• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

X22 Report

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
De white hats hebben maar 1 kans om dit goed te doen en dat vereist uiterst zorgvuldige planning. Als het lang duurt moet je trouwens niet naar hen kijken, zij hebben alles al. Het probleem is onze traag ontwakende medemens, het is het verhaal van de haas en de schildpad.

Mike
 

Zathras

Well-known member
De white hats hebben maar 1 kans om dit goed te doen en dat vereist uiterst zorgvuldige planning. Als het lang duurt moet je trouwens niet naar hen kijken, zij hebben alles al. Het probleem is onze traag ontwakende medemens, het is het verhaal van de haas en de schildpad.

Mike
Helemaal eens, de WH hebben alles en het is logischerwijs een traag proces. Bij de DS luisteren ze waarschijnlijk ook naar X22 :)

Maar dat wij normale stervelingen het lang vinden duren is ook logisch lijkt me :)
 

Godsgeschenk

Well-known member
Jagers Worden Prooi, Timing Is Alles, Vrijheid Van Informatie [Waarheid] = EINDE

X22 Report 21 september 2021

Vertaling vanaf 01:43 tot 03:47 min.: Paul Harmans

https://rumble.com/vmsvaz-ep.-2582b...g-is-everythingfreedom-of-information-tr.html

De Deep State, de corrupte politici zijn in paniek zoals we niet eerder hebben gezien. We weten dat de Arizona forensische audit de 24e uitkomt. Dat betekent niet dat alles op die dag zal veranderen. Ja, ze zullen de informatie geven en er zal meer informatie volgen van de routers, de splunklogs en veel andere dingen. Maar we kunnen zien dat de Deep State spelers, het nep nieuws, de Big Tech bedrijven, ze bereiden zich hier allemaal op voor, ze trachten het verhaal voor te blijven, ze trachten te laten zien dat er helemaal niets fout is met de verkiezing, dat alles waar zij over spreken correct is, er is niet zo iets als verkiezingsfraude. Maar ik geloof dat wat er gaat gebeuren, is dat er informatie naar buitenkomt en dat ze die informatie zullen verdraaien.

Maar we zullen andere staten zien die hetzelfde patroon zullen leveren. Want zodra je een patroon gebruikt en dat is in elke staat hetzelfde, dan is het niet zomaar per ongeluk dat het in Maricopa County gebeurde. Iemand of een groep mensen, de Deep State spelers, orkestreerden het hele gebeuren.

En we kunnen zien dat dingen bijna gereed zijn om in elkaar te storten. Het lijkt erop dat Dan Scavino boodschap na boodschap verstuurt die ons laten weten dat de jagers nu de prooi worden. Dat de mariniers gereed staan om in actie te komen. En we zullen een hoop dingen zien gaan gebeuren gedurende de maand oktober, ‘RED oktober’. En bedenk je, in september, ik geloof dat het op de 20e begint, hebben we de oogst-maan, het gewas is gereed om geoogst te worden en in oktober is het de jagers-maan, waar de jagers degenen worden waarop gejaagd wordt, zij zijn de prooi. En ik geloof dat we nu naar die tijdsperiode gaan, omdat Dan Scavino ons voor de derde keer op rij laat weten dat de mariniers eraan komen.

Vertaling vanaf 41:50 tot 50:22 min.

En ik geloof dat ze zich realiseren dat Trump terugkomt in de regering, omdat we zien dat leugenaar Adam Schiff en anderen, een wetsvoorstel voorbereiden wat moet voorzien in het beknotten van de presidentiële macht. Welnu, ze doen dat niet voor Biden, zij hebben de macht over Biden, hij is een puppet, zij hoeven zijn presidentiële macht niet te beknotten. De enige reden waarom ze dit in effect willen hebben, is omdat zij weten dat Trump terugkomt. Ze weten dat zodra hij terug is, ze macht over hem moeten hebben, op welke manier ook.

Hoe weten we dat hij terugkomt? Ik bedoel niet morgen, maar we krijgen boodschappen van Dan Scavino die ons laten weten dat er iets groots op het punt van gebeuren staat. Bedenk je, ‘fraude maakt alles ongeldig’. Zoals Trump zei, als iemand de diamanten steelt en hij wordt betrapt, dan mag hij de diamanten niet houden. Als je meedoet met de Olympische Spelen en je een race loopt en je speelt vals tijdens de race, dan mag je het goud niet houden, omdat je vals speelde. In feite is het de persoon die werkelijk won die het goud krijgt, je hoeft daarvoor niet opnieuw de race te lopen.

Dit is wat Dan Scavino op Facebook postte, het is een foto die zegt: ‘Camp David, achter de schermen’. Dit is een andere foto van achter de schermen en laat iedereen tezamen zien, misschien wel werkend aan het devolutie plan, misschien, misschien niet.

Maar weet je wat zeer interessant is, we komen nu aan bij de oogst-maan. We weten dat het tijd is het gewas te oogsten. Op 20 september begint de oogst-maan en als we op 20 oktober aankomen is het de jagers-maan. En de jagers-maan is roodachtig van kleur. Dus, is dat een RED oktober maan? Het begint er wel op te lijken. Het lijkt erop dat Dan Scavino ons laat weten dat er sommige dingen staan te gebeuren. Wat ik wil doen, omdat we nu tussen 20 september en 20 oktober zitten, tussen de oogst-maan en de jagers-maan, als we dichtbij 20 oktober komen en het de jagers-maan wordt, we hebben een aantal Q berichten hier, dit is bericht nr. 4902 (https://qagg.news/?q=##4902) en het is een link naar de militaire website en het toont het ac-130 bewapend vliegtuig waarbij de hemel wordt opgelicht tijdens het richten en vuren en eronder zegt het ‘Riemen vast!’ Dit is van 18 oktober 2020, het gaat een 1 jaar Delta worden.

Dan hebben we bericht 4904 (https://qagg.news/?q=##4904) dat is van 21 oktober 2020 en het is een afbeelding van een bioscoop aanplakbord dat zegt: ‘Draait nu’. In zaal 4: ‘Beschermers van de Pedofielen’, zaal 5: ‘Paniek in DC’ en zaal 6: ‘FISAGATE’ en onder de afbeelding zegt het bericht:

Alle [3] de films draaien tegelijkertijd?
Vind je het niet interessant dat alles dat we in het verleden bespraken op de één of andere manier onlangs in het nieuws was?
Q

Wel denk daar eens aan, als we informatie krijgen over Ghislaine Maxwell, waarvan ik geloof dat we dat gaan krijgen. We weten dat de FisaGate informatie naar buitenkomt en we zien paniek in DC vanwege de verkiezingsfraude. Alles begint nu plaats te vinden.

Bericht 4905 (https://qagg.news/?q=##4905) van 21 oktober 2020, het geeft ons een ouder bericht van 29 september 2018, nr. 2297 en het zegt het volgende:

TWITTER is het groene licht gegeven om alle content te censureren dat een bedreiging voor hun OVERLEVING is [verkiezing].

En ja, dat gebeurde tijdens de 2020 verkiezing. Gaat het opnieuw gebeuren? Ja.

Het zegt ook:

GOOGLE – FACEBOOK zullen volgen.
VERWACHT COMMUNICATIE BLACK-OUT POGINGEN (POTUS TWITTER)

Hebben we dat gezien? Ja, dat hebben we. Dus precies daar, het gaat opnieuw gebeuren. POTUS TWITTER is reeds gebeurd. (Het verwijderen van het Twitteraccount van Trump. Vert.) Maar we gaan al steeds meer censuur zien, we zullen een communicatie black-out gaan zien, dat zullen we gaan zien als we verder in de tijd komen.

Bericht 4906 (https://qagg.news/?q=##4906), het geeft een ouder bericht, nr. 3381. Het zegt:

Joe Biden maakt Deel uit van het Corrupte DC Moeras
Volg de familie
Corruptie in DC > Hoe Je Rijk Wordt.

Bericht 4907 (https://qagg.news/?q=##4907), het zegt:

Je dacht toch niet dat we zonder reden de nadruk op ‘Epstein’ vestigden, dacht je dat?
Zij die ooit beschermd werden, worden dat niet langer.
Timing is ALLES.
Jagers zijn PROOI geworden.
Q

Bericht 4908 (https://qagg.news/?q=##4908) 21 oktober 2020, het is een afbeelding van al die mensen die naar de zon kijken en het zegt ‘HET GROTE ONTWAKEN’. Het bericht zegt:

Soms kun je het volk de waarheid niet VERTELLEN.
JE MOET HET ZE LATEN ZIEN.
ALLEEN DAN ZULLEN MENSEN DE WIL VINDEN TE VERANDEREN.
Misdaden tegen kinderen verenigt de gehele mensheid [boven partijlijnen]?
Moeilijke waarheden.
Q

Dan hebben we bericht 4909 (https://qagg.news/?q=##4909) 21 oktober 2020. De afbeelding van een overhellend gebouw waaronder stalen balken zijn gezet als bescherming tegen definitief omvallen, op de stalen balken staan de namen van de gevestigde media: CNN, MSNBC, CBS, NBC. De democratische partij zoals we nu zien is aan het instorten en de gevestigde media trachten het overeind te houden. Gaat dat werken? Nee.

Bericht 4910 (https://qagg.news/?q=##4910) 21 oktober 2020. Een Anon op het forum zegt:

Zoveel mensen weigeren nog steeds het kwaad in de wereld te aanvaarden.
Ze hebben het nodig nog veel meer te zien.

Q reageert daarop met:

Vrijheid van informatie [waarheid] = EINDE

Wanneer het volk de waarheid ziet zal het tot een einde komen.

Wel, Dan Scavino postte een Tweet ( ) en het is een video van de Amerikaanse vlag, wapperend in de wind en de zon staat erachter en er wordt ingezoomd op de vlag. Deze video is 12 seconden lang en hij postte dit om 09:01, dus ik lees beide (Q) berichten. Dit is bericht 12 (https://qagg.news/?q=##12) van 29 oktober 2017 en het zegt:

Militaire Inlichtingen referentie hierboven is de absoluut grootste inside drop die dit forum ooit zal ontvangen.
Welnu, bedenk waarom Antifa rechtstreeks in het plan past? Altijd voorop.
De goeden zullen winnen.

Bericht 901 (https://qagg.news/?q=##901). Dit bericht is heel interessant, dit bericht werd geplaatst op 9 maart 2018 en er is oa. een foto van Trump die met zijn vinger naar Obama wijst en er staat bij: ‘Als ik klaar ben, dan zal het lijken dat jij hier nooit geweest bent.’ En dan een foto van minister Tillerson die in Nairobi arriveert om de Keniaanse leiders te ontmoeten om te praten over het partnerschap met de VS. En daaronder staat:

Geloof je in toevalligheden?
Q

Betekent dit dat de informatie naar buiten zal komen? Betekent dit dat als de informatie naar buitenkomt, Obama naar Kenia zal vluchten en zijn Keniaanse burgerschap daar zal gebruiken? Betekent dit dat hij teruggebracht zal worden naar de Verenigde Staten? Het begint er wel op te lijken.

En dan hebben we The Meitryx op Telegram en zij brengen dit (https://t.me/themeitryx/2015), het is van Dan Scavino en hij postte deze video van de mariniers, hij postte deze video 2 x op Twitter en nu zette hij de video vast bovenaan zijn Facebookpagina. En het begint erop te lijken dat Dan Scavino ons tracht te laten weten dat er hulp onderweg is, dat het leger eraan komt, dat de operatie komende is. En als je naar dit alles kijkt en je ziet wat er gaande is en je teruggaat naar het Q bericht over de mariniers:

‘Kan de Nationale Garde samenwerken met de mariniers?
Heeft POTUS het commando over de mariniers?’

Dan denk ik dat Scavino ons tracht te vertellen dat we voorwaarts gaan met devolutie, dat zodra we in de maand oktober komen we een hoop gaan zien gebeuren, omdat nu de jagers degenen zijn waarop wordt gejaagd, zij zijn de prooi, het is een jagers-maan en het lijkt erop dat alles in gang wordt gezet. Wat zal het in gang zetten? Het lijkt dat Trump en de goeden hebben gewacht totdat het volk wakker werd. Het volk is nu wakker, het volk begint het nu te begrijpen, ze wachten op de Arizona audit resultaten en die staan op het punt geopenbaard te worden. Ik denk dat het vuurwerk aanstaande is. Ik geloof dat we een hoop gaan zien gebeuren. En ik denk dat Scavino ons laat weten dat het eraan komt.

