• Beste forumleden, we maken nu gebruik van nieuw forum software. Je oude wachtwoord werkt hier niet meer. Klik op aanmelden en dan op de link "wachtwoord vergeten". Je kunt dan je wachtwoord opnieuw instellen.

Viruswaanzin/Viruswaarheid

Angelface

Well-known member
 

Angelface

Well-known member

Leden Gezondheidsraad persoonlijk gedagvaard Door mr. Jeroen Pols Rotterdam – 1 oktober 2021
In Nederland zijn meer dan 23 miljoen injecties tegen COVID-19 gezet. De adviezen van de Commissie Medische Aspecten van COVID-19 Gezondheidsraad vormen de basis voor de grootste prikcampagne ooit. Viruswaarheid en de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP) slepen de leden van de Gezondheidsraad voor de rechter. ‘Zij namen een onverantwoorde gok met de gezondheid van miljoenen mensen. Het is niet de vraag of we moeten stoppen met prikken maar waarom dat nog niet is gebeurd’, aldus de eisers.
 

Medusa

Well-known member
Periscope is er mee gestopt. Weekoverzicht dus kijken via Twitter.
Zal zo de link plaatsen als hij begint.
1633111137230.png
 

Medusa

Well-known member
HEB JIJ OOK EEN DONATIE RETOUR GEKREGEN?

Wij krijgen signalen dat donaties die worden gedaan door onze donateurs worden geretourneerd. Hierdoor komen donaties niet aan op onze rekening.

Het lijkt hier niet om uitzonderingen te gaan.

Voordat wij overhaaste conclusies trekken, willen wij een ieder vragen die een donatie geretourneerd heeft gekregen, naar ons te mailen: info@viruswaarheid.nl.

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.274
Berichten
343.578
Leden
8.170
Nieuwste lid
Blossie
Word vaste donateur van dit forum
Bovenaan