X22 Report

2 x X22 Report - false flag event on Sept. 18th:



Mike
 
2 x X22 Report - false flag event on Sept. 18th:



Mike
Dat had CMZ ook al aangekondigd. Dus het wordt steeds waarachtiger.

Dorothé
 
2 x X22 Report - false flag event on Sept. 18th:



Mike
Dave was wel pro crypto, of iig tegen fiat
 
2 x X22 Report:



In 2575b verwijst Dave naar de volgende Telegram-posts van Patel Patriot:





Mike
 
IK heb tijden gehad dan luisterde ik alleen naar de B afleveringen, maar de A's worden ook steeds beluisterenswaardiger.
 
2 x X22 Report - er staat iets groots te gebeuren, zet je schrap!



Mike
 
2 x X22 Report - running red, justice is coming:



Mike
 
Laten we Dave niet vergeten, vooral de laatste 10 min. vind ik het meest interessante wanneer hij een koppeling maakt met een aantal QPosts, dat doet hij wel vaker aan het end.


 
Dave gaat halverwege lekker los met veel vuur. En in het laatste kwartier een mooie 1 year Delta met de QPosts. First indictment is coming.

 
Het Is Zojuist Begonnen, Eerste Dagvaarding Bereidt De Weg Voor, Eerste Arrestatie Bevestigt De Toekomstige Richting [9]

X22 Report van 17 september 2021

Vertaling vanaf 1:25 tot 6:25 min.: Paul Harmans

De Deep State, de corrupte politici, het nep nieuws, Big Tech, de onzichtbare vijand zijn in paniek zoals ze nooit eerder zijn geweest, ‘Paniek in DC’. Zij weten wat eraan komt, het heet ‘De Storm’ een storm direct op hen gericht. Jazeker, de jagers zijn nu degenen geworden waarop wordt gejaagd. Ze zitten in de verdediging.

Durham heeft de eerste dagvaarding uitgegeven, herinner je nog, ‘de eerste dagvaarding bereidt de weg voor.’ ‘De eerste arrestatie bevestigt de toekomstige richting.’ Wat zien we momenteel? We zien het allemaal uitgespeeld worden nu. Alles wat het nep nieuws, alles wat Big Tech, alles wat de corrupte politici ons hebben verteld sinds Trump aan de macht kwam in 2016, blijken nu allemaal leugens te zijn. Ja, dit is het druppelen van de informatie. Dit is om de Deep State Spelers, de corrupte politici de pijn te laten voelen, bij iedere stap die komt.

Als deze informatie naar buitenkomt, wat doet dat? Het laat het Amerikaanse volk ontwaken. Wat heel interessant is, we weten dat het nep nieuws hier niet over rapporteert. Als je kijkt naar hun websites, zoals van CNN, MSNBC en de rest, zij hebben helemaal niets op hun pagina’s dat refereert aan de dagvaarding van Sussmann. Je zou denken dat dit voorpaginanieuws zou zijn, dat het allemaal bedrog was (het Steele dossier), dat ze het allemaal verzonnen hebben vanaf het allereerste begin. Ze hebben het gehele verhaal verzonnen over Trump’s privé server, maar die was er niet. Weet je wat ze wel op hun voorpagina’s hebben, wat er gaat gebeuren op 18 september (vandaag), de bijeenkomst in DC, omdat hun agenda bedoeld is chaos te creëren, hun agenda draait om alle informatie die naar buitenkomt te blokkeren, dat is wat ze doen.

Bedenk je, deze persoon, Sussmann, is gedagvaard door Durham, dit is pas de eerste dagvaarding die de weg voorbereidt. Wel, aan wie is Sussmann verbonden? Sussmann is verbonden met wie, Perkins Coie, dit advocatenkantoor en Sussmann pushten al deze nepinformatie. Aan wie is Sussmann nog meer verbonden? De Clinton’s, de Clinton Foundation. Dit is slechts het begin. En daar bovenop komt de verkiezingsfraude en daar bovenop misdaden tegen de mensheid.

Bedenk, soms duurt het een tijdje voordat de waarheid uitkomt. Een echt onderzoek, een degelijk onderzoek neemt tijd in beslag. Waarom? Omdat het gedegen uitgevoerd behoort te worden. Dit is niet de Deep State, dit is niet een neponderzoek zoals dat van Mueller, waarbij ze alles naar buiten lekten, maar ze in werkelijkheid niets hadden. Zoals Adam Schiff die zijn eigen verzonnen script van het telefoongesprek dat Trump voerde met de president van de Oekraïne voorlas. Dit is een onderzoek waarbij ze kijken naar elk apart onderdeel en er zeker van zijn dat het waterdicht is, dat het niet naar buiten lekt, het gepresenteerd kan worden aan de Grand Jury en dat de Grand Jury het allemaal kan bekijken en zij kunnen zeggen: “Ja, je hebt een zaak.” En: “Ja, je kunt een dagvaarding uitbrengen. Ja, je kunt achter deze mensen aangaan.”

Denk aan het aantal dagvaardingen, het zijn er niet slechts één of twee, het zijn er honderdduizenden. Dit gaat om het dempen van de beerput, het openbaren van hun systeem, het openbaren van hun misdaden, het openbaren van hun landverraad, het onthullen van de misdaden tegen de mensheid. Dit is de tegenstoot en ja, die zal 10 keer harder zijn.

Kijk, in het begin, de propaganda, alles wat zij zeiden en alles waarover de gevestigde media rapporteerden, een hoop mensen geloofden het omdat propaganda schitterend klinkt, het ziet er fantastisch uit. Maar weet je wat propaganda uiteen scheurt? De werkelijke feiten, de waarheid. En het kwam niet uit gedurende die tijd en dat is waar iedereen een probleem mee had, omdat de waarheid, de feiten, die moet je vinden, je moet de punten verbinden en soms duurt dat wat langer, maar uiteindelijk zullen al die leugens, alles dat ze je verteld hebben, alles waarvan iedereen dacht dat het waar was, dat zal allemaal nep, bedrog en vals blijken te zijn.

Opmerking Paul: De voltallige gevestigde media in de Verenigde Staten en de media van nagenoeg de gehele wereld en ook de hele corrupte mediazooi in Nederland, hebben jarenlang, tot op de dag van vandaag, volgehouden dat het Steele dossier de volle waarheid bevatte, dat het 100% bewijs was dat Trump met Rusland samenzwoer om de presidentsverkiezing te winnen, dat iedereen die betrokken was bij het Steele dossier te vertrouwen was, enz.

Toen na 2 jaar onderzoek van Mueller en vele rechtszaken, talloze getuigenverhoren (die bijna allemaal 2 jaar geheim zijn gehouden omdat later bleek dat de getuigen juist in het voordeel van Trump getuigden) Trump niet kon worden afgezet, deed men het voorkomen alsof hij wel degelijk een Russische agent was en het afzetten niet zo’n makkelijk proces was, maar als het dat wel was geweest, ja, dan had Trump absoluut het veld geruimd. Niet dus!

Zelfs Christopher David Steele, een voormalige Britse inlichtingenofficier van MI6 en de opsteller van het dossier, beweerde al ver voor de afzettingsprocedure dat het uitsluitend bij elkaar gezochte rommel was, geen bewijzen, alleen roddels en niet te verifiëren verdachtmakingen. Ze hadden geen bewijs, ze hadden geen getuigen, alleen propaganda en leugens en daar kun je dus niets mee. Natuurlijk, nu toe geven dat je het als media fout had is teveel gevraagd. Maar al zouden ze het wel willen toegeven, de nep nieuwsmedia zitten volledig in de klauwen van de Deep State en wee degene die uit de school klapt.
 
2 x X22 Report - We caught them all:



Mike
 
2 x X22 Report - October = Running Red:



Mike
 
‘We Moeten Strijden’, Running RED, Supersonische Knal, Operation Mockingbird

X22 Report 20 september 2021

Vertaling vanaf 33:13 tot 39:00 min.: Paul Harmans

https://rumble.com/vmra3t-ep.-2581b-we-must-fight-running-red-sonic-boom-operation-mockingbird.html

The Meitryx op Telegram postte dit (https://t.me/themeitryx/2000):

‘Dan Scavino postte: ‘Eén jaar geleden, vanavond…’

En The Meitryx schrijft:

‘Dan postte dit op Facebook… Eén jaar geleden vanavond postte Q een link naar een video met Reagan’s beroemde ‘Een tijd om te kiezen’ speech met de titel ‘We Moeten Strijden.’ In deze post, (van 20 sept. 2020 post 4737) (https://qagg.news/?q=##4737), staat een Youtube link () Maar daaronder schrijft Q:

SEPTEMBER 21-25 [volg en schenk aandacht aan de gebeurtenissen]
Running RED.

Stuurde Scavino zojuist een boodschap? Ik geloof van wel.

En dan hebben we Pepe Lives Matter, die het volgende op Telegram postte, en het is een video van straaljager (https://t.me/PepeMatter/4320) en het lijkt erop dat het door de geluidsbarrière gaat en er een supersonische knal is. En er wordt afgeteld in de rechterbovenhoek dat begint op 14, is dat 14 dagen? Dat weten we niet zeker.

Toen postte Dan Scavino een video op Twitter (), die zeer interessant is, Trump loopt naar de media toe en zegt: “Oké, daar is het Fake News, laat me met het Fake News praten.” Valt het je op in deze Tweet, het is een 3 seconden lange video en het interessante is, als je naar Q post 3 gaat (https://qagg.news/?q=##3) dan is dit wat het zegt:

POTUS (President Of The United States) heeft alles.
Niet iedereen is corrupt (minder dan je denkt).
Volg Huma (Rechterhand van Hillary. Vert.)
Operation Mockingbird.

Welnu, wat zei Trump? “Oké, daar is het Fake News, laat me met het Fake News praten.” Dus, wat is Operation Mockingbird? We hebben het eerder gehoord, Operation Mockingbird is een grootschalig programma van de CIA dat startte in de beginjaren van de Koude Oorlog met de bedoeling de nieuwsmedia in te schakelen voor propagandadoelen. De meeste mensen binnen het (Amerikaanse) Fake News hebben voor de CIA gewerkt, of ze kennen iemand, of zijn getrouwd met iemand die voor de CIA werkt. Ze hebben de gevestigde media geïnfiltreerd. Dat is waarom we propaganda krijgen.

Welnu, dit is zeer interessant, want het zegt ‘POTUS heeft alles’, Trump loopt op de media af en zegt: “laat me met het Fake News praten.” Deze (Q) post gaat over Operation Mockingbird, en ja ook over andere dingen, laat me de volgende zin lezen:

Prioriteit is de slechte acteurs op te ruimen om mensen zich achter de America First agenda te laten scharen.
Velen in onze regering aanbidden Satan.
Niet over republikeinen versus democraten in deze fase.

Dit gaat over corrupte mensen, dit gaat over buitenlandse regeringen, dit gaat om misdaden tegen de mensheid, dit gaat over de onzichtbare vijand. Het zegt:

Waar is Hillary Clinton?

Vreemd, waar is Hillary Clinton, want we hadden zojuist de dagvaarding die is vrijgegeven betreffende Sussmann, waaraan Clinton is verbonden. Dat is zeer interessant. Dan:

Waarom is de Nationale Garde in 12 steden opgeroepen?

Wel, is dat al gebeurd momenteel? Nog niet, maar we kunnen zien dat de Deep State spelers alles inzetten dat ze hebben en we moeten zien of er iets als dit gaat gebeuren. En tot slot:

Vertrouw je President.
God zegene je, Patriotten.

Het lijkt dat Dan Scavino ons laat weten dat we naar ‘Running RED’ (militaire activiteit) gaan in oktober, dat het nep nieuws een hoop propaganda naar buiten zal brengen, Operation Mockingbird, POTUS heeft alles. En ik geloof dat de goeden, wel dat er een hoop grote dingen gaan gebeuren, want Dan Scavino laat ons weten dat er een supersonische knal komt.

Dus ik denk dat als we door september gaan, als de forensische audit naar buitenkomt, als er andere informatie naar buitenkomt van Durham en van Ghislaine Maxwell en de rest, we een hoop ‘boooom weken’ gaan zien. We zullen een hoop zien gebeuren en ik geloof dat oktober ‘Running RED’ zal zijn. En ja, de goeden zullen aan de jacht begonnen zijn, zij zitten in de aanval. De Deep State, het nep nieuws, de Big Tech bedrijven, zij zitten allemaal in de verdediging. En als je in de verdediging zit, maar je kunt je niet verdedigen tegen al die dingen die er naar je gegooid worden, wat doe je dan? Je sluit alles af.

De goeden weten dat al, ze weten heel goed wat de rode lijnen zijn. Het is ons verteld (door Q):
‘RED 1: Trump’s Twitteraccount verwijderd.’ - Is dat gebeurd? Ja.
‘RED 2: communicatie black-out.’

We weten dat als we verder gaan in de tijd de rode lijnen worden overschreden. We zitten nu dicht op RED 2. De forensische audit komt uit. Durham vaardigt dagvaardingen uit en we zien dat de Deep State in paniek is. En alles rondom ons, gaat erger en erger worden door de Biden regering. De goeden laten de Deep State pijn voelen. Het is drup, drup, drup en dan de vloed. Het is als een lawine die een heuvel afkomt. Het bouwt snelheid op, wordt krachtiger en zodra de kritische massa is bereikt, kan niets het meer stoppen, niets! De goeden hebben de controle.
 
Het is er wel maar was nog niet gepost.
Je zou het kanaal van x22 in je favorieten kunnen zetten, dan kun je ze zelf daar ook beluisteren.

 
Jagers Worden Prooi, Timing Is Alles, Vrijheid Van Informatie [Waarheid] = EINDE

X22 Report 21 september 2021

Vertaling vanaf 01:43 tot 03:47 min.: Paul Harmans

https://rumble.com/vmsvaz-ep.-2582b...g-is-everythingfreedom-of-information-tr.html

De Deep State, de corrupte politici zijn in paniek zoals we niet eerder hebben gezien. We weten dat de Arizona forensische audit de 24e uitkomt. Dat betekent niet dat alles op die dag zal veranderen. Ja, ze zullen de informatie geven en er zal meer informatie volgen van de routers, de splunklogs en veel andere dingen. Maar we kunnen zien dat de Deep State spelers, het nep nieuws, de Big Tech bedrijven, ze bereiden zich hier allemaal op voor, ze trachten het verhaal voor te blijven, ze trachten te laten zien dat er helemaal niets fout is met de verkiezing, dat alles waar zij over spreken correct is, er is niet zo iets als verkiezingsfraude. Maar ik geloof dat wat er gaat gebeuren, is dat er informatie naar buitenkomt en dat ze die informatie zullen verdraaien.

Maar we zullen andere staten zien die hetzelfde patroon zullen leveren. Want zodra je een patroon gebruikt en dat is in elke staat hetzelfde, dan is het niet zomaar per ongeluk dat het in Maricopa County gebeurde. Iemand of een groep mensen, de Deep State spelers, orkestreerden het hele gebeuren.

En we kunnen zien dat dingen bijna gereed zijn om in elkaar te storten. Het lijkt erop dat Dan Scavino boodschap na boodschap verstuurt die ons laten weten dat de jagers nu de prooi worden. Dat de mariniers gereed staan om in actie te komen. En we zullen een hoop dingen zien gaan gebeuren gedurende de maand oktober, ‘RED oktober’. En bedenk je, in september, ik geloof dat het op de 20e begint, hebben we de oogst-maan, het gewas is gereed om geoogst te worden en in oktober is het de jagers-maan, waar de jagers degenen worden waarop gejaagd wordt, zij zijn de prooi. En ik geloof dat we nu naar die tijdsperiode gaan, omdat Dan Scavino ons voor de derde keer op rij laat weten dat de mariniers eraan komen.

Vertaling vanaf 41:50 tot 50:22 min.

En ik geloof dat ze zich realiseren dat Trump terugkomt in de regering, omdat we zien dat leugenaar Adam Schiff en anderen, een wetsvoorstel voorbereiden wat moet voorzien in het beknotten van de presidentiële macht. Welnu, ze doen dat niet voor Biden, zij hebben de macht over Biden, hij is een puppet, zij hoeven zijn presidentiële macht niet te beknotten. De enige reden waarom ze dit in effect willen hebben, is omdat zij weten dat Trump terugkomt. Ze weten dat zodra hij terug is, ze macht over hem moeten hebben, op welke manier ook.

Hoe weten we dat hij terugkomt? Ik bedoel niet morgen, maar we krijgen boodschappen van Dan Scavino die ons laten weten dat er iets groots op het punt van gebeuren staat. Bedenk je, ‘fraude maakt alles ongeldig’. Zoals Trump zei, als iemand de diamanten steelt en hij wordt betrapt, dan mag hij de diamanten niet houden. Als je meedoet met de Olympische Spelen en je een race loopt en je speelt vals tijdens de race, dan mag je het goud niet houden, omdat je vals speelde. In feite is het de persoon die werkelijk won die het goud krijgt, je hoeft daarvoor niet opnieuw de race te lopen.

Dit is wat Dan Scavino op Facebook postte, het is een foto die zegt: ‘Camp David, achter de schermen’. Dit is een andere foto van achter de schermen en laat iedereen tezamen zien, misschien wel werkend aan het devolutie plan, misschien, misschien niet.

Maar weet je wat zeer interessant is, we komen nu aan bij de oogst-maan. We weten dat het tijd is het gewas te oogsten. Op 20 september begint de oogst-maan en als we op 20 oktober aankomen is het de jagers-maan. En de jagers-maan is roodachtig van kleur. Dus, is dat een RED oktober maan? Het begint er wel op te lijken. Het lijkt erop dat Dan Scavino ons laat weten dat er sommige dingen staan te gebeuren. Wat ik wil doen, omdat we nu tussen 20 september en 20 oktober zitten, tussen de oogst-maan en de jagers-maan, als we dichtbij 20 oktober komen en het de jagers-maan wordt, we hebben een aantal Q berichten hier, dit is bericht nr. 4902 (https://qagg.news/?q=##4902) en het is een link naar de militaire website en het toont het ac-130 bewapend vliegtuig waarbij de hemel wordt opgelicht tijdens het richten en vuren en eronder zegt het ‘Riemen vast!’ Dit is van 18 oktober 2020, het gaat een 1 jaar Delta worden.

Dan hebben we bericht 4904 (https://qagg.news/?q=##4904) dat is van 21 oktober 2020 en het is een afbeelding van een bioscoop aanplakbord dat zegt: ‘Draait nu’. In zaal 4: ‘Beschermers van de Pedofielen’, zaal 5: ‘Paniek in DC’ en zaal 6: ‘FISAGATE’ en onder de afbeelding zegt het bericht:

Alle [3] de films draaien tegelijkertijd?
Vind je het niet interessant dat alles dat we in het verleden bespraken op de één of andere manier onlangs in het nieuws was?
Q

Wel denk daar eens aan, als we informatie krijgen over Ghislaine Maxwell, waarvan ik geloof dat we dat gaan krijgen. We weten dat de FisaGate informatie naar buitenkomt en we zien paniek in DC vanwege de verkiezingsfraude. Alles begint nu plaats te vinden.

Bericht 4905 (https://qagg.news/?q=##4905) van 21 oktober 2020, het geeft ons een ouder bericht van 29 september 2018, nr. 2297 en het zegt het volgende:

TWITTER is het groene licht gegeven om alle content te censureren dat een bedreiging voor hun OVERLEVING is [verkiezing].

En ja, dat gebeurde tijdens de 2020 verkiezing. Gaat het opnieuw gebeuren? Ja.

Het zegt ook:

GOOGLE – FACEBOOK zullen volgen.
VERWACHT COMMUNICATIE BLACK-OUT POGINGEN (POTUS TWITTER)

Hebben we dat gezien? Ja, dat hebben we. Dus precies daar, het gaat opnieuw gebeuren. POTUS TWITTER is reeds gebeurd. (Het verwijderen van het Twitteraccount van Trump. Vert.) Maar we gaan al steeds meer censuur zien, we zullen een communicatie black-out gaan zien, dat zullen we gaan zien als we verder in de tijd komen.

Bericht 4906 (https://qagg.news/?q=##4906), het geeft een ouder bericht, nr. 3381. Het zegt:

Joe Biden maakt Deel uit van het Corrupte DC Moeras
Volg de familie
Corruptie in DC > Hoe Je Rijk Wordt.

Bericht 4907 (https://qagg.news/?q=##4907), het zegt:

Je dacht toch niet dat we zonder reden de nadruk op ‘Epstein’ vestigden, dacht je dat?
Zij die ooit beschermd werden, worden dat niet langer.
Timing is ALLES.
Jagers zijn PROOI geworden.
Q

Bericht 4908 (https://qagg.news/?q=##4908) 21 oktober 2020, het is een afbeelding van al die mensen die naar de zon kijken en het zegt ‘HET GROTE ONTWAKEN’. Het bericht zegt:

Soms kun je het volk de waarheid niet VERTELLEN.
JE MOET HET ZE LATEN ZIEN.
ALLEEN DAN ZULLEN MENSEN DE WIL VINDEN TE VERANDEREN.
Misdaden tegen kinderen verenigt de gehele mensheid [boven partijlijnen]?
Moeilijke waarheden.
Q

Dan hebben we bericht 4909 (https://qagg.news/?q=##4909) 21 oktober 2020. De afbeelding van een overhellend gebouw waaronder stalen balken zijn gezet als bescherming tegen definitief omvallen, op de stalen balken staan de namen van de gevestigde media: CNN, MSNBC, CBS, NBC. De democratische partij zoals we nu zien is aan het instorten en de gevestigde media trachten het overeind te houden. Gaat dat werken? Nee.

Bericht 4910 (https://qagg.news/?q=##4910) 21 oktober 2020. Een Anon op het forum zegt:

Zoveel mensen weigeren nog steeds het kwaad in de wereld te aanvaarden.
Ze hebben het nodig nog veel meer te zien.

Q reageert daarop met:

Vrijheid van informatie [waarheid] = EINDE

Wanneer het volk de waarheid ziet zal het tot een einde komen.

Wel, Dan Scavino postte een Tweet () en het is een video van de Amerikaanse vlag, wapperend in de wind en de zon staat erachter en er wordt ingezoomd op de vlag. Deze video is 12 seconden lang en hij postte dit om 09:01, dus ik lees beide (Q) berichten. Dit is bericht 12 (https://qagg.news/?q=##12) van 29 oktober 2017 en het zegt:

Militaire Inlichtingen referentie hierboven is de absoluut grootste inside drop die dit forum ooit zal ontvangen.
Welnu, bedenk waarom Antifa rechtstreeks in het plan past? Altijd voorop.
De goeden zullen winnen.

Bericht 901 (https://qagg.news/?q=##901). Dit bericht is heel interessant, dit bericht werd geplaatst op 9 maart 2018 en er is oa. een foto van Trump die met zijn vinger naar Obama wijst en er staat bij: ‘Als ik klaar ben, dan zal het lijken dat jij hier nooit geweest bent.’ En dan een foto van minister Tillerson die in Nairobi arriveert om de Keniaanse leiders te ontmoeten om te praten over het partnerschap met de VS. En daaronder staat:

Geloof je in toevalligheden?
Q

Betekent dit dat de informatie naar buiten zal komen? Betekent dit dat als de informatie naar buitenkomt, Obama naar Kenia zal vluchten en zijn Keniaanse burgerschap daar zal gebruiken? Betekent dit dat hij teruggebracht zal worden naar de Verenigde Staten? Het begint er wel op te lijken.

En dan hebben we The Meitryx op Telegram en zij brengen dit (https://t.me/themeitryx/2015), het is van Dan Scavino en hij postte deze video van de mariniers, hij postte deze video 2 x op Twitter en nu zette hij de video vast bovenaan zijn Facebookpagina. En het begint erop te lijken dat Dan Scavino ons tracht te laten weten dat er hulp onderweg is, dat het leger eraan komt, dat de operatie komende is. En als je naar dit alles kijkt en je ziet wat er gaande is en je teruggaat naar het Q bericht over de mariniers:

‘Kan de Nationale Garde samenwerken met de mariniers?
Heeft POTUS het commando over de mariniers?’

Dan denk ik dat Scavino ons tracht te vertellen dat we voorwaarts gaan met devolutie, dat zodra we in de maand oktober komen we een hoop gaan zien gebeuren, omdat nu de jagers degenen zijn waarop wordt gejaagd, zij zijn de prooi, het is een jagers-maan en het lijkt erop dat alles in gang wordt gezet. Wat zal het in gang zetten? Het lijkt dat Trump en de goeden hebben gewacht totdat het volk wakker werd. Het volk is nu wakker, het volk begint het nu te begrijpen, ze wachten op de Arizona audit resultaten en die staan op het punt geopenbaard te worden. Ik denk dat het vuurwerk aanstaande is. Ik geloof dat we een hoop gaan zien gebeuren. En ik denk dat Scavino ons laat weten dat het eraan komt.

Opmerking Paul: Klik op onderstaande link als je meer wilt weten over devolutie en hoe dat momenteel in de VS speelt. Hoe Trump in zijn laatste maanden van zijn presidentschap via uitvoeringsbesluiten (die Biden niet ongedaan kon maken) heeft geregeld dat bepaalde generaals in leger in feite de macht over de VS hebben en als uiteindelijk de verkiezingsfraude (door het volk, dat is een voorwaarde van Trump) wordt aangetoond, zullen ingrijpen, de regering een tijdje zullen overnemen en daarna de wettig gekozen president (Trump!) weer aan de macht zullen brengen. Denk aan: als je vals speelt tijdens de race, lever je het goud in en dat gaat dan naar de terechte winnaar.
 
2 x X22 Report - patriots in control en wie dit niet vindt moet nog een lesje leren in geduld, geloof en vertrouwen:



Mike
 
2 x X22 Report - patriots in control en wie dit niet vindt moet nog een lesje leren in geduld, geloof en vertrouwen:



Mike
goeie aflevering inderdaad, maar ja, het duurt wel lang man :)
 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.463
Berichten
493.745
Leden
8.626
Nieuwste lid
RobertApank
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan