, dat mensen weer doorgaan met hun leven, dat ze niet meer bang zijn, wat gebeurt er? Ze zijn het verhaal kwijtgeraakt.

Zie je, dit is waar het allemaal om gaat. Het gaat erom je vijand toe te staan constant te liegen tegen het volk en als ze constant liegen beginnen mensen zich te realiseren dat er tegen ze gelogen wordt. En als er tegen ze gelogen wordt, dan gaan mensen zeggen: “Laat mij dan eens de waarheid zien, laat mij eens de feiten zien,” en dan beginnen zij zich te realiseren dat hen het absolute tegenovergestelde is verteld over wat er gaande is.

Vervolgens, als de waarheid aan het licht komt, zoals de werkelijke besmettingsaantallen, de nutteloze PCR test, de sterftecijfers, dan beginnen mensen in te zien dat: “Wacht eens even, deze mensen hier (in Nederland de Wappies genoemd. Vert.) hebben vanaf het begin de waarheid verteld en het nep nieuws heeft vanaf het allereerste begin propaganda verkocht.” Hetzelfde met big pharma en de corrupte politici, zij drongen de gehele tijd hun agenda op van lock downs en het grijpen naar de macht.

Welnu, wie is de aanvoerder van dit alles? Fauci! (In de VS, hier in Nederland moet je ze zoeken bij oa. het OMT en RIVM. Vert.). Dat betekent niet dat hij degene is die het voor het zeggen heeft. Hij is de ‘aangewezen’ persoon om het allemaal uit te voeren. Jazeker, er staan mensen boven hem. En het volk begint zich te realiseren wat er gaande is. (Zie wat Fauci betreft ook de gisteren door Project Veritas gepresenteerde voorheen verborgen gehouden documenten waarmee het bewijs is geleverd dat hij wel degelijk in het Wuhan lab in China en in de VS werkte aan het versterken van coronavirussen. Hij heeft tijdens verhoren onder ede, uitgevoerd door diverse Amerikaanse ministers, klinklaar gelogen over dat feit! Vert.)

En wat er momenteel gebeurt, is dat de pandemie wordt weerlegd. Nee, Trump kwam niet naar voren en heeft niet gezegd dat hij de pandemie zal weerleggen. Hoe zet je iets stop dat een buitenlandse mogendheid heeft gecreëerd (China. Vert.) en waarbij Deep-State-Spelers waren betrokken en waarbij big pharma was betrokken, hoe stop je hun complete agenda? Je geeft de remedie wereldwijd vrij. En zodra de remedie wereldwijd is vrijgegeven, dan hebben het nep nieuws, big tech, big pharma en de corrupte politici, de puppet masters een keuze, of ze drukken hun agenda er verder door en trachten te verbergen wat ze werkelijk deden, of ze vertellen de waarheid. Welke optie denk je waar ze voor gekozen hebben? Denk je dat ze naar buiten zijn gekomen en je de waarheid hebben verteld, of denk je dat ze zich erop voorbereiden alles te verbergen? Ik geloof dat ze alles zullen verbergen.

We praten daar verderop meer over, omdat we zien dat de weg nu heel duidelijk is. Dan Scavino zendt ons boodschappen en wij kennen het pad, dit is een informatieoorlog en we zien inmiddels al dat het nep nieuws het verhaal is kwijtgeraakt. Ze hebben niet langer de macht over de informatiestroom, het verschuift momenteel. Trump en de goeden zijn gereed om het volledig weg te nemen bij big tech en het nep nieuws (via zijn nieuwe TRUTH Social platform dat volgende maand online komt. Vert.)
 

Sailor

Well-known member

 

Heks

Well-known member

'They Took The Bait'
Klinkt toch goed zo vroeg op de ochtend 😁
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22 Report:Mike
 

Sailor

Well-known member

 

Sailor

Well-known member

 

Medusa

Well-known member
Ep. 2677b – De wereld is in een impasse gebracht, verzekeringspolis is opgesteld, koordjes doorgesneden

X22 Report 14 januari 2022

Vertaling van 05:20 tot 08:30 door Paul Harmans

Welnu, zeer interessant, wat zien we momenteel gebeuren? We zien een hoop democraten die zich niet meer verkiesbaar stellen (in 2022) (inmiddels zijn het er 25 en daar zullen er nog wel meer bijkomen. Vert.) en we zien een hoop republikeinen die zich niet meer verkiesbaar stellen en het opgeven. De laatste is John Katko, hij kondigde aan dat hij niet meer verkiesbaar is. Dus we hebben Katko die opgeeft, Kinzinger die opgeeft, Gonzalez die opgeeft, Toomey die opgeeft, Upton, Newhouse, Cheney, Meijer, Rice, Valadao, Beutler en Murkowski moeten nog door de eigen partij verkiesbaar gesteld worden (maar hebben geen steun van Trump en zullen dus de verkiezingen verliezen. Vert.). Dus momenteel kunnen we zien dat het moeras wordt gedempt.

Trump bracht een statement uit, hij schrijft: ‘Goed nieuws, de volgende die in het stof bijt, Katko van Upstate New York is weg!’

Er zijn nu nog slechts zeven van de tien RINO’s (republikein in naam alleen. Vert.) over die voor stemden om Trump af te zetten en ja, Katko was er daar één van.

Als de Deep State nog de macht had, als de RINO’s, die onderdeel van het moeras zijn, nog de macht hadden, waarom stappen ze er dan uit, waarom gaan ze niet voor een herverkiezing? Omdat zij het teken aan de wand zien. Zij zien wie er werkelijk aan de macht is. Zij begrijpen dat. Denk je niet dat er achter gesloten deuren over gesproken wordt? Natuurlijk wordt dat gedaan.

En je kan zien dat de gevestigde media hun greep verliezen. Dat is wat Trump en de goeden wilden. Ze wilden dat het volk de waarheid zou gaan zien. Gedurende het afgelopen jaar heeft het volk de waarheid gezien, het volk heeft alles dat de puppet masters en de Biden regering wilden doen verworpen. En als het nep nieuws hen (de puppet masters) trachtten te steunen en verhalen verzonnen en leugens vertelden en daar constant mee doorgingen en het volk zag de waarheid, dan zei het volk: “Wacht eens even, dat is een leugen! Hier zijn de feiten, hier is de documentatie.” En natuurlijk, wat deed het nep nieuws, ze verdraaiden het nog wat meer en dan plaatsten ze een rectificatie helemaal onderaan het artikel zodat bijna niemand die las. Maar de mensen zijn nu wakker en zijn zich hiervan bewust.

En Trump had het gedurende dat jaar nodig dat mensen zich realiseerden dat dit werkelijk het nep nieuws is. En dat is waarom de waarderingscijfers van het nep nieuws als een baksteen vallen. Trump gaf ook hierover een statement uit en dat leest: ‘In het geval je het hebt gemist: het door schandalen beheerste CNN ziet de waarderingscijfers met 90% dalen vanwege hun verslaggeving in 2021.’ Denk daar eens even aan. En terwijl hun waarderingscijfers dalen, denk je dat de adverteerders bij hen zullen blijven? Denk je dat hun aandelen blijven stijgen of zullen die de andere kant opgaan? Waarom heeft Trump een acquisitie bedrijf (een bedrijf dat andere bedrijven opkoopt. Vert.)? Waarom begint hij met TRUTH Social? Zie je, hij had het afgelopen jaar nodig om iedereen de absolute waarheid te laten zien dat het nieuws propaganda uitspuwt, het is nep. En met name met corona, met wat de dictators hebben gedaan, de niet gekozen dictators.
 

Sailor

Well-known member

 

Sailor

Well-known member

 

henkie

Well-known member


Goedemorgen Sailor. Frankrijk is al vroeg wakker. Nederland is nog nergens te bekennen !!
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.322
Berichten
364.397
Leden
8.328
Nieuwste lid
Opa
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan