G
Guest
Guest
34, man.
Zpp-er, vooral installatie, elektra en loodgieterswerk, verder vele diverse klussen, maar dat wel met een WO studie economie.
ADD-er in hard en (bij?)nieren.
ADD (achteraf gezien) van jongs af aan, hoewel de diagnose pas rond mijn 25ste gesteld is.
Het bijnieren vraagstuk is voor mij redelijk nieuw, hier moet ik me nog verder in verdiepen.
Dat er met mijn schildklier iets niet helemaal in orde is, is mij al veel langer bekend, volgens het reguliere circuit was de belangrijkste waarde op mijn 20ste goed genoeg, aan een van de andere eigenlijk te lage waardes konden ze niks doen. Hier ga ik weer wat mee doen als ik mijn voeding beter op orde heb.
Tot mijn 21ste dronk ik veel (gewone bewerkte) halfvolle melk, zeker een liter per dag, maar er zijn ook tijden geweest dat het 2 liter was, doordat alleen het ontbijt al uit 1 liter brinta bestond.
Toen op advies van een alternatieve compleet gestopt met melk, door het plotseling stoppen in de jaren erna een lactose-intolerantie ontwikkelt. Hier zelf door toeval achter gekomen doordat iemand met vergelijkbare alleen iets ergere klachten van een natuurarts deze diagnose kreeg.
Daar ging meteen het vertrouwen in het alternatieve. Dat is ondertussen weer helemaal terug, vooral in natuurartsen met een medische achtergrond.
Door de lactose-intolerantie is wel de interesse in voeding gekomen.
Eerst vooral om negatieve dingen te vermijden.
O.a. veel op fonteine.com gelezen, later ook op leefbewust.com maar daar had ik minder mee, mij teveel politiek. Via een klein berichtje op leefbewust ben ik hier terecht gekomen.
Dat is al weer even geleden, de oudste berichten waren toen een paar maanden oud.
Ik heb het basisboek van Weston Price nog niet uit, vooral de eerste helft is zware kost met al die cijfers, wilde het eigenlijk eerst gelezen hebben,
maar ik heb ergens gereageerd, dus dan ook voorstellen.
Geflirt met RAW food, maar altijd het gevoel gehad, dat de energie die ik had uit vlees kwam, nooit een stroming gevonden waar ik me echt ik kon vinden, tot nu toe dan
Ondanks dat ik al een tijdje mee lees, pas een maand geleden begonnen met het drinken van rauwe volle grasgevoerde bio kefir.
Verder nog in mijn oude eetpatroon, hoewel dat nu bijna automatisch verandert.
Ondertussen van 8 a 10 sneetje zuurdesem brood naar 6 sneetjes per dag.
Avondeten bestaat meestal uit (spier)vlees met groenten. Aardappelen ben ik (gedeelteijk onbewust) het afgelopen jaar steeds minder gaan eten.
In het algemeen wil ik alles langzaam afbouwen/opbouwen.
Beginnen met H2O2 is de volgende stap.
Mijn ontbijt veranderen komt snel daarna.
Groetjes Jp
Zpp-er, vooral installatie, elektra en loodgieterswerk, verder vele diverse klussen, maar dat wel met een WO studie economie.
ADD-er in hard en (bij?)nieren.
ADD (achteraf gezien) van jongs af aan, hoewel de diagnose pas rond mijn 25ste gesteld is.
Het bijnieren vraagstuk is voor mij redelijk nieuw, hier moet ik me nog verder in verdiepen.
Dat er met mijn schildklier iets niet helemaal in orde is, is mij al veel langer bekend, volgens het reguliere circuit was de belangrijkste waarde op mijn 20ste goed genoeg, aan een van de andere eigenlijk te lage waardes konden ze niks doen. Hier ga ik weer wat mee doen als ik mijn voeding beter op orde heb.
Tot mijn 21ste dronk ik veel (gewone bewerkte) halfvolle melk, zeker een liter per dag, maar er zijn ook tijden geweest dat het 2 liter was, doordat alleen het ontbijt al uit 1 liter brinta bestond.
Toen op advies van een alternatieve compleet gestopt met melk, door het plotseling stoppen in de jaren erna een lactose-intolerantie ontwikkelt. Hier zelf door toeval achter gekomen doordat iemand met vergelijkbare alleen iets ergere klachten van een natuurarts deze diagnose kreeg.
Daar ging meteen het vertrouwen in het alternatieve. Dat is ondertussen weer helemaal terug, vooral in natuurartsen met een medische achtergrond.
Door de lactose-intolerantie is wel de interesse in voeding gekomen.
Eerst vooral om negatieve dingen te vermijden.
O.a. veel op fonteine.com gelezen, later ook op leefbewust.com maar daar had ik minder mee, mij teveel politiek. Via een klein berichtje op leefbewust ben ik hier terecht gekomen.
Dat is al weer even geleden, de oudste berichten waren toen een paar maanden oud.
Ik heb het basisboek van Weston Price nog niet uit, vooral de eerste helft is zware kost met al die cijfers, wilde het eigenlijk eerst gelezen hebben,
maar ik heb ergens gereageerd, dus dan ook voorstellen.
Geflirt met RAW food, maar altijd het gevoel gehad, dat de energie die ik had uit vlees kwam, nooit een stroming gevonden waar ik me echt ik kon vinden, tot nu toe dan
Ondanks dat ik al een tijdje mee lees, pas een maand geleden begonnen met het drinken van rauwe volle grasgevoerde bio kefir.
Verder nog in mijn oude eetpatroon, hoewel dat nu bijna automatisch verandert.
Ondertussen van 8 a 10 sneetje zuurdesem brood naar 6 sneetjes per dag.
Avondeten bestaat meestal uit (spier)vlees met groenten. Aardappelen ben ik (gedeelteijk onbewust) het afgelopen jaar steeds minder gaan eten.
In het algemeen wil ik alles langzaam afbouwen/opbouwen.
Beginnen met H2O2 is de volgende stap.
Mijn ontbijt veranderen komt snel daarna.
Groetjes Jp