Hai,
ik heb waarschijnlijk bijnieruitputting en ben bezig in het boek van James L Wilson over bijnieruitputting. Hij noemt wel zonnebloemolie als olie om te gebruiken in de keuken. Maar WAPF zegt dat je echt geen zonnebloemolie moet eten. Ik vind het zo verwarrend om verschillende dingen te horen!?
Verder: ik eet al 13 jaar geen vlees en lees dus dat bottenbouillon en het eten van rood (toch?) vlees goed is voor het herstellen. Als ik lees over kraakbeen/mergpijpjes en wat ik allemaal zou moeten gebruiken in een bouillon, dan krijg ik echt de kriebels. Vis eten heb ik wel altijd gedaan, dus wellicht heb ik minder moeite met een stuk vlees eten dan een bouillon. Welk vlees raden jullie aan?
Verder loop ik bij een orthomoleculair arts en heb ik daar o.a. een bijnier- en hypothalamusinjectie gekregen. Ik vraag me af hoe lang men over het algemeen doet om van bijnieruitputting te herstellen. Zal natuurlijk per persoon enorm verschillen, maar moet ik denken aan maanden of jaren?
ik heb waarschijnlijk bijnieruitputting en ben bezig in het boek van James L Wilson over bijnieruitputting. Hij noemt wel zonnebloemolie als olie om te gebruiken in de keuken. Maar WAPF zegt dat je echt geen zonnebloemolie moet eten. Ik vind het zo verwarrend om verschillende dingen te horen!?
Verder: ik eet al 13 jaar geen vlees en lees dus dat bottenbouillon en het eten van rood (toch?) vlees goed is voor het herstellen. Als ik lees over kraakbeen/mergpijpjes en wat ik allemaal zou moeten gebruiken in een bouillon, dan krijg ik echt de kriebels. Vis eten heb ik wel altijd gedaan, dus wellicht heb ik minder moeite met een stuk vlees eten dan een bouillon. Welk vlees raden jullie aan?
Verder loop ik bij een orthomoleculair arts en heb ik daar o.a. een bijnier- en hypothalamusinjectie gekregen. Ik vraag me af hoe lang men over het algemeen doet om van bijnieruitputting te herstellen. Zal natuurlijk per persoon enorm verschillen, maar moet ik denken aan maanden of jaren?