Vaccin tegen overgewicht

Louise

New member
Vaccin tegen overgewicht

Ja en weer een "wonder" vaccin of ze er niets van leren van eerdere vaccinatie programma's, deze was al even aangekondigd en schijnt er nu ook te komen. Wel even kijken wat de lange termijn effecten zijn. (wellicht zwak ziek en misselijk)

Onbeperkt hamburgers, friet met mayo en ander junkfood verkopen zonder dat je klanten dik worden en te vroeg overlijden (en je snacks niet meer kunnen kopen), dat wordt over een jaar of tien mogelijk, melden Amerikaanse wetenschappers. Zij ontwikkelen een vaccin tegen overgewicht, dat bij muizen en varkens succesvol is. Voor gehele artikel zie :

Vaccin tegen overgewicht

 
haha het begint gewoon lachwekkend te worden zo triest

 
Big Pharma zet heel erg in op 'vaccins', waaronder tegen kanker, diabetes, hart- en vaatziekten, etc. Fijn, dan komt het medicijn rechtstreeks in je bloedbaan en kan het de bloed-hersenbarriere doorkruisen, met alle gevolgen vandien!

Je ziet ook een verschuiving van het idee achter vaccins, nl. geen voorkoming van ziekte meer, maar genezing. Althans, dat wordt ons wijsgemaakt. Of was het plan al die tijd om ons rechtstreeks met gifstoffen in te spuiten? Bedenk dat Mengele dit in Auschwitz ook al deed en dat IG Farben, het bedrijf waarvoor Mengele werkte, de basis vormde van Big Pharma:

http://desiree.rover.holoversity.eu/wp-content/uploads/2011/01/Verbinding-Reguliere-en-complementaire-geneeskunde.pdf

Deze pdf van Desiree Rover is een MUST-READ!

Mike

 
Hier een artikel op naturalnews.com over dit nieuwe 'vaccin':

http://www.naturalnews.com/036423_obesity_vaccine_junk_food.html

Ik moet ook denken aan een docu die ik op de Nederlandse TV enkele jaren geleden zag over een student op de Universiteit van Wageningen die bezig was met een methode om de vetmoleculen van junkfood te veranderen in watermoleculen. Zijn redenatie was: 'Mensen gaan toch niet anders eten, dus dan kunnen we wat ze eten het beste gezonder maken'. Dit is academische 'wetenschap' voor je vandaag de dag. Achter dit 'vaccin' zit ook weer 'wetenschap'. Ik heb het al vaker gezegd: de wetenschap is onderdeel van het probleem en niet van de oplossing.

Dat de oude vos zijn streken nog niet heeft verloren blijkt wel uit dit voorbeeld, een van de vele:

http://www.naturalnews.com/036426_OxyContin_children_clinical_trials.html

Mike

 

Forum statistieken

Onderwerpen
4.477
Berichten
505.352
Leden
8.637
Nieuwste lid
nataliedje
Word vaste donateur van dit forum
Terug
Bovenaan