• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Wakamé en snel werkende schildklier

Lay

New member
Weet iemand of het oké is om wakamé (zeesla, rijk aan jodium) te eten als je een snel werkende schildklier hebt? Op internet lees je dat je jodium juist moet vermijden dan, maar toch raar aangezien jodium een spoorelement is en je het toch nodig hebt. Er is zoveel info (en desinfo uiteraard ;)) te vinden over langzaam werkende schildklier, maar minder over snel werkende schildklier. Ik heb het niet ernstig, maar heb er 's nachts toch last van. Iemand nog tips? Mike, Adrenanorm heeft me énorm geholpen, thanks nog voor het advies. Nu al een paar weken gestopt, want voelde dat mijn lichaam daar klaar voor was.

 

Poekie

Administrator
Lay, welkom.

Volgens mij reguliert jodium de werking van je schildklier, dus te snel of te langzaam wordt allebei beter.

Je zou ook de lugol's kunnen gebruiken.

 

Lay

New member
Dank voor je reactie Poekie! Misschien ga ik die wel bestellen ja, maar ik vind wakamé ook erg lekker om af en toe in de soep te doen. Zo gek dat ze zeggen dat je jodium rijke producten moet vermijden met snel werkende schildklier.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.163
Berichten
314.036
Leden
7.575
Nieuwste lid
Jeroen Blokzijl
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan