Wat gebruik je IN je pannen

EetDit

New member
In mijn hapjespan, wok en koekenpan gebruik ik een houten spatel. Eigenlijk zou ik liever wat anders willen want ik vind het redelijk zacht hout en wil niet op een houtje gaan bijten :lol:

Wat gebruiken jullie in de pannen? IJzer is denk ik niet zo'n goed idee om met ijzer in de gietijzeren pannen te roeren?

Alvast bedankt!

 
Met kunststof in een hete pan, kan dat geen kwaad?

bij mij bakt er nog wel eens wat aan en dan zit ik echt te schrapen in die pan....

 
Ik denk dat hout inderdaad de voorkeur heeft. Een tijdje geleden heb ik alle kunststof spatels de deur uit gedaan, en ongelakt hout gekocht.

 
bamboe bij de kruidvat 2 stuks voor 70 ct in de uitverkoop

 
Hout niet in de vaatwasser doen, daar wordt het zacht van.

(tenminste bij de 2 vaatwassergebruikers waar ik wel eens een houten lepel vast houd)

Is er nog verschil in hout?

 
Quote:
Als er nog wat aanbakt zit er niet genoeg vet in de pan

Ja dat zou zo lijken, maar mijn hele keukenblok staat niet waterpas zodat de ene helft van de pan op het fornuis een plasje vet heeft en de andere kant droog is en aanbrand. Ik heb geprobeerd om de hele pan in het vet te hebben, maar dat werkt ook niet want dan is het echt soep. Moet het nog maar heel even uitzingen zo gelukkig.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.539
Berichten
543.266
Leden
8.662
Nieuwste lid
Magda Van Bladel
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan