Weston Price kooktechniek?
Heeft de tandarts/onderzoeker Weston ook iets verteld over kook technieken?
Bv wokken, braden, stoven, grillen etc.
En kwam hij bijvoorbeeld ook gezonde gemeenschappen tegen die frituurde met gezonde vetten?
Ik weet dat bij ons in het dorp in Marokko de oudere generatie bijna altijd gebruik maakte van de tajine, dus langzaam stoven op laag vuur liefst op houtskool. Ik weet ook dat ze de ingewanden van de schaap, geit, of koe altijd boven houtskool (barbecue) klaar maakte.
En geiten, schapen kop werd altijd gekookt met veel kruiden.
Tegenwoordig hebben we veel kooktechnieken dus ben benieuwd of Weston daar advies over heeft gegeven.
Alvast bedankt.
Heeft de tandarts/onderzoeker Weston ook iets verteld over kook technieken?
Bv wokken, braden, stoven, grillen etc.
En kwam hij bijvoorbeeld ook gezonde gemeenschappen tegen die frituurde met gezonde vetten?
Ik weet dat bij ons in het dorp in Marokko de oudere generatie bijna altijd gebruik maakte van de tajine, dus langzaam stoven op laag vuur liefst op houtskool. Ik weet ook dat ze de ingewanden van de schaap, geit, of koe altijd boven houtskool (barbecue) klaar maakte.
En geiten, schapen kop werd altijd gekookt met veel kruiden.
Tegenwoordig hebben we veel kooktechnieken dus ben benieuwd of Weston daar advies over heeft gegeven.
Alvast bedankt.