Opmerking Paul: Klik op onderstaande link als je meer wilt weten over devolutie en hoe dat momenteel in de VS speelt. Hoe Trump in zijn laatste maanden van zijn presidentschap via uitvoeringsbesluiten (die Biden niet ongedaan kon maken) heeft geregeld dat bepaalde generaals in leger in feite de macht over de VS hebben en als uiteindelijk de verkiezingsfraude (door het volk, dat is een voorwaarde van Trump) wordt aangetoond, zullen ingrijpen, de regering een tijdje zullen overnemen en daarna de wettig gekozen president (Trump!) weer aan de macht zullen brengen. Denk aan: als je vals speelt tijdens de race, lever je het goud in en dat gaat dan naar de terechte winnaar.
Dit is een geweldige samenvatting! Dank voor het posten Medusa. Sowieso een compliment aan jou dat je dit steeds zo mooi mededeelt. Dank hiervoor. 🌹

Dorothé
 

Vuurvogel

Well-known member
Dank je Dorothé. De echte vette schouderklop moet naar Paul Harmans die telkens weer de moeite neemt om de video's van Dave te vertalen. Ik doe alleen maar kopiëren/plakken. ;)
Dat kopiëren en plakken wordt ook gewaardeerd (y) Zo is het makkelijker te volgen.
 

Medusa

Well-known member
[Moeras] Vecht Terug Tracht De Storm Te Doorstaan, We Hebben De Grens Bereikt, De Goeden Staan Gereed

X22 Report 22 september 2021

Vertaling vanaf 01:30 tot 04:20 min.: Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici zijn in paniek, we zijn twee dagen verwijderd van het vrijgeven door Arizona van de resultaten van de forensische audit. En ja, ze trachten al het mogelijke te doen om dit verhaal voor te blijven. Wat niet gaat werken. Overigens, we kunnen verwachten dat er iets gaat gebeuren gedurende deze periode, misschien een valse vlag, een soort afleiding, iets van chaos waarmee ze de nieuwsberichten volledig kunnen volstoppen zodat mensen zich niet realiseren wat er gaande is. Jazeker, ze zullen zoveel als mogelijk is gaan ondernemen.

En als de informatie van de forensische audit naar buitenkomt, zullen ze trachten het verhaal te verdraaien. Ze zullen zeggen dat het geen verkiezingsfraude is, ze zullen het weerleggen en Snopes (een zogenaamde feitenchecker) zal erbij betrokken worden, ze zullen de audit op feiten controleren en ze zullen trachten de forensische audit zwart te maken om het te laten lijken dat er niets van klopt.

Het is net als met de Durham zaak. De dagvaarding in de Sussmann zaak werd uitgevaardigd en ze (de media) deden het voorkomen dat Durham daarmee klaar was, dat hij geen andere zaak had, hij verspilde 4 of 5 jaar met het onderzoeken en dit is alles wat hij kon vinden.

Bedenk je, dit gaat over het druppelsgewijs vrijgeven van de informatie. Dit gaat erom ze pijn te laten voelen. En hoe laat je ze pijn voelen? Je brengt de informatie naar buiten, je laat ze het verhaal verdraaien en terwijl ze het verdraaien beginnen mensen zich te realiseren dat wat zij het volk vertellen nep, bedrog en vals is. Omdat mensen nu terug in de tijd kunnen kijken en zich beginnen te realiseren hoe dingen nep, bedrog en vals zijn.

We krijgen nog steeds boodschappen van Dan Scavino, hij laat ons weten dat er dingen op het punt van gebeuren staan. We weten niet de exacte data, maar het lijkt dat hij ons voorbereid, want zodra de forensische audit uitkomt en zodra andere audits uitkomen, zodra er dingen gaan gebeuren, dan gaan we de strijd zien tussen de Deep State en de goeden. En ja, de Deep State zal terugvechten. Ze zullen trachten de storm te doorstaan. Maar de goeden zijn er klaar voor, ze staan klaar voor alles.

Bedenk je, de Deep State, het nep nieuws, de Big Tech bedrijven, wat hebben zij gezegd? ‘Er is niet zoiets als verkiezingsfraude’, ‘er bestaat niet zoiets als natuurlijke immuniteit’, ‘Hunter Biden’s laptop is disinformatie’, ‘het Steele dossier is echt’, ‘ja, Trump communiceert met Rusland via de Alpha Bank, hij heeft er servers voor opgezet’. Is iets van dat alles waarheid gebleken? Nee, het is allemaal volledig vals.
 

Medusa

Well-known member
In deze X22 video van 23 september spreekt Dave over een paar zaken die mogelijk door de Deep State in de nabije toekomst ter afleiding kunnen worden ingezet, zo zijn er meldingen dat er een grote uitbarsting op de zon zit aan te komen en dat daardoor het Internet wereldwijd voor maanden eruit kan liggen. De kans bestaat dat de zon de schuld krijgt, maar dat het de Deep State zelf is die het Internet platlegt, waardoor we aangewezen zijn op de nep nieuws media en we dus niet de waarheid horen, maar uitsluitend leugens en propaganda.

Dan is er de waarschuwing van het Witte Huis, mogelijk in opdracht van de Deep State, dat de overheid waarschijnlijk in een shutdown moet omdat het geld op is. Dat betekent dat veel agentschappen hun werk niet meer kunnen doen en er cyberaanvallen kunnen plaatsvinden op natuurlijk de alternatieve websites die de waarheid brengen en er kunnen mogelijk cyberaanvallen komen op de drinkwatervoorzieningen, brandstofleveringen, elektriciteit, voedselbevoorrading, enz. zodat die essentiële zaken zullen stilvallen, met alle mogelijke ellende van dien.

Dave van X22 gaat hier verder op in met het volgende en houdt in gedachten dat de data van de Q berichten in de meeste gevallen niet van toepassing zijn op het jaar waarin ze gepost werden. Zo kunnen Q berichten een Delta hebben van 1, 2 of 3 jaar. Dus wat bv. op 24 september 2020 werd gepost, kan van kracht worden op 24 september 2021, of…

De Enige Manier, Iedereen Heeft Een Keus, Tegen Alle Vijanden In Buitenland En Binnenland, Veroordeling

X22 Report 23 september 2021

Vertaling vanaf 37:54 tot 41:58 min.: Paul Harmans

https://rumble.com/vmw1xp-ep.-2584b...has-a-choiceagainst-all-enemies-foreign-.html

Herinner je, er is een Q bericht dat luidt: Zal de shutdown van de regering - en is het niet interessant dat we nu een bericht hebben over de mogelijke shutdown? - effect hebben op het leger? Nee, dat heeft het niet, het leger blijft gewoon haar werk doen, punt uit.

En dan hebben we Trump die een interview deed, en in dat interview zei hij iets zeer interessants, hij zei: “Kijk naar Durham, het eerste deel van het Durham rapport waarin staat dat Hillary Clinton fraude pleegde bij de campagne.” Ik denk dat er een hoop belangrijk spul daaruit naar voren zal komen. De timing van dit alles is zeer interessant.

Maar laten we teruggaan naar Q bericht 4749 (https://qagg.news/?q=##4749) van 23 september 2020, dit is een 1 jaar Delta en het zegt:

Iedereen heeft een keuze te maken.
TEGEN ALLE VIJANDEN IN BUITENLAND EN BINNENLAND.
Q

Ja, mensen hebben een keuze.

Als we gaan naar Q bericht 4756 (https://qagg.news/?q=##4756), dit is van 24 september 2020. Een anon op het forum vraagt:

Red oktober aanstaande?

Q antwoordt:

Stel je diepte in op 50ft.
Zero bubble
Q
(‘Red oktober’ heeft ook te maken met oorlogsvoering vanuit een onderzeeër, dan wordt alle verlichting aan boord rood. Vert.)

Dan hebben we Q bericht 4757 (https://qagg.news/?q=##4757) van 24 september 2020, een anon plaatst daarin een foto van Durham en afgevaardigde Doug Collins zegt het volgende:

Je kunt je niet verbergen voor de waarheid.
Durham komt eraan.

De tekst ernaast haalt een opmerking van Q aan die zegt:

Laat de waarheid verteld worden.
Politiek spioneren [illegaal] minder dan 1%.
Heb geloof in de mensheid.
Q

Daaronder staat:

Het is de enige manier.
Q

Dan hebben we Q bericht 4758 (https://qagg.news/?q=##4758) van 24 september 2020 en er is een afbeelding van Trump en het Nationale Monument staat naast hem, we hebben deze afbeelding vaker gezien, het is helemaal in het rood en het zegt:

De jacht is begonnen.
Jagers worden de prooi.

In oktober komen we vanuit een oogst-maan in een jagers-maan, zeer interessant.

Q bericht 4767 (https://qagg.news/?q=##4767) van 25 september 2020:

Sommigen zullen de eenvoudige weg volgen en vroegtijdig uitstappen.
Q

Moeten we momenteel rekening houden met zelfmoorden? Want als de devolutie aanvangt, als alles in beweging is, wel, dan zullen mensen (de Deep State spelers) een keuze moeten maken. Als je teruggaat naar het bericht dat we zo-even aanhaalden: ‘Iedereen heeft een keuze te maken.’ Zeer interessant!

Dan gaan we naar Q bericht 4768 (https://qagg.news/?q=##4768) van 25 september 2020:

Veroordeling komt eraan.
Q

En ik geloof dat dit slechts het begin zal zijn. Jazeker, dit zal uitgespeeld worden, jazeker de Deep State zal terugvechten, jazeker we zullen de rode lijnen overtreden zien worden: RED one, RED two, RED three, RED four. Maar de goeden weten welk spel de Deep State zal spelen en: ‘tegenmaatregelen staan klaar.’

Soms kunnen dingen heel beangstigend worden gedurende deze tijd, er is ons door Q verteld dat angstwekkende gebeurtenissen noodzakelijk zijn. Mensen zullen een hoop zien gebeuren, de mensen zullen de harde waarheid leren kennen, de waarheid zal voor veel mensen zeer moeilijk zijn, propaganda en leugens zijn makkelijker te accepteren. De waarheid zal moeilijk zijn en mensen zullen dichtklappen, ze zullen een zenuwinzinking krijgen, mensen zullen het niet leuk vinden wat ze gaan horen.

En ik geloof dat er daarom in de Q berichten wordt gezegd dat je deze mensen moet steunen. Misschien niet in het begin, want ze willen niet met je praten, ze willen er niets over horen. Maar uiteindelijk als zij de informatie blijven horen, als ze blijven zien wat er gaande is, uiteindelijk zullen ze vragen: “Wat gebeurt er hier allemaal, ik kan er geen touw aan vastknopen?” En ja, al deze kennis die je in het verleden is verteld zal nodig zijn in die tijd. En ja, we zullen over zeer hobbelige wegen moeten om hier doorheen te bewegen en we zullen dingen zien die we nooit eerder hebben gezien.

Dus wees gereed, wees voorbereid, omdat ik geloof dat we op weg zijn.
 

Vetje

Well-known member
Als aanvulling op Medusa hier de 2 links naar het laatste X22 report.


 

Vetje

Well-known member
2X een X22:


 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
X22 Spotlight met Dr Zelenko:


Door Dave aangekondigd als 'bombshell', maar dat is afhankelijk van je mate van bewustzijn. Hier op dit forum zijn we lichtjaren verder en zien we dat Zelenko nog volop in de virustheorie gelooft en nog steeds pro-vaccin is, alleen niet dit vaccin. Hij is echter wel zo ver dat hij ziet dat Big Pharma geneesmiddelen voor griep en kanker onderdrukt of achterhoudt en dat alles zo corrupt is dat het hele systeem in essentie niet te vertrouwen is. Wij noemen dat hier op het forum een goed begin.

Mike
 

Medusa

Well-known member
Vertaling van TG bericht X22 door Paul Harmans:

Dit gaat niet over een volgende 4 jaar verkiezing, dit gaat over het onthullen en vernietigen van het [Deep State] systeem. De [Deep State] is complex, zij die de macht over het systeem hebben willen niet dat jij dat ziet, zij gebruiken het nep nieuws om te controleren wat wordt gezien en gehoord.

1. Het systeem van fraude moet voor het volk onthuld worden.

2. Mensen moeten begrijpen hoe de [Deep State] fraude pleegde.

3. Mensen moeten begrijpen dat dit niet in slechts één county plaatsvond of in één staat, het was wijdverspreid en gecoördineerd.

4. Denk aan de timing van Trump’s brieven aan Georgia en Texas (waarin hij er bij de gouverneurs op aandrong audits op te zetten. Vert.)

5. Mensen moeten zien hoe buitenlandse regeringen waren betrokken bij de verkiezingsfraude.

6. Mensen moeten zien hoe degenen die hebben gezegd dat er geen verkiezingsfraude was, hebben gelogen en hun misdaden hebben bedekt, dit is wat er momenteel in Arizona plaatsvindt.

7. De taak van de procureur-generaal van Arizona is het onderzoeken en het presenteren van de misdaad en straffen opleggen aan hen die de misdaad begingen, de mensen moeten dat zien, zal hij zijn werk doen?

8. De forensische audit is niet bedoeld om dezelfde frauduleuze stemmen te tellen, het is om het systeem van fraude te onthullen aan ons Het Volk.

9. Als de mensen eenmaal zien en begrijpen dat het systeem corrupt is, dan kunnen ze verandering eisen.

10. De mensen die de fraude tegen onthulling beschermd hebben zullen een keuze hebben: vertel de waarheid of ga door met liegen, de meesten zullen doorgaan met liegen.

11. Zal de FBI, het ministerie van justitie, de Supreme Court, enz. erbij betrokken worden als eenmaal het bewijs is gepresenteerd?

12. Bedenk je, we zitten in een oorlog, de [Deep State] zal terugvechten, bedenk je, zij vechten voor hun leven en voor het beschermen van hun systeem van overheersing.

13. Als de regel der wet niet wordt gevolgd, dan is er slechts één weg, het leger.
 

Medusa

Well-known member

 

Medusa

Well-known member
De Goeden Moeten Elke Kaart Van Het Kaartenspel Spelen, Wanneer Speel Je De Trump Kaart?

X22 Report 27 september 2021

Vertaling vanaf 02:48 tot 07:19 min.: Paul Harmans

…de Deep State weet ook dat de forensische audit van Arizona is gepresenteerd, en ja, er komen nog meer rapporten, en het toont dat er fraude was, er waren mensen die criminele daden uitvoerden, ze hebben de staatswetten overtreden en we beginnen patronen te zien in het gehele land. Bedenk je, de oproep is om in alle 50 staten een audit uit te voeren, ongeacht of Biden of Trump in die staten won. Zie je, voor hen is dat iets dat ze niet willen, want als het alleen gebeurt in de staten waar Trump ‘verloor’, dan zal het volk zeggen: “Trump is een zielige verliezer en hij wil alleen audits in de staten die hij verloor.” Nee, de goeden willen overal een audit. Waarom? Omdat ze ook daar hetzelfde patroon van fraude zullen ontdekken, ze zullen het systeem onthullen, ze zullen het onthullen aan Wij Het Volk, dat we nooit een stem hadden, zij (de Deep State) hadden daar de controle over.

Waarom denk je dat gedurende de 2020 verkiezing Trump naar voren kwam en zei: “Stem, stem, stem.” Hij vertelde je niet om niet te gaan stemmen omdat de zaak oplichterij is. Hij wilde dat iedereen ging stemmen. Waarom wilde hij dat? Omdat het uiteindelijk gaat laten zien dat hij werkelijk de stemmen had. Als hij iedereen had verteld dat het oplichterij was, ga niet naar de stembureaus, stem niet, blijf thuis, dan had hij de zaak niet rond kunnen krijgen, niet slechts hij, maar elke staat. Hij zou dan de fraude niet kunnen aantonen, hij zou dan niet kunnen aantonen wat deze mensen hebben gedaan. Omdat je de stemmen nodig hebt om te laten zien dat ze een hoop stembiljetten hebben veranderd, dat ze fraude pleegden op een schaal zoals nooit eerder daarvoor. Ze moesten gegevens verwijderen, iets dat ze normaal gesproken nooit zouden doen. Dat is waarom de goeden dit op deze wijze hebben gedaan, omdat ze deze mensen op heterdaad wilden betrappen.

Denk aan Arizona momenteel. Er was een forensisch onderzoek en deze mensen wilden niet meewerken aan het forensisch onderzoek, in plaats daarvan werkten ze tegen. Er moesten dagvaardingen aan te pas komen en toen de rechter uiteindelijk zei: “Nee, nee, je moet dat materiaal overhandigen,” verwijderden ze informatie (oa. van computers). Ze overschreven log files. En bedenk, je behoort deze informatie gedurende 22 maanden te bewaren. Denk aan wat ze hier deden om hun misdaad te verbergen, maar de cover-up verraad je altijd.

Denk daaraan en verbreed je denken, als we alle 50 staten onderzoeken en elke staat voert de audit uit, wat zullen deze (foute) mensen dan doen? Ze hebben een keuze, ze kunnen zeggen: “Oké, ik werk mee, je hebt ons betrapt.” Of ze zullen proberen het te verhullen en ze zullen informatie verwijderen, verbergen en/of weghouden bij de onderzoekers. Denk eens aan wat er momenteel gaande is, ongeacht wat ze doen, ze hebben verloren. Welnu, ze kunnen een deal sluiten omdat zij er niet verantwoordelijk voor gehouden willen worden, dus kunnen ze zeggen: “Ik was door dat persoon verteld het te doen,” en zo gaat het naar de top. Wellicht gaan we een hoop mensen zien die ‘verklikken’, misschien gaan we een hoop mensen zien die zich keren tegen de Deep State spelers, het begint daarop te lijken.

En dit is nog maar het begin. Bedenk je, het volk moet zien hoe zij de misdaad pleegden, net zoals er een moordenaar voor het gerecht staat, je kunt niet simpelweg zeggen dat deze persoon iemand heeft vermoord, je moet laten zien hoe het werd gedaan, je moet het bewijzen. Dat is het stadium waarin we ons nu bevinden, dat is de bedoeling van het forensisch onderzoek, om te bewijzen hoe zij fraude pleegden, om te bewijzen dat zij het doelbewust deden om Biden te laten winnen. Dat is wat er momenteel gebeurt. En als mensen dit horen en als mensen dit zien, dan kunnen mensen beginnen met ontwaken en zullen ze beginnen met vragen stellen. En met name als we beginnen met audits in andere staten, zelfs als Trump er won of niet, en je zal dan hetzelfde patroon gaan zien. We zullen het hier verderop meer over hebben.
 

Zathras

Well-known member
Vandaag 260 km gereden, dus weer ff bij met X22.

Tis wel zo dat als ik een "drinking game" zou beginnen met elke keer een borrel nemen als Dave zegt dat de DS in panic is, like never before. Ik me nu beter gelijk in kan schrijven voor een nieuwe lever (ongevaxt if possible)

Ik weet niet hoe lang ze die ,nu al paar jaar durende paniek, nog vol kunnen houden....
 

Vetje

Well-known member
Vandaag 260 km gereden, dus weer ff bij met X22.

Tis wel zo dat als ik een "drinking game" zou beginnen met elke keer een borrel nemen als Dave zegt dat de DS in panic is, like never before. Ik me nu beter gelijk in kan schrijven voor een nieuwe lever (ongevaxt if possible)

Ik weet niet hoe lang ze die ,nu al paar jaar durende paniek, nog vol kunnen houden....
Dat heb ik met de uitdrukking “this is just the beginning”, dat zit in elke uitzending.
 

Medusa

Well-known member
Nog een korte vertaling van X22 Report over het gebruik van Ivermectine in India

van 33:55 tot 35-19

…en bedenk, als je luistert naar mijn interview met dr Zelenko, (https://rumble.com/vmy4fn-dr.-zelen...suits-there-will-be-tribunals-what-if-cu.html) hij behandelde 7000 mensen - en andere dokters hebben ook patiënten behandeld met oftewel Hydroxychloroquine of Ivermectine en zij hadden een ongelooflijk succes waarbij mensen beter werden in een dag. En wanneer de regering van test wisselt (in de VS, daar is inmiddels toegegeven dat de PCR test helemaal geen corona kan vaststellen en er moet in dit najaar een andere test komen die dat wel kan. Vert.) en je komt erachter dat de meeste mensen de afgelopen anderhalf jaar de griep hadden, dan zul je ontdekken dat deze medicijnen in feite de griep genezen, jazeker, dat is wat je zal ontdekken.

En wat zeer interessant is, en dit komt van Pierre Kory, MD MPA en hij toont een grafiek van India waar ze Ivermectine gebruikten (zie de afbeelding onder dit bericht), dit was in Uttar Pradesh in India, en toen zij Ivermectine gingen voorschrijven, dat paardenontwormingsmiddel, tenminste dat is zoals de nep nieuws media het noemen, toen ze het aan mensen gaven, en ja, het is ook tegen rivierblindheid, malaria en vele andere dingen, en ja, je krijgt het van een dokter, je krijgt het alleen op doktersrecept, vielen de gevallen terug tot bijna nul. Zouden de media, de corrupte politici niet moeten staan te juichen dat we een medicijn hebben gevonden dat Corona geneest, de griep en mogelijk heel veel andere dingen (er zijn inmiddels medische testen met Ivermectine gedaan op kankerpatiënten met hele goede resultaten! Vert.)? Maar nee, ze willen niet dat je dat weet.

Bijbehorende afbeelding ( die iedereen waarschijnlijk wel heeft gezien inmiddels)
1632856912975.png
 

Medusa

Well-known member

 

Zathras

Well-known member

Beide weer ijzersterk. Met name (viel mij nu op) dat de OSHA geen enkele echte wet/regel afgekondigd heeft omdat ze dat helemaal niet kunnen qua mandaat. Alles wat werkgevers roepen is duis bluf
 

fatsnotbad

Administrator
Forumleiding
2 x X22:Mike
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.577
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